Şimdi Ara

Na-De diafonu söktüm taktım şu an çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, evde Na-De NVM800MC model diafon var. Kapı zili çalışmadığı için bakmak için söktüm, fakat geri bağladığımda monitörün ekranına görüntü gelmiyor ve yandaki buton ledleri sürekli yanıp sönüyor. Başka da bir şey yapmıyor. Sizce sorun nedir?

    Kullandığım diafon bu:
    Na-De diafonu söktüm taktım şu an çalışmıyor


    Ayrıca ses sorununu da çözemedim, şu an diafon komple çalışmıyor ama ses sorununu şöyle açıklayayım: Daire kapısının önündeki zile basıldığı zaman ses çok kısık(duyulmayacak kadar) ve aşırı cızırtılı geliyor. Diğer fonksiyonlarda ses normal(di). Kablolarda bir sıkıntı göremedim, sanırım entegrelerinden biri arızalı, ama uzmanlara sormak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 4 Mart 2019; 1:33:4 >







  • Merhabalar. Kabloları söktüğünüz sıra ile geri taktıysanız en azından ilk hali gibi çalışması gerekiyor. Dediğiniz gibi seste problem ve cızırtı varsa sorun cihazda gibi görünüyor. Emin olmak için diyafonu sorunsuz çalışan bir dairede denemenizi tavsiye ederim. Eğer başka dairede cihaz sorun çıkarmıyorsa sorun kablolardadır.

    Birde cihazı başka dairede denerken kapı dışındaki zil aynen çalışır fakat bina dışından yine sizin daire numarası girilerek zile basılmalı cihazın hangi daireye bağlı olduğu farketmez adreslemesi sizin daire numarasına göre yapıldığı için bina dışından sizin daire numarası girilmeli.
  • osmanertomac O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevap için teşekkürler. Kabloları sökmedim, klemense bağlıydı hiç ellemedim. Klemensle cihaz arasında soket var sadece onu sökerek cihazı söktüm. Başka evde deneme şansım şu an yok ama olsa da yine bu yanıp sönme durumundan dolayı çalışacağını sanmıyorum cihazın. Ha yok problem eğer kablodansa böyle bir sorun çıkarır diyorsanız, o zaman başka tabii. Zil kablolarında da sıkıntı olduğunu sanmıyorum, multimetrenin diyot ucuyla test ettiğim zaman ses kesintisiz geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.