Şimdi Ara

n95, n73 ya k850i ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından bir arkadaşım bayram için gelick bende bu aralar telefon almayı düşünüyodum. Fiyatlar makul olduğu için iyi bir telefon almak istiyorum. n95 özellikleriyle çok iyi bir telefon ama su anda 6600 kullandığım için çok sıcak bakamıyorum telefona.n73 ü beğendim özellikle music edition versiyonunu şarjda makul birde 6300 çok hoşuma gitti dizayn olarak. Siz ne tavsiye edersiniz ? Birde telefonu türkiyede kullanmak için havaalanında aktivasyon dışında herhangi birsey yapmaya gerek varmı ?Türk pasaportu gereklimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 11 Ekim 2007; 3:52:14 >

• Arkadaşım üç telefonunda konuşma süresi kısa kalıyor, ama seçimini n95 yönünde yapmalısın.Pasaport hakkında bilgim yok
  • n95 i tek geçerim maalesef benim de pasaport hakkında bir bilgim yok.
  • kullandığınız operatörün abone merkezinden dilekçe + 5 ytl karşılığında cihazı kayıt altına alabilirsiniz

pasaporta lüzum yok bildiğim kadarıyla ...
  • Eğer bekleme ve konuşma süresine önem vermiyorsan Nokia N95 daha iyi bir tercih olacaktır.
  • n95 i tavsiye ederim...tr de kullanmak için kullandıgın hattın abone merkezine basvurman gerekiyor.tr pasaportuna gerek yok...
  • N95 öneririm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arasında kaldığın telefonlar birbirinden çok alakasızlar

elbette N95 en iyi seçim olur. hangi telefonla olursa olsun seçeneklerden biri N95'se diğerlerini özetlemeye gerek yok zaten direktmen N95
  • n95
  • N95, N73 tamamda 6300 nerden çıktı
    Konuşma süresi yetersiz kalıyor ama N95 derim şarjda fazla gitmiyor
  • 6300 güzel telefon yeni aldım bende güzel karizmatik ve orta derecede özellikleri olan bi telefon ama n73 ve n95 le boy ölçüşemez. Ben olsam N95 düşünürdüm beğenmezsen satıp istediğin telefonu alabilirsin.
  • incelik, hafiflik ve uzun bekleme süresi dersen 6300 tabi ki.
    ama diğer 2 telefonda symbian var. yabana atılacak cinsten değil yani...
  • Telefonların birbirinden alakasız olduğunun farkındayım ama şartlar beni buna itti :) şimdi aslında benim istediğim böyle batarya ile uğraşmıyım şarjı uzun gitsin alo diyim şık olsun 6600 gibi kalas olmasın o yüzden 6300 ama arkadaş yurtdışından uygun fiyata getiriyo alıyım madem iyi bir telefon kullanıyım iyi bişey olsun n95 vs ... arada bir alternatif yine program oyun fln yüklerim sybmbian görüntüsü hoş n73 ve ya n73 se. Yoksa bende farkındayım telefonların birbiriniden çok alakası olduğunu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Gan-g-ster--

6300 güzel telefon yeni aldım bende güzel karizmatik ve orta derecede özellikleri olan bi telefon ama n73 ve n95 le boy ölçüşemez. Ben olsam N95 düşünürdüm beğenmezsen satıp istediğin telefonu alabilirsin.

Ewet bende öyle yapıcam. zaten fiyatı uygun 2 ay sonra aldığım fiyata satarım sonrada istediğim telefonu alırım . Sağolun arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için..
  • k810 al bence
  • bende tam onu yazıcaktım arkadaşa sordum k850i kasımda tr de satışa sunulucak dubaide satışa sunulmuş ve fiyatı duyunca şaşırdım 440 ytl gibi birşeye geliyo sizcede garip değil mi çok uygun geldi bana ne dersiniz tr de kasım ayında 1 . 000 ytl ler konuşuluyo bu telefon konusunda bir fikri olan varmı ? Ben biraz araştırdım ama daha kimsenin elinde olmadığı için genel bir kanı yok ne dersiniz bu telefon için ?
  • Sony Ericsson K850i

Şebeke: Quadband (HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900)
    EDGE desteği: Var
    Boyut ve ağırlık: 102 x 48 x 17 mm / 118 gram
    Ekran: 2.2 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT
    Dahili bellek: 40 MB dahili + Memorystick Micro / MicroSD desteği
    Kamera: 5 Megapiksel, autofocus desteği, xenon flaş, üç led flaş, Cybershot V2.0 arayüzü, otomatik objektif kapağı
    Video kaydı: 320x240@30 FPS
    FM radyo: Var, RDS desteği
    Bluetooth: Var, V2.0
    A2DP: Var
    Kızılötesi portu: Yok
    Batarya: 930 mAH lityum polimer (400 saate kadar bekleme / 9 saate kadar konuşma süresi)

Ekstra özellikler: Hareket sensörü, Medya oynatıcı, Geliştirilmiş java platformu
  • Evet bu telefon ihtiyacıma cevap verecek cinsten. Bekleme süresi wireless dışında sahip oldukları ve görüntüsüyle tam istediğim gibi bir telefon umarım gelen gideni aratmaz nokia yı yani :)
  • se alınmaz bence.fiyatları çok hızlı aşağı iniyor.ayrıca nokia dan iyi bir tel olduğunu düşünmüyorum
  • Alınmaz yazmışsın ama denemeye değer diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.