Şimdi Ara

N95 çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • offffffffffffffffffffff en mutsuz anımdayım savcılığa bildirdim.koca N95 çalındı.nasıl bulacağım.telefonun daha sesini duyamadım.okadar para verdim.okadar parayı biriktirdim aldım.şarzını yapacaktım.yarımdı hemen bitmesindiye şarza koydum iş yerinde.biri çağırdı 2 dk gelirmisin diye.içeridede 1 kişi vardı.o almış kaçmış telefonu.bi baktım o adamda yok telefondadaha telefonun ne sesini ne ekran görüntüsünü ne özelliklerini çok mutsuzum intaar ediceğim nerdeyseelimde 10 dkka bile tutmadım telefonu.kamerası nasıl okadarda çalışıp para biriktirmiştim almak için.haram zeir kan katran olsun çalana.şimdi küfür edecemlanıyorum ozamanda

• gecmiş olsun insallah bulursun
  • sağol.offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff çıldırıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    gitti telefon :@
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga014

offffffffffffffffffffff en mutsuz anımdayım savcılığa bildirdim.koca N95 çalındı.nasıl bulacağım.telefonun daha sesini duyamadım.okadar para verdim.okadar parayı biriktirdim aldım.şarzını yapacaktım.yarımdı hemen bitmesindiye şarza koydum iş yerinde.biri çağırdı 2 dk gelirmisin diye.içeridede 1 kişi vardı.o almış kaçmış telefonu.bi baktım o adamda yok telefondadaha telefonun ne sesini ne ekran görüntüsünü ne özelliklerini çok mutsuzum intaar ediceğim nerdeyseelimde 10 dkka bile tutmadım telefonu.kamerası nasıl okadarda çalışıp para biriktirmiştim almak için.haram zeir kan katran olsun çalana.şimdi küfür edecemlanıyorum ozamanda

Yapıcak bişi yok dua et çalan kişi telefonu dağıtmadan polis bulsun

biliyosun bu adamlar telefonu çalınca parçalıyıp satıyo

İyişallah bulunur

Bundan sonra telefonunuda hiç bi yerde bırakma cebine al

• yaa ölecem şimdi o bulunmassa ben bittim
  • alanın .....
  • çalan kişiyi tanıyomusun veya tipini biliyomusun

Eyer tipini gördüysen git polise sana sabıkalılar dosyasını göstersin

eyer orda bulursan ki büyük ihtimal onlar teli daha çabuk bulur
  • BİLADER YANLIŞ ANLAMADA SENDE BİRAZ KEKMİŞSİN YANİ

O FİYATTA YENİ BİR CİHAZ ÖYLE BIRAKILIR GİDİLİRMİ

HEMDE TANIMADIĞIN BİRİNİN YANINDA

VALLA AÇIK KONUŞUYUM EĞER BENİM BAŞIMA GELSEYDİ RESMEN KAFAYI YERDİM EVLAT ACISI GİBİ OTURURDU

İŞALLAH BULURSUN FAKAT O TELEFON GİTTİ BENCE

AMA HAYAT DEVAM EDİYOR

CANINI SIKMA SEN O KADAR PARAYI TEKRAR BİRİKTİRENE KADAR BİRKAÇ ÜST MODELİ ÇIKAR ONU ALIRSIN

SELAMETLE
  • gecmis olsun üzüldüm dogrusu senin kadar olmasada lanet olsun böyle insanlara
  • çok geçmiş olsun, hakkaten çok sinir oluyo insan bu tip şeyleri duyunca; alın teriyle kazanılan bişeyi hiç acımadan çalabiliyolarya..... söylenicek söz yok yani böyle bi duruma. sadece bişey sorucam, iş yerinde güvenlik kamerası filan yokmu, belki kayıtlardan bulabilirsin.. tekrar geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun çok üzüldüm :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: therebeder

gecmiş olsun insallah bulursun

aynen geçmiş olsun az parada değil ki neyse cana değil mala gelsin..
  • çok kötü bi vaziyet yaaa :(
  • Geçmiş olsun dostum. Umarım tez zamanda bulunur...
  • geçmiş olsnn wala bulunması zor ama allahtan ümit kesilmez
  • çok büyük geçmiş olsun
    Allah'a şükür sağsın. Elin kolun bacağın yerinde, ne denir ki. çok zor biliyorum ama hayatımız boyunca olacak böyle pislikler...
  • dostum geçmiş olsun.
    benimde başıma benzer bi olay gelmişti savcılığa gitmiştim yaklaşık 6-7 ay sonra bulundu,
    ama bulunamayan telefonların yüzdesi daha yüksek, inşallah bulurlarda kavuşursun telefonuna sıkma canını telefondan daha değerli şeyler var hayatta mesela kendin
  • gecmıs olsun dostum
  • geçmiş olsun, biz işyerinde telleri kilitli çekmecede şarj ediyoruz.
  • Geçmiş olsun inşallah bulunur bir an önce.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.