Şimdi Ara

N95 8GB 5800 SamsungStar Wi-fi Hangisini Alayim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Film müzik ve nette takılmak için telefon almaya karar verdim. Bu ikisini öneren çogunlukta ikisi arasında kaldım.
    Öncelikle bütçem kısıtlı maximum 350 tl çıkar arkadaşlarzaten forumdan ikinci el olarak alacağım.
    Birde 5800 da bu aralar sorunlar oluyormuş tavsiye ederken onlarıda göz önünde bulundurun teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 4 Mart 2010; 23:12:20 >

• HTC HD2
  • çok pahalı usta onlar bize göre değil. Zaten N95ler düşmeye başladı o yüzden düşünüyorum. Elimde 6 senedir 6230i var
  • yukarı
  • internet gibi multimedya ağırlıklı şeyler için 5800 alacaksın.Hem N95 artık alınacak bir telefon değil.Ben ilk çıktığı zamanlarda 5800 alanlardanım.İlk başlarda biraz sorunlar yaşasamda yazılım güncellemeleriyle filan şu anda hiçbir sorunum bulunmuyor.Telefonu aldığında yapacak çok şeyin oalcak.

Oyun

özellikle müzik

film

ve internet

5800......

İyiki almışım çok seviyorum 5800 ımı.Eğer doğru bir şekilde kullanırsan benim gibi bir çok kişi gibi hiç sorun olmadan kullanırsın.Ayrıca geniş ekranda internet çok güzel oluyor.Wi fi çekim gücü çok iyi.

Artık dokunmatik devri
    birşeylerin değişmesi gerekiyor kamerası hariç tam randımanlı bir telefonu 550 ye satıyorlar.Daha ne olsun.Bence ikinci el almaktansa 150 daha verip sıfır 5800 alabilirsin tabi maddi sorun yoksa gerçi en fazla 350 veririm demişsin ama sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Mart 2010; 21:08:55 >

• 5800 çocuk telefonu gibi bence karizması yok dokunmatik alcaksan iphone ya da samsunginkileri al çok concon gösterio 5800 bence.
  • Bence ikisini de alma ama birini seçeceksen 5800 ı seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu aralar samsung star wifi modelini takip ediyorum.
    Arkadaşlar işyerinde film izleyeceğim müzik gps wifi vs olmasını istiyorum. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz
  • size hemen bir link vereyim ordaki yorumları bir okuyun isterseniz. hiç üşenmeyin hatta 2 sayfa linki vereceğim. buyrun altta.

Bu linkte Star Wifi ile 5800 karşılaştırmalı anlatımı mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37124388/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38214568

Burda ise dokunmatik telefonlar rehberi var ve 5800 ile i-Phone karşılaştırmalı ayrıntılı konu anlatımı var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29815690/mpage_1/key_/tm.htm
    GeceBekçisi arkadaşın 3. mesajını okuyun özellikle.

iyi forumlar..

• teşekkürler @nohackmove en kısa zamanda inceleyeceğim
  • 5800 almanı tavsiye ederim.ekranının geniş olması film izlemek için idealdir.ayrıca ses kalitesi de gayet iyi..
  • +1
    quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

5800 almanı tavsiye ederim.ekranının geniş olması film izlemek için idealdir.ayrıca ses kalitesi de gayet iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.