Şimdi Ara

N95 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben N95 nasıl msn yüklüyip çalıştırabileceğim bu işlerde yeniyim bilgilendirirmisiniz veya bir kaynak gösterirseniz sevinirim bu arada telsimde msn açma nasıl bir fiyata tabi tutuluyor şimdiden teşekkürler...

• Kardes turkcell hattın varsa turkcell im windowslive msn kullanabılırsın haftalık sınırsız 7 kontur

Kardes turkcell hattın varsa turkcell im windowslive msn kullanabılırsın haftalık sınırsız 7 kontur

Eğer Bir Turkcell İm Wındows Live Messenger Kullanıcısı Olmak İstıyorsanız (Msn Yazıp 7777 Göndermek Sonrasında Size Gelen Program Linkine Tıklayıp Ücretsiz Şekilde Telefonunuza İndirebılırsınız Sonrasında Size Msn Üyelik Onayı Geldikten Sonra Size Yapılandırma Ayarları Gönderiyorlar

N95 8gb

N95 8gb

N95 8gb

N95 8gb

Turkcell Msn Bağlantısını Seçiyoruz
     N95 8gb

N95 8gb

N95 8gb

N95 8gb

N95 8gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet.. -- 17 Eylül 2008; 23:25:50 >

• Bak ordaki telefon menusunde msn var peki ben o msn ni telefonuma nasıl yukleyeceğim..
  • kardes o fazla kontur goturuyor
  • msn i wireless üzerinden açmanın bir yolu yokmu yani turkcell in msn sini mesela burger e fln oturduğunda açarsın msn i keyif yaparsın cinsinden bir şeyler
  • telefonda varsa wireless açarsın canım.
  • ana topikte çok daha iyi yardım alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açarsın tabi ki... symbian windows live i yükle kablosuza bağlan gir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

msn i wireless üzerinden açmanın bir yolu yokmu yani turkcell in msn sini mesela burger e fln oturduğunda açarsın msn i keyif yaparsın cinsinden bir şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.