Bildirim
n82 mi?n95 8gb mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

n82 mi?n95 8gb mı?
(En Son Oy Tarihi: 18.8.2014)
Giriş
-
hocam bildiğim kadarıyla n82 de xenon flaş var ve bu sayede n95 ten daha iti foto çekiyor -
Fakat bilmen gereken bir şey var,n82 nin karanlıkta fotoğraf çekmesi daha iyi yani flaşı daha kuvvetli,buna karşın n95 8gb ın ekranı 2.8inç + ses çıkış gücü en yuksek telefon n serisinde ben gittim n95 aldım 2 gun daha bekleseydım n95 8gb alcakdım -
burdan bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_397/tt.htm
senin konunu telefon tavsiyeleri bölümüne taşımamı istermisin daha çok fikir sahibi olursun
şahsım adına söylicem n95 8gb ve mesaj içinde 6230 kullanıyorum ama iphone yeni sürüm çıkartsın haziran yada daha sonra ki dönemde iphone almayı düşünüyorum ... -
Oradada zaten konum var.Burda kalsa daha iyi olur kim hangi telefonu daha çok kullanıyor görmüş oluruz.Tabi şu da var n95 8gb piyasaya daha önce çıktı n82 den ama neyse bakalım bi sonuçlara -
Siyah n82
anket o kadar önemli değil hangisi içine sinecekse onu al... -
Usta ya bu iphone ların fiyatlar nasıl acaba? seneye alırım belki -
vay be nokia nin para ettigi zamanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne telefonlardi be otobus duraklarinda gorup ic gecirirdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La niye hortlatıyonuz konuyu durduk yere? :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X