Yeni Bir Telefon Almana Gerek Yok.N82 Bence Çok İyi...
N95
Neden N81 ya da N95'e geçmek istiyorsunuz? Nokia N82 daha başarılı bir modeldir.
bence nokia alma alacaksan sony ericsson alacaksın cunku nokialarda hic bir ses kaltesi yok ve 6230 dan sonra yaptıgı telefonlarda da tasarım die bisi yok+cok kabalar buyukler n95 cebe sığmıyo 3310 bile daha estetik duruyo yanında
@ tirannosaurus
Attığın mesajı okudum. Sonuç olarak N82'den N81 8 GB ya da N95'e geçmenin pek de doğru olmadığını düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkPoison1
bence nokia alma alacaksan sony ericsson alacaksın cunku nokialarda hic bir ses kaltesi yok ve 6230 dan sonra yaptıgı telefonlarda da tasarım die bisi yok+cok kabalar buyukler n95 cebe sığmıyo 3310 bile daha estetik duruyo yanında
Sanırım yazım hatası var.
Nokia'nın müzik telefonları şu an piyasadaki en başarılı ses kalitesi sunan modellerdir.
tmm tmm zaten bu işte baya bi prof. arkadaşlardan da aynı fikirleri aldım satmıorum sana söz
Telefonunu değiştirmeni tavsiye etmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MUJİM™
Telefonunu değiştirmeni tavsiye etmiyorum
+1 sadece bütçene yazık olur
Arkadaşlar N82 Nin Ses Kalitesi ve Yüksekliği Sony Ericcson W300 Cep Telefonundan Yüksek Ve Kaliteli Ses Verebilirmi Sizce? Kararsz Kaldımda N81 de Düşünüyorm Ama Kamerasıda İyi oLsun İstiyorum Bi Türlü Karar Veremedim.
quote:
Sony Ericsson'un en iyi ses kalitesine sahip modelleri Walkman serisi fakat Walkman serisi en iyisi değil hatta iyi bile değil. Yeni XpressMusic serisi, N81, N91, gibi telefonlar Walkman telefonlardan çok daha üstün performans sunduğu bilinir ve kimse aksini iddia edemez. Katze arkadaşın dediği gibi Nokia cep telefonları şuan da ses kalitesi ve ses gücü olarak en başarılı telefonlardır. Bu saydığım Nokia modelleri Phılıps, Creative, Minton, Sandisk gibi MP3 çalarlardan daha başarılı müzik performansına sahipler. 2 sene önceymiş o Sony Ericsson'un sesteki liderliği... Kamera da artık Nokia lider konumda. Sony Ericsson'un şimdilik sadece bataryası kaldı hatrı sayılır olan yakında onu da kaptırır ama malzeme kalitesi olarak Sony Ericsson bir adım önde...
quote:
Orjinalden alıntı: Scarling
Arkadaşlar N82 Nin Ses Kalitesi ve Yüksekliği Sony Ericcson W300 Cep Telefonundan Yüksek Ve Kaliteli Ses Verebilirmi Sizce? Kararsz Kaldımda N81 de Düşünüyorm Ama Kamerasıda İyi oLsun İstiyorum Bi Türlü Karar Veremedim.
N82 kalite olarak da ses seviyesi olarak da W300i'den çok daha başarılıdır. Ben N82 kullanıyorum ve kamera ön planda olan bir model olmasına rağmen kameraya pek önem veren biri değilim diğer özellikler benim için de önemli ve N82 her türlü özelliği kaliteli bir şekilde sunabiliyor zaten. Aklına gelebilecek her türlü özellik olsun diyorsan N82 al, kamera ve GPS'ten ödün verip ekran kalitesi tasarım N82'den daha iyi olan N81 8GB tercih etmelisin
quote:
Orjinalden alıntı: BeBeto18
quote:
Sony Ericsson'un en iyi ses kalitesine sahip modelleri Walkman serisi fakat Walkman serisi en iyisi değil hatta iyi bile değil. Yeni XpressMusic serisi, N81, N91, gibi telefonlar Walkman telefonlardan çok daha üstün performans sunduğu bilinir ve kimse aksini iddia edemez. Katze arkadaşın dediği gibi Nokia cep telefonları şuan da ses kalitesi ve ses gücü olarak en başarılı telefonlardır. Bu saydığım Nokia modelleri Phılıps, Creative, Minton, Sandisk gibi MP3 çalarlardan daha başarılı müzik performansına sahipler. 2 sene önceymiş o Sony Ericsson'un sesteki liderliği... Kamera da artık Nokia lider konumda. Sony Ericsson'un şimdilik sadece bataryası kaldı hatrı sayılır olan yakında onu da kaptırır ama malzeme kalitesi olarak Sony Ericsson bir adım önde...
Yeni çıkan Walkman lerle eski çıkan Walkman ler arasında uçurum fark var kulaklık olarak Bütün Walkman telefonlar kulaklık sesi aynı değil. Eski Walkman tellerin eski yazılımları çok çok daha iyi yeni yazılımlı walkmanlerden Yeni çıkan Walkman teller berbat,çok kötü. Sony Ericsson Kulağa zararlı olduğu için sesi bass ı çok azaltı batırdı herşeyi.
quote:
sana sadece hadi be diyorum. sony mi estetik ya da nokia mı estetik değil. bi n82 çirkin gerisi güzel. ve sony de de sadece k850i yakışıklı. w serilerinin eskileride güzel. yenileri çok büyüdü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme