Bildirim
n79 satıp n97 almak.
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
N97 nokia nin urettigi en sorunlu telefonlardan biridir.Paranizi bosa harcamayin daha kaliteli telefonlar var piyasada -
Nokia alınmaz, devir Android devri paranızı çöpe atmayın. GPU'su olmayan, düşük ram ve işlemcili sürekli donan telefonlardan uzak durun -
N97 alacağınıza c6-01 alın bin kat daha iyidir. fiyatı da 599 lira şuan gayet makul. -
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
n79 var elimde.full kutu,fatura 1 ay garanti var.siyah,2 ay önce kasasını genpadan değiştirdim gözle görülür çizik yok.
n79 u satıp n97 almak istiyorum.n79 u ne kadara satabilirim.
n97 alırken nelere dikkat edilir.
birde n97 nin şarkjı 2 gün gidermi.n79 5 gün ayakta da
Her türlü n79 -
N97'yi alırsan N79'u ararsın. N97 yerine N8'i alman çok daha doğru olur. Bütçeyi belirtmemişsin ondan N8 diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N97 alacağına C7 falan alabilirsin veya N8. -
Bence de çok arar N79'u....
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
N97'yi alırsan N79'u ararsın. N97 yerine N8'i alman çok daha doğru olur. Bütçeyi belirtmemişsin ondan N8 diyorum.
-
bütçem kısıtlı 100-150 tl verebilirim üstüne en uygunu n97 gibi gelmişti. -
N79'u kaç paraya satacaksın? O zaman C6-01'e bakabilirsin. N97'den her bakımdan üstündür. N97'ye göre tek eksiği otomatik odaklı kamerası olmamasıdır. Bana sorarsan kameradan feragat edip Symbian^3 cihaz alman daha doğru olur. Hem güncellemelerin geleceğini hesaba katmak gerek. -
Ben olsam N79la devam ederim. sakın N97 almak gibi bir hata yapma. mumla ararsın N79'u . N79 çok daha stabil çalışır N97'e göre -
quote:
Orijinalden alıntı: NoNameX
Nokia alınmaz, devir Android devri paranızı çöpe atmayın. GPU'su olmayan, düşük ram ve işlemcili sürekli donan telefonlardan uzak durun
-
N97 nokia serisiniin beğenilmeyen telefonu diye adlandırılıyor..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- ipro smart 2.4s
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- samsung türkiye garantili ne demek
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X