Şimdi Ara

n79 satıp n97 almak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n79 var elimde.full kutu,fatura 1 ay garanti var.siyah,2 ay önce kasasını genpadan değiştirdim gözle görülür çizik yok.
    n79 u satıp n97 almak istiyorum.n79 u ne kadara satabilirim.
    n97 alırken nelere dikkat edilir.
    birde n97 nin şarkjı 2 gün gidermi.n79 5 gün ayakta da

• N97 nokia nin urettigi en sorunlu telefonlardan biridir.Paranizi bosa harcamayin daha kaliteli telefonlar var piyasada
  • Nokia alınmaz, devir Android devri paranızı çöpe atmayın. GPU'su olmayan, düşük ram ve işlemcili sürekli donan telefonlardan uzak durun
  • N97 alacağınıza c6-01 alın bin kat daha iyidir. fiyatı da 599 lira şuan gayet makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

n79 var elimde.full kutu,fatura 1 ay garanti var.siyah,2 ay önce kasasını genpadan değiştirdim gözle görülür çizik yok.
    n79 u satıp n97 almak istiyorum.n79 u ne kadara satabilirim.
    n97 alırken nelere dikkat edilir.
    birde n97 nin şarkjı 2 gün gidermi.n79 5 gün ayakta da

Her türlü n79
  • N97'yi alırsan N79'u ararsın. N97 yerine N8'i alman çok daha doğru olur. Bütçeyi belirtmemişsin ondan N8 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N97 alacağına C7 falan alabilirsin veya N8.
  • Bence de çok arar N79'u....

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N97'yi alırsan N79'u ararsın. N97 yerine N8'i alman çok daha doğru olur. Bütçeyi belirtmemişsin ondan N8 diyorum.
  • bütçem kısıtlı 100-150 tl verebilirim üstüne en uygunu n97 gibi gelmişti.
  • N79'u kaç paraya satacaksın? O zaman C6-01'e bakabilirsin. N97'den her bakımdan üstündür. N97'ye göre tek eksiği otomatik odaklı kamerası olmamasıdır. Bana sorarsan kameradan feragat edip Symbian^3 cihaz alman daha doğru olur. Hem güncellemelerin geleceğini hesaba katmak gerek.
  • Ben olsam N79la devam ederim. sakın N97 almak gibi bir hata yapma. mumla ararsın N79'u . N79 çok daha stabil çalışır N97'e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNameX

Nokia alınmaz, devir Android devri paranızı çöpe atmayın. GPU'su olmayan, düşük ram ve işlemcili sürekli donan telefonlardan uzak durun

• N97 nokia serisiniin beğenilmeyen telefonu diye adlandırılıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.