Şimdi Ara

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.683
Cevap
9
Favori
335.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oldu ama kamera yok gariplik var telefonda kamera kayboldu üsteki tuş kilitleme tusu çalışmıyor yardım lütfen
  • arka kamera kapagını açtığım zaman çalışmıyor
  • kardeş bi daha yazılım at
    ve herşeyden önemlisi sakin ol
    yazılım sorunu hallolur
    sıkma canını
  • telefonu kapatıp açtım düzeldi herşey tekrar yazılım atmama gerek varmı sizce ayriyeten gecenin bu vaktin ilgini çok tşk ederim varolll
  • sende kardeş
    düzeldiyse gerek yok ya
    dillerde de sorun yoksa tabi
    kullan bişe çıkmaz daha inşallah
  • yok yok dillerde bi sorun yok kamera süper oldu valla o dunukluk bi anda gitti navi tekerleği süper oldu iyiki varsın n79 ve XaPoX :))
  • http://www.nseries.com/index.html?l=products,n85#l=products,n79,landing,news,color-overlay,1

Siyah N79 la ilgilenen arkadaşlar nokia siteyi güncelleyip düzeltmiş artık "N79 colors" a tıklandığında resimlerin altında N79 renkleri olarak Canvas White, Petrol Black, ve Seal Grey olmak üzere üç renk bilgiside yazıyor, yani siyahın cıkacagı kesinleşmiş oldu... tabi tek sorun Türkiye'ye nezaman geleceği bilgisi...

• benm en çok farkettiği değişiklik
    kameranın özellikle gündüz çekimleri ve navi tekerleği
    öncek iversiyonda dengesiz dengesizdi ama
    şimdi çok güzel olmuş
    başka da öyle önemli bi iyileşme göremedim
  • nsu ile telefonun versiyonunu kontrol ettiğimde çıkan resim aşağıdadır....

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME
  • telefonu ilk aldığımda güncelleme yaparken bende çıkan
    resimde aynısıdır.
    fakat nsu ya düşmeyen 11.049 son versiyondur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid.snake.

http://www.nseries.com/index.html?l=products,n85#l=products,n79,landing,news,color-overlay,1

Siyah N79 la ilgilenen arkadaşlar nokia siteyi güncelleyip düzeltmiş artık "N79 colors" a tıklandığında resimlerin altında N79 renkleri olarak Canvas White, Petrol Black, ve Seal Grey olmak üzere üç renk bilgiside yazıyor, yani siyahın cıkacagı kesinleşmiş oldu... tabi tek sorun Türkiye'ye nezaman geleceği bilgisi...

Ben de ordan görmüştüm siyahı.Ondan sorup dururum ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Kayzerspy

quote:

Orjinalden alıntı: solid.snake.

http://www.nseries.com/index.html?l=products,n85#l=products,n79,landing,news,color-overlay,1

Ben de ordan görmüştüm siyahı.Ondan sorup dururum ya

Üfff Süper Renge Bak....Ama Şimdi Bu Türkiye Gelmez Deli Eder Beni.....

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME

• şubat a gelir herhalde
  • sevgililer gününe kadar gelir
  • Hadi inş. gelir.Arka kapak renkleride süperGelmezse ben de deli olurum[]
    Bu arada bi' inceleme:
    TIKLA ===>>N79 İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandanté -- 3 Ocak 2009; 11:13:31 >
  • evet bende siyahını bekliyorum umarım gelir
  • bu telefonun sertifika olayını napıcaz ya
  • arkadaşlar gri renginden almayı düşünüyorum. hepsiburadada kırmızı, beyaz, kahverengi kapak diyor. bu gri olan mıdır.
    başka sitelerde taksitli olarak daha ucuzu varmıdır.
    birde bu telefonun ön kapağı değişmiyormu acaba. mesela orjinal siyah ön arka kapak almak istesek takamazmıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 3 Ocak 2009; 13:11:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafam

arkadaşlar gri renginden almayı düşünüyorum. hepsiburadada kırmızı, beyaz, kahverengi kapak diyor. bu gri olan mıdır.
    başka sitelerde taksitli olarak daha ucuzu varmıdır.
    birde bu telefonun ön kapağı değişmiyormu acaba. mesela orjinal siyah ön arka kapak almak istesek takamazmıyız.

Evet gri olan, bende başta beyaz almadım diye üzülüyordum ancak gride gayet güzel. Ön kapak değişiyodur belki ama çok pahalıya mal olur.
  • beyaz da tuş aydınlatması yanınca harfler ve rakamların görünmesi zorlaşıyormuş. gride beyazdaki kadar görme problemi olacağına inanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.