Şimdi Ara

n73 video kalitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a forumlarda bir sürü arama yaptım ve n73 ün352 288 15 fps kayıt yaptığını gördüm ama bazı forumlarda 1,3 mp lik kameralardan bile kötü video çektiğini felan okudum doğrumudur yani nasıl video çekiyor kullanan arkadaşlar bi bilgi verse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 6 Nisan 2008; 10:13:28 >

• gayet kaliteli video çekiyor hiç kafanı yorma

kayıt ses kalitesi de güzel

ani el hareketlerinden kaçınman yeterli çekerken 15fps olması nedeniyle
  • peki 6120c den kötümü çekiyor
  • yaptıgın yoruma bak bu n73 varmı daha ötesı boş lafları inanma samsung u600 3.2 pixsel ama n73 3.2 camerasının yanından bile gecemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

peki 6120c den kötümü çekiyor

birebir karşılaştırmadım ancak

6120c videosu

N73 videosu

• ikiside donuk donuk çekiyo 6288 yada 6233 falan al iyi video çeken istiyosan.
  • ilginizden dolayı teşekkür ederim son olarak youtube görüntü kalitesini düşürüyor değilmi sonuçta mp4 ten flv ye çevriliyor video yani normalde bundan daha kaliteliler değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o videolar ölçü değil.flv dosyası...n73 iyidir video konusunda.
  • oo n73 süper video çeker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

s.a forumlarda bir sürü arama yaptım ve n73 ün352 288 15 fps kayıt yaptığını gördüm ama bazı forumlarda 1,3 mp lik kameralardan bile kötü video çektiğini felan okudum doğrumudur yani nasıl video çekiyor kullanan arkadaşlar bi bilgi verse sevinirim

Megapiksel değerinin video kayıt kalitesiyle bir bağlantısı bulunmamaktadır.
  • n73 gerçekten kaliteli çekimler yapabiliyor ancak bir n73 kullanıcısı olarak sanki n70 daha mı iyi çekiyor du dedirtiyor.
  • n73 süper çekiyo
  • n73 süper,n95 daha süper
  • N73'ün gayet başarılı bir video çekimi bulunmaktadır....
  • WALA video konusunda n93 ün eline kimsecikler su dökemez :)) 2 hafta önce n73ümü satıp n93 aldım video kaliesi süper DVD kaitesinde çekim yapıo zaten yani n73ün video kaydı bi işe yaramaz ama foto kalitesine dieceim yok tapikide...

SAYGILAR...
  • video kalitesi çok güzeldir telefonumun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

WALA video konusunda n93 ün eline kimsecikler su dökemez :)) 2 hafta önce n73ümü satıp n93 aldım video kaliesi süper DVD kaitesinde çekim yapıo zaten yani n73ün video kaydı bi işe yaramaz ama foto kalitesine dieceim yok tapikide...

SAYGILAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

N73 videosu

Arkadaşlar N73'ün maksimum video kalitesi bu mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 25 Nisan 2008; 16:51:10 >
  • hakkaten bumu n73 video kalitesi siz bide benim v3x in video kalitesini görün....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.