Şimdi Ara

n73 alcam önerilerinizi bekliyorum..:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi gunler arkadaslar bende N70 müzik edition var ve bugun bi telefoncuya girip n73 le takas nekadar olur dige sordum adamda faturası ocak ayına ayit bitane n73 var ve kutu icerigi de tam sıfır gibi yani..

    benden uste 150ytl istedi sizce nasıl iyimi soylemis yoksa cokmu?????

    benim cihazda daha yeni sayılır fatularıl ve full....

    sizce alyımmı n73..??



  • Normal
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lion35

    iyi gunler arkadaslar bende N70 müzik edition var ve bugun bi telefoncuya girip n73 le takas nekadar olur dige sordum adamda faturası ocak ayına ayit bitane n73 var ve kutu icerigi de tam sıfır gibi yani..

    benden uste 150ytl istedi sizce nasıl iyimi soylemis yoksa cokmu?????

    benim cihazda daha yeni sayılır fatularıl ve full....

    sizce alyımmı n73..??


    bana biraz fazla gibi geldi.kutu içeriği full olsun isterse 1 dk olsun sonuçta cihaza sim kart takıldı ve artık o cihaz 2. el oldu. cihazı iyice incele eğer bir sorunu yoksa ve gerçekten kutu içeriği fullse biraz pazarlık yap.




  • Karar olumsuz. Şikayetvar sitesine açtığım konuya yazdığım cevap;

    Bugün Nokia'yı aradım. Bana yasalara uymayacaklarını ve para iadesini yapmayacaklarını söylediler. Yasalara uymak bizim prensibimiz değil anlayışı içinde olan Nokia şirketi ücret iadesini yapmaya yanaşmamaktadır. Anlaşılan Nokia şirketi mahkeme masraflarıyla birlikte ve faiziyle birlikte mahkeme yoluyla paramı geri verme taraftarı. En kısa sürede mahkemeye başvuracağım ve bir daha asla Nokia marka cep telefonu kullanmayacağım. Yasalara uymayan bir firmanın mallarını kullanmak tamamen prensibim dışıdır. 849 ytl yi ödememekte ısrarcı olan ve yasalara uymayan Nokia firmasını kınıyorum. Herkes yazımı okusun ve görsün Nokia'nın yasalara uymadığını bilsinler ve Nokia tercih etmesinler. Başınıza böyle bir olay gelirse yasalara asla uymama prensibini benimseyen Nokia'yı tercih etmemenizi tavsiye ediyorum. Sayın değerli şikayetvar yetkilileri lütfen bu yazımı yayınlayınız. Herkes görsün Nokia firmasının müşteri memnuniyetsizliğini.


    Yani eğer mahkeme yoluyla paramı geri alırsam bir daha Nokia kullanmayacağım.

    Yukarda da belirttiğim gibi Nokia tercih etmeyin. Yasalara uymuyor. İnsanı rezil ediyor. Paranızla rezil olmak istiyorsanız o başka.




  • 150 YTL üst Normal ama Biraz pazarlık yap.. Ne indirsen kardır
  • normal.
  • e 65 derim
  • alabilirsin bence...
  • 150 lira normal istemiş ama pazarlık yap direk verme parayı
  • ya nabıyon sen sacmalama n70 + 150 ytl bırak yaa hemde sıfır gıbı dıyon bende n73 aldım ne kadar bılıonmu 215 di 200 aldım ok yanı kazık yme 3 ay da oldu super fıstık gıbı telefon yapmayın arkadaslar yanı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackblero

    ya nabıyon sen sacmalama n70 + 150 ytl bırak yaa hemde sıfır gıbı dıyon bende n73 aldım ne kadar bılıonmu 215 di 200 aldım ok yanı kazık yme 3 ay da oldu super fıstık gıbı telefon yapmayın arkadaslar yanı

    ikinci elmi aldın sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.