Şimdi Ara

n72 telefonum hic acılmıyor tık yok! anlayan bakabilirmi.:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler telefonum hic acılmıyor hem tık bile yok dumbell calısıyordum yere düsürdüm galiba telefonun üstüne düstü ama düsmedi gibi geldi bana baktıgımda telefon kapalıydı. dumbell düsse üstüne camı falan kırılır dı ama dısında hic sey yok sadece acılmıyor

anlayan yardımcı olrsa cok sevinirim servise mi götürsem ne yapsam sanırsam garantide bitti yapılabilirmi ne kkadara mal olur falan para filan önemli degilde iste ama yapılsa cok iii olru hic acılmıyo ya bataryayıda denedim baska telefonlardan olmadı gene olmadı acılmıyo simdiden tesekür ederim yardım edenlere1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarisinan -- 22 Aralık 2007; 15:39:56 >

• ya arkadasım hiç açılmayan tele nasıl yardımcı olalım teknıkservise ver diyecegim ama ilk aklına gelen o dur zaten

kvk ya verirken sim kartımı taktım açmaya çalıstıgımda açılmadı dersin

s.e cilerin klasik yalanıdır

bu arada umarım garantili cihazdır
  • board unun çatlamış olmasından şüphe ediyorum ki bu da telefununun öldüğüne işarettir bendede böle bi cihaz var hala duruyo...ama bu arızayı tamir edebilecek birini tanımıyorum...olsa götürürdüm...koltuktan düştü benimki boardı çatladı nasıl olduğunu anlamadım 5. kattan düşüpte çalışan cihazları biliyom...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

ya arkadasım hiç açılmayan tele nasıl yardımcı olalım teknıkservise ver diyecegim ama ilk aklına gelen o dur zaten

kvk ya verirken sim kartımı taktım açmaya çalıstıgımda açılmadı dersin

s.e cilerin klasik yalanıdır

bu arada umarım garantili cihazdır

ne bilim arkadasım bende anlamadıgım icin iste siz anlarsınız die sordum zaten bir bildigi olan varsa die sormustum napıcagım die yani utopiautopia arkdasın dedigi gibi belki :D basına gelir. bilir die sordumm neyse saool gende yorum yaptıgın icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.