Şimdi Ara

N61JA-226 DV İ3 lü model hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?

Hem oyun hem multimedya için kullanacam.Buna göre değerlendirirseniz iyi olur benim için.

Cod MW2,GTA4,Shift,Far Cry 2,Crysis gibi oyunları kasmadan oynayabilirmiyim bu laptopta?

ereyondan almayı düşünüyorum daha önce oradan alan varmı güvenilir bi' sitemidir?

Bu bilgisayara sahip olanların görüşlerini bildirirlerse sevinirim yorumlar olumlu gelirse bu haftaya almayı düşünüyorum.

Özellikle oyunlar konusunda yorum yaparsanız yararlı olur benim için.

• Yazdığınız bütün oyunları yüksek detay seviyesinde akıcı olarak oynayabilirsiniz. Bu forumda kullanan kişiler mevcut, detaylı bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_38267375/tm.htm
  • GTA4,cod5,pes10,shift bu oyunlarda yüksek ayarlarda sorunsuz oynadım.Şuana kadar laptop da sorun yaşamadım.Memnunum Buradan konumuzu inceleyebilirsiniz.Asus N61ja-226 dv Kullanıcılar KulübüKim nerden ne kadara aldı,yorumlar ,bilgiler mevcutdur.Ürünü aldıktan sonra Kullanıcı Kulübümüze bekleriz.
  • tekmara güvenmiyorum.

Teknosadan bimeksten dartyden vatandan istanbulbilişimden baktım bu laptopa yok.hepsiburada.com da da bitmiş stoklarda yok.

galiba ereyondan alacağım.Fiyat pahalı olsada alabileceğim başka biryer yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.