Şimdi Ara

N56VZ S4431H Hakkında Sorum Var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N56VZ S4431H laptoptum var. Şöyle bir sorunum var; bilgisayarı şarja takıp oyunları açınca hiç kasmadan çok iyi şekilde oynayabiliyorum. Ama batarya ile oyun oynadıgımda oyunlarda sık sık kasmalar oluyo. Pil azaldığında daha çok oluyo bu kasmalar. Güç seçeneklerinden yüksek performans seçeneği seçmeme rağmen oluyor bu. Sürekli şarja takıp oynamakta pilin ömrünü kısaltır diyorlar. Yardım istiyorum arkadaşlar.Bu olay normal bişey mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: holypages

Asus N56VZ S4431H laptoptum var. Şöyle bir sorunum var; bilgisayarı şarja takıp oyunları açınca hiç kasmadan çok iyi şekilde oynayabiliyorum. Ama batarya ile oyun oynadıgımda oyunlarda sık sık kasmalar oluyo. Pil azaldığında daha çok oluyo bu kasmalar. Güç seçeneklerinden yüksek performans seçeneği seçmeme rağmen oluyor bu. Sürekli şarja takıp oynamakta pilin ömrünü kısaltır diyorlar. Yardım istiyorum arkadaşlar.Bu olay normal bişey mi ?

şarza takmadan oynayınca bendede kasma oluyor nedenini bilmiyorum fakat şarza takılı olmadan bataryayı kullanırken yüksek performansı seçersen bataryanın en çok ömrünü kısaltan hamleyi yapmış olursun :)
  • Batarya işlemciyi ve ekran kartını doyuracak güce sahip değildir. O yüzden prizden beslenmeli. Yoksa tam performans kullanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara041

quote:

Asus N56VZ S4431H laptoptum var. Şöyle bir sorunum var; bilgisayarı şarja takıp oyunları açınca hiç kasmadan çok iyi şekilde oynayabiliyorum. Ama batarya ile oyun oynadıgımda oyunlarda sık sık kasmalar oluyo. Pil azaldığında daha çok oluyo bu kasmalar. Güç seçeneklerinden yüksek performans seçeneği seçmeme rağmen oluyor bu. Sürekli şarja takıp oynamakta pilin ömrünü kısaltır diyorlar. Yardım istiyorum arkadaşlar.Bu olay normal bişey mi ?

şarza takmadan oynayınca bendede kasma oluyor nedenini bilmiyorum fakat şarza takılı olmadan bataryayı kullanırken yüksek performansı seçersen bataryanın en çok ömrünü kısaltan hamleyi yapmış olursun :)

bunu öğrendiğim iyi oldu sağol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Batarya işlemciyi ve ekran kartını doyuracak güce sahip değildir. O yüzden prizden beslenmeli. Yoksa tam performans kullanamazsınız.

sürekli şarja takılı haldemi kullanıyım yoksa pili çıkartıp öyle mi kullanıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Batarya işlemciyi ve ekran kartını doyuracak güce sahip değildir. O yüzden prizden beslenmeli. Yoksa tam performans kullanamazsınız.

sürekli şarja takılı haldemi kullanıyım yoksa pili çıkartıp öyle mi kullanıyım?

ben şarza takılı ve pili çıkarılmamış bir şekilde oynuyorum, sebebini sorarsan makine fişe takılıyken pilin varlıgını önemsemiyor.örn/ makinenin şarzı %98 olsun şarza tak %98 takılı,dolmuyor yazar buda makinenin bataryasını yıpratmamak için direk elektrigi kullandıgını gösterir :)
  • Bu bir sorun degil,bilgisayarı fişten cekip batarya kullanmaya basladıgınızda bilgisayar oto olarak performansı düşürür.Batarya takılı iken yüksek performans almak istiyorsanız güç seceneklerinden gerekli ayarlamaları yapmanız gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z580 ve Z585'in farkları nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

N56VZ kullanıyorum bende kasma olmuyor şarja takmadan hitman abs oynuyorum
  • Pildeyken kasmalar olur normal gt650 ekran kartıyla bütün oyunları ultrada oynadığınızı söylemişsiniz bir başlıkta kaş fps 10-15 fps sizin için akıcımı mümkün değil özellikle son çıkan oyunları bu ayarlarda oynatması video çekip atmalısınız buna kimse inanmaz sadece siz kullanmıyorsunuz.Oyun açısından makineyi o kadarda büyütmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 15 Temmuz 2013; 17:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Pildeyken kasmalar olur normal gt650 ekran kartıyla bütün oyunları ultrada oynadığınızı söylemişsiniz bir başlıkta kaş fps 10-15 fps sizin için akıcımı mümkün değil özellikle son çıkan oyunları bu ayarlarda oynatması video çekip atmalısınız buna kimse inanmaz sadece siz kullanmıyorsunuz.Oyun açısından makineyi o kadarda büyütmeyin

lafın gelişi kasmadan oynuyorum dedim bir bir video çekme programı önerirsen çekip koyabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.