Şimdi Ara

N56VZ-S4400D GRAFİK DERECESİ yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • N56VZ notebook aldm, driverları yükledm. sistem derecelendirmesi yaptğımda masaüstü grafik derecelendirmesi 5.0 çıktı, yani düşük. sebebi ne olabilir, intelin kendi ekran kartına göre mi derecelendirme yaptı acaba. bir de oyunlara girerken hangi ekran kartıyla gireceğini kendi mi belirleyecek yoksa nvidia yı kullanması için bi ayar yapmam lazım mı?

• Evet Intel HD Graphics e göre derecelendirme yapıyor. Sen ona takılma, nvidia ayarlarından istediğin programın hangi ekran kartı ile çalıştırılacağını seçebilirsin ama onu bile yapmana gerek yok çünkü default olarak otomatik seçme işaretli.

Orijinalden alıntı: frmdost

Dostum laptop nasıl çıktı.Bende dün sipariş ettim sadecenotebooktan işletim sistemi olarak ne yükledin?

Vallahi eski laptopum da i7 idi fakat 1.nesildi, Lg'ydi, resmen yanıyodu. Ama asus başka abi (: gayet sessiz çalışıyor, driverları da sorunsuz kurdum. klavye ışıklandırması filan baya işe yarıyor. tek sıkıntı çözünürlük çok yüksek, göz işkencesi çekiyo gibi oluyosn. ama onu da zoom yaparak halledebilirsin (: w8 yükledim dostm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdost -- 21 Şubat 2013; 23:07:00 >

Ben windows7 yüklemeyi düşünüyorum dostum.64bit mi 32 bitmi yükleyeyim.Birde elimde yazilim yok nerden temin edebilirim:?
    Windows7 64bit Ultimate nasıl olur pek anlamıyorum bu ultimate professional falan?

bilgisayarcılar temin edebilirsin. 64 bit yükle tabiki. ultimatel e pro arasındaki farkı kullanıcı pek hissetmez. istedğini kur.

Ben windows7 yüklemeyi düşünüyorum dostum.64bit mi 32 bitmi yükleyeyim.Birde elimde yazilim yok nerden temin edebilirim:?
    Windows7 64bit Ultimate nasıl olur pek anlamıyorum bu ultimate professional falan?

32bit değil 64bit yüklemen lazım,
    Win7 ultimate'de daha fazla özellik var win7 proya göre ama ne kadarını kullanacaksınız. Ya satın alın ya da internette aratın.
    --------------------
    Nvidia driverı guncelle o puan artar ama önemli değil orada yazan. Win7de daha fazla puan veriyor ama performans aynı.
    Win8de benım bilgisayar 16snde açılıyor yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldiray_tr -- 22 Şubat 2013; 0:08:14 >

Xperia Arc S: Ultimate HD2.3

iPod nano 16 GB Silver 6th G
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten buldum fakat bunu full hale getirebilirmiyim.Windows Loader v2.2.1 diye bir pro buldum ama başarılı olurmu acaba?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.