Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H ekran kartı ve ssd yenileme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Başlıkta bulunan laptop umu geçen sene aldım. Artık yeni ekran kartları çıktıkca yetmediğini düşünüyorum. Pc ye uyumlu olarak alabileceğim iyi bi ekran kartı almak istiyorum ve sistem için ssd takmak istiyorum. Pek anlamıyorum açıkcası pc içini açmak vs. gibi şeylerden. Yardımcı olursanız sevinirim. Veya işlemcisini mi yükseltsem? Ne tavsiye edersiniz?

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhttnshn61 -- 24 Temmuz 2015; 17:55:17 >

• İşlemcisi fazlasıyla yeterli tamamını kullanamazsınız ve uzun süre götürür ekran kartı değişemezsiniz anakarta entegredir.Ssd konusundaysa takabilirsiniz yalnız ssdyi performanslı kullnmak için hdd yerine takmalısınız hddyi de eğer DVD sürücüyü kullanmıyorsanızhttp://urun.n11.com/tasinabilir-disk-aksesuarlari/notebook-icin-ikinci-hdd-ssd-dvd-kizagi-universal-hdd-caddy-P19759755 böylr bir aparatla DVD yerine dahili olarak kullanabilirsiniz DVD sürücüyü kullanıyorsanız hdd kutuları var hddnizi buna takarak harici depolama olarak kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 24 Temmuz 2015; 23:46:28 >

• Hocam pc de blue-ray var arada lazım olmuyo da değil. Blue-ray i çıkartıp sdd takdıktan sonra usb bağlantılı bir aparatla kullanamazmıyız? Taşınabilir dvd rom lar gibi?
    Çok sağolun hocam diğer yorumlar içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
  • Sağolun hocam. Fazla bi masraf yapmadan tamamlicam gibi gözüküyor. Peki ürünün garantisi devam ediyo. Servis e versem hdd yerine ssd yi takıp, sürücüyü de çıkartıp aparatla hdd yi oraya takabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhttnshn61 -- 25 Temmuz 2015; 8:39:43 >
  • Tamamdır. Teşekkür ediyorum. Pek anlamıyorum dedim ya, ondan sordum servis halleder mi diye.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.