Şimdi Ara

n11 yada internetten kombi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fazla gezmeye vaktim olmadığı için tavsiye edilen kombileri n11 gibi sitelerden almayı düşünüyorum

ama kimi illerin gaz firmaları aynı şehirden alınmış seri no olması gibi durumları oluyormuş marka özelinde

böyle bir şey var mıdır ?

ve n11 üzerinden yada koçtaş internet üzerinden kombi almamda sakınca var mıdır

alan arkadaşlar da yorum yaparsa aydınlatıcı olacaktır

• başka illerden kombi almaya sorun çıkartan tek kombi markası vaillant tır,netten alınan kombiler istanbulda ise istanbulda montaj şartı aranıyordu
    onun haricinde diğer markalardan alınabilir
    burada dikkat edeceğiniz tek nokta bulunduğunuz kentte,internetten alınacak kombiyi monte edecek ve evinize proje çizecek bir doğalgaz yetkili firması bulmanız,projeniz çizilip onaylandığı sürece hiçbir sorun çıkmaz tek sorun proje
    n11 için bir yorum yapamam ama koçtaştan kombi ve radyatör alan arkadaşlar olmuştu forumdan
  • Hangi lideriniz ki. Anadolu'nun ücra bir köşesi ise ,netten alınması mantıklı,fiyat avantajı sağlar. Ama istanbulda iseniz mesela,
    Uygun satan yerler var. Mesela zeytinburnundaki demirciler sitesi ısıtma soğutma sistemlerinin kapalıçarşısıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Hangi lideriniz ki. Anadolu'nun ücra bir köşesi ise ,netten alınması mantıklı,fiyat avantajı sağlar. Ama istanbulda iseniz mesela,
    Uygun satan yerler var. Mesela zeytinburnundaki demirciler sitesi ısıtma soğutma sistemlerinin kapalıçarşısıdır.

bursa dayım ve ariston un belki üretimden kalkan 900 tl ancak edecek mavi bir cihazı vardı ya 1350 ye satmaya kalkan satıcılar görünce n11 den alırım 111 tl parafla

montaj ücretini çıkartırım diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

başka illerden kombi almaya sorun çıkartan tek kombi markası vaillant tır,netten alınan kombiler istanbulda ise istanbulda montaj şartı aranıyordu
    burada dikkat edeceğiniz tek nokta bulunduğunuz kentte,internetten alınacak kombiyi monte edecek ve evinize proje çizecek bir doğalgaz yetkili firması bulmanız,projeniz çizilip onaylandığı sürece hiçbir sorun çıkmaz tek sorun proje
    n11 için bir yorum yapamam ama koçtaştan kombi ve radyatör alan arkadaşlar olmuştu forumdan

viesmann da çıkarıyor dedi müteahhit ama nedir bilmiyorum tam

sayaç takılması için ilk ücreti yatırdım ve takıldı

güvence bedeli yatıracağım kombi takılınca tesisat firması da proje çizip randevu alacak..bu işlem için 150 tl istiyor tabi benden

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

başka illerden kombi almaya sorun çıkartan tek kombi markası vaillant tır,netten alınan kombiler istanbulda ise istanbulda montaj şartı aranıyordu

viesmann da çıkarıyor dedi müteahhit ama nedir bilmiyorum tam

sayaç takılması için ilk ücreti yatırdım ve takıldı

güvence bedeli yatıracağım kombi takılınca tesisat firması da proje çizip randevu alacak..bu işlem için 150 tl istiyor tabi benden

viessmann da sorun yok sadece vaillant yıllardır sorun çıkartır hatta netteki kombi satış siteleri bile cihazlarını satarken istanbul il sınırlarında satılır ibareleri vardır,tabi viessmann da son birkaç ayda kurallar değişmediyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.