Şimdi Ara

N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
3
Favori
10.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana ARVATO den her hangi bir mesaj gelmedi kargo takibide yapılamıyor verdikleri kargo takip numarası bir garip

• şuan böyle üstteki arkadasın dediği gibi DRK dgl AR******** diye başlıyor bana ek sms vs gelmedi fakat yurtici kodu siteden verilen linke tıklayıp bakabiliyorum bende. arvato filan değil yani bana gelen bir sms yok fakat AR ile basladıgı icin orasıdır diye düsünüyorum. ins sorunsuz problemsiz olur alışveriş bunun değisimi iadesi vs şu koşullar altında imkansız gibi bişey oldu artık.

N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Aralık 2021; 16:59:17 >
  • Az önce N11 den aradılar. Ürünlerin kargoya verildiğini ama sistemdeki kargo takip numaralarının hatalı olduğu ve en kısa sürede güncellenecegini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kendi yaşadığım süreci sizin sorularınıza da yanıt vermesi için aktarmak isterim.

Bizim ürünlerde ilk kargolandığı günün akşamına kadar kargo takip numarasında ürün gözükmüyordu.

ARVATO' dan SMS gelerek ürünün kargolandığını belirtti, bu SMS sonrası ürün kargo takip sisteminde gözüktü. ARVATO lojistik işi ile uğraşanların adını bildiği diğer fimalara lojistik, depolama, tedarik ve elektronik altyapı sunan bir firma. Kendilerinin Tuzla Deri Sanayi ve Tuzla Organize Sanayi içinde birden fazla depoları var.

Ürün Tuzla/İstanbul' daki Mermerciler Yurtiçi Kargo şubesinden gönderime çıkmıştı bende de şuan verdiğiniz bilgilere bakılırsa aynı süreçlerden geçiyorsunuz, sorunsuz ulaşır umarım hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 13 Aralık 2021; 17:51:25 >
  • Yurtiçi kargoda kargo hareketlerini şu an ben de görüyorum.Gönderen AR***LO**
    Bakalım doğru ürün gelecek mi...

• Evet arkadaşlar sanırım herkesin ürünü kargoya verilmiş, @Avrim arkadaşın dediği gibi benim ürünümünde kargo macerası öyle gelişti. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun herkese

• Benim de ürünüm bugün kargoya verildi. Umarım mağdur olan arkadaş kalmamıştır.

• webmasto W kullanıcısına yanıt

Adem Bey'e Mağdur arkadaşın kalmadığını yeni bir hamle yapmaya gerek kalmadığını zaten ilettim çünkü yeni video paylaşımı ve araya bir kaç teknoloji uzmanı sokacaktı. Burda da 21.00 e kadar bekledik mağdur varsa söylecektik konuya yazmadığına göre mağdur arkadaş yok Adem bey'e ilettim yeni video çekmeyecek..

• Navy rengini siparis vermistim 2.kez aradilar artik bende beyaz i tercihimi kullandim. Beyaz yollayacagiz dediler. Henuz bir kipirdama yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım mağduriyeti devam eden insan son kez güncelleme yaparak takip eden insanları bilgilendirdim, konu başlığını da devam eden olarak değil geçmiş zaman olarak güncelleyeceğim

• hunharca ben kullanıcısına yanıt

hocam yarın da bir kıpırdama olmazsa buradan bizi ve mail atarak Adem Beyi bilgilendirin

• Divdigo kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sizlere iletirim durumu.

• hunharca ben kullanıcısına yanıt

Merhaba @hunharca ben ,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

• Ürün tarafıma az önce ulaştı @Avrim arkadaşın yazdığı bütün her şeyi denedim. Her şey yolunda bi sorunla karşılaşmadım aynı şekilde @34isttt Arkadaşımıza da ürün ulaşmış ondada bir problem gözükmedi. Sizlerde ürün tarafınıza ulaştığında buradan bilgilendirinde Adem Bey'e gerekli durum güncellemesini yapalım. Teşekkür mesajı yayınlacak çünkü

• şuan cihaz geldi kurulum yapıyorum henüz yeni açtım, fatura olması gereken tutarın 600 lira üzerinde kesilmiş benim neyse önemsemiyorum bilgi amacıyla yazdım.

• Benim telefonumda geldi.kurulum devam ediyor.fatura email olarak geldi..bende de 600 lira fazla...

• 0 600 lira olayını şöyle açıklayayım telefonu alırken n11 bu ürüne indirim yapmıştı. Misal 6000 TL telefon fiyatıydı n11'de 500 lira indirim yapmıştı yani DRK faturayı keserken yine 6000 kesmek zorunda çünkü indirimi n11 yaptı DRK firmasını bağlayacak bi durum değil.

• Şimdilik herşey normal.Forumda emek veren ve çözüm yolunda biraraya gelmemizi sağlayan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
    Sorunumuzu ustaca dile getiren Adem Helvacı beye ayrıca çok teşekkürler...
    İyi ki varsınız...

• Cosmopolice C kullanıcısına yanıt

bilmiyorum daha önce böyle bişeye pek rastlamadım. ben 6000 ödedim 6600 kesildi faturada kredi kartı 6600 yazıyor sorun değil fakat yarın oburgün insanlar mahkamelik vs olduklarında bir sorunla karşılaştıklarında mahkeme tüketici hakları gibi durumlarda fatura tutarından işlem yapılır yani onların zararına olur diye düşünüyorum tabi benim bilmediğim bişey atladığım bir nokta olabilir bu tarz bir sorun yaşamadım fakat geçmişte yaşayan insanlar hep bu şekilde yorumladı fatura tutarı neyse o. herşeyi geçtim ona göre vergi ödemiyormu ? yani tutar ne kadar yükselirse o kadar vergi ödemesi çıkar %lik olarak. ben hiç bir mantıklı tarafını göremedim şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Aralık 2021; 1:3:24 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Şöyle tekrar anlatayım. Mesela Trendyol hızlı market k 30 lira kupon tanımlandı şahsına sen herhangi bir marketten 100 liralık alışveriş yaptın.Sonra kuponunu kullandın kaça düştü ? 70 Liraya ürünler sana geldiği zaman çıkan faturada 100 Lira yazar. O indirimi sana Trendyol yapmıştır aynı burada yaşadığımız n11 ve SamsungTR de olduğu gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmopolice -- 15 Aralık 2021; 8:59:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.