Şimdi Ara

n11 Sponsorlu Ürün Uygulaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11.com'da artık arama yapıp fiyatı düşük olandan yüksek olana doğru sıraladığınızda en ucuz ürünleri üstte göremeyebilirsiniz. Çünkü n11 belirli bir ücret ödeyen mağazalarının ürünleri fiyatı pahalı olsa bile üstte göstermeye başladı. Dikkat edin. Şayet bu uygulama çok fazla mağazaya yayılırsa garip bir sıralama olacak. Yani aradığınız ürün belki de 3. sayfada en ucuz olarak karşınıza çıkacak.

n11 Sponsorlu Ürün Uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 11 Ocak 2018; 1:0:7 >

• Çok saçma bir uygulama olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kullanıcı/müşteri dostu olmayan bir uygulama ve bir o kadar da saçma. Ben ürünlerini uygun fiyata vermeyen firmaların isimlerini görmek ve uygun fiyatlı ürünü bulmak için kırk takla atmak zorunda mıyım?

• Mağazalardan 500 tl istiyorlar gösterim sayısına göre, N11 de mal satmak 10 TL değerinde ürünü 14 e vermeniz demek. Ama ne yazık ki satış oluyor ve bizde burada ürün satıyoruz :(

%5 kar alan bir şirket çıksa deli gibi satış olur ama nedense %10 komisyon alan firmalar hep battı. Siz mağazanın kendi satış sitesinden alın :) ben kendi sitemde komisyon oranını düşerek satıyorum, bir çoğu öyle yapmasa da yapanlar vardır...
  • Araştırma yapan kesim için n11 müşteri kaybeder o malı sadece n11 satmıyor ben onda uygun bulamazsam başka mağazaya yönelirim , diğer taraftan bakarsak araştırma yapmayıp satın alan kesimden kar yapabilir ama oda internetten alışveriş yapan kişiye yakışmaz
  • N11 bacağına sıkmaya başladı. Her 11 Kasımdan sonra saçmalamıştır N11 dikkat edin. Paranın bozduğu firmalar da kapanmaya batmaya mahkumdur.
  • Bankalardaki numaratörleri anımsattı. Amacından saptırılmış ve saçma bir uygulama olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobilde en üstte görünmüyor, sponsorlu ürün günde 1000 görüntüleme alıyor ama gerçek satışa dönmüyor. Siparişler kesildi bizde bıraktık.
  • Satıcı firmaları anlayamıyorum. Adamın kendi sitesi de var. Gidiyor n11 deki fiyatın aynısını kendi sitesine koyuyor. Böyle olunca herkes n11 den alıyor

• helluri kullanıcısına yanıt
    Belki n11 le anlaşma yapıyorlar bilmiyoruz.N11 uğrak yeri olarak gözde.Bir de taksit oranları bankalardan sağlam oranlar aldıgı için taksitli alım şansınız daha yüksek oluyor.Aslında birçok satıcı n11 i kendi reklamı olarak kullanıp kendi sitesini popüler konuma getirmeye çalışmalı.

Ama malesef kendi sitesinden satış yapan firmalar gerekli ciddiyeti göstermiyorlar.n11 de kargolama süresi, iade güvencesi gibi durumlar var.Adam 5 gün sonra kargolama süresi koyarsa kimse tercih etmiyor.Aynı gün kargo yapsa bu seferde aynı gün kargolamak zorunda kalıyor yoksa puanı düşüyor.Ama kendi sitesinde böyle durumlar yok.Haliyle hizmet kalitesi de düşüyor.
    İş yapmak isteyen para kazanmak isteyen firmalar için n11 kendi reklamı için çok güzel bir pazar yeri.Düzgün kullanılırsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 12 Ocak 2018; 13:9:55 >
  • benim bildiğim uzun zamandır vardı bu
  • kapitalizm böyle işler arkadaşlar.
  • aynı saticinin n11 deki ilani diger sitelere gore bariz pahali oluyor.hepsiburada da 829 tl olan sey n11 de 900 tl felan ayni satici,ayni ürün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten vardı 11.11de dikkat etmeyenler baya para kaptırdı böyle satıcılara.
  • Sponsorlu içeriğin en üste çıkmasını Amazon gibi müşteri memnuniyeti mükemmel sitelerde bile senelerdir var. Müşteri açısından herhangi bir olumsuz yanı yok bence. Satıcılar için ise satışta artış sağlıyorsa onlarında işine geliyordur. Dikkat ediyorum bir ürünü çok sata kimse genelde hep ondan alınıyor. Daha ucuza koymasına rağmen geri bildirimi olmadığı için çoğu satıcının ürünü dikkate alınmıyor. Onlar içinde en üstte görünmek yararlı olabilir.

Bu sistemle zarar gören kimseyi göremiyorum. Neden bu kadar büyük bir mesele haline getirdiniz anlamadım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sıralama diye bir şey yok, her şeyi karman çorman sıralıyor site bozuk gibi
  • evet bu saçmalığı geçenlerde gördüm ,bende diyorum ne oluyor ,en ucuzu bu ise pahalısı ne o zaman :)
    sonrasında çözdüm işi

ama boş yere sayfayı dolduruyor ve boşa zaman harcatıyor

hb. da ise daha saçma durum var ,bir ürün bakıyorsunuz bir veya birkaç firma gösteriyor ama google ile aradığınızda daha uyguna satan satıcı ortaya çıkıyor
  • N11de mağaza yönetiyorum.

Arama sayfasında:

-Arka planı kırmızımsı olan

-Ürün başlığı kalın olan

-Ürünün hemen altında açıklama yeri var oraya çoğu satıcı en ucuz vs. yazar.

-Yanında süper yazan

-Arama sayfasında en üstte çıkan Öne çıkarılan ürünler

-Sponsorlu ürün yazan

Bunların hepsi arama sayfasındaki reklam alanlarıdır.

Bir mağaza reklam aldığından dolayı en üstte gösterilir.

Normalde n11 yüzde 15 keser artı birde bu reklam alanları var. Çoğu mağaza reklam alarak bu kesintiyi fiyata da ekleyerek üstlerde gösterilir.

Sizde orada süper, öne çıkarılan ürün, alt açıklamada en ucuz vs. yazdığını görür bunun sistemin yaptığını sanarsınız ama bunlar hep reklamdır.

Gittigidiyor vs.de hep aynı şekilde çalışma mantığı vardır.

Bunlar hep kapitalist şirket olup yalandan size güvenli alışveriş altında gösterip hem sizi sömürüyor hemde mağazaları.

Bu devirde eğer kredi kartıyla alışveriş yaptıysanız herhangi bir kazıklanma olayında kanıtlarınızı bankanıza sunduktan sonra %100 alabilirsiniz. Çünkü banka size güvence vererek alışveriş yapma fırsatı sağlıyor.

• Hocam haftalardır bu olay böyle. Sponsorlu yazıyor. Ayrıca alışverişimden hediye çeki kazandım. Bilgisayar bileşenlerinden bir tek RAM eksik kalmıştı onu alacaktım. Sağolsunlar bütün Bilgisayar kategorilerinde geçersiz yapmışlar. Çeki kullanabileceğimiz bir kaç yerden biri +18 ürünler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.