Şimdi Ara

N11 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşük fiyatlı bir ürün aldım sorun yok ama ürün bozuk çıktı hiçbir şekilde muhattap bulamıyorsunuz desteği arıyorsunuz robot gibi aynı şeyleri söylüyorlar üstelik ürünü satan firmanın telefonuda sahte arayınca böyle bir numara yok diyor.
    Kisaca N11 çok berbat bir aracı ürün sahipleri genelde sahte ürünler satıyor dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 23 Ekim 2016; 0:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• viral mi yapıyosun ne yapıyosun anlamadım bu konu sakat direk silinmeli. İletişim ve puan sistemi en iyi site şu anda N11.

Geçen bi alet almıştım 2 tane vida eksik gönderdiler onu yazdım işte yorumlara. Kırmızı surat yaptım diye yorumda aradılar vidaları gönderelim yorumunuzu düzeltin dediler.

Alışveriş yaparken mağaza puanı %95 üzeri olanlarla yapınca sıkıntı olmuyor.
  • İnternetten alışveriş yapmak iyidir. Ama bilinçli bi şekilde alışveriş yapmak gerek. Mağazanın yorumlarını puanlamalarını analiz edip araştırıp öyle almak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

viral mi yapıyosun ne yapıyosun anlamadım bu konu sakat direk silinmeli. İletişim ve puan sistemi en iyi site şu anda N11.

Geçen bi alet almıştım 2 tane vida eksik gönderdiler onu yazdım işte yorumlara. Kırmızı surat yaptım diye yorumda aradılar vidaları gönderelim yorumunuzu düzeltin dediler.

Bir bitmediniz %95 memnuniyet üzeri olan yerden aldım ürün arızalı gelmiş adam ben almam servise yollacaksın diyor. İlk defa N11den bir şey aldım oda elime kupon geçti şikayetvar.coma N11 yaz dediğimi anlarsın.
    Bilinçlendirmekiçin yazdım umrunda değil yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 22 Ekim 2016; 23:30:04 >
  • Şimdiye kadar 30-40 farklı sipariş verdim hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ben mi şansızım anlamadım mağazaya soru soruyoruz dönen olmuyor.
    Neyse iyi günler anladım ki derdimizi açınca viral olduk

• N11 den bir çok mağazadan bir çok ürün aldım, 2 kez de iade gerçekleştirdim sadece 1 mağazada kısa süreli sorun yaşadım oda şöyle ; ürünü iade olarak kargoladım hatta takipliyodum sürekli, ürün ellerine ulaştığı gün içinde ürün elimize ulaşmadı diyerek reddetti mağaza iademi, canlı yardıma bağlandım tekrar açın eğer ki tekrar reddederse gerekli işlemleri yaparız dediler n11 destekten, tekrar 2.kez iade işlemi başlattım bu kez kabul etti mağaza, bu küçük sorun dışında hiç sıkıntı yaşamadım 10 numara bir site.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

N11 den bir çok mağazadan bir çok ürün aldım, 2 kez de iade gerçekleştirdim sadece 1 mağazada kısa süreli sorun yaşadım oda şöyle ; ürünü iade olarak kargoladım hatta takipliyodum sürekli, ürün ellerine ulaştığı gün içinde ürün elimize ulaşmadı diyerek reddetti mağaza iademi, canlı yardıma bağlandım tekrar açın eğer ki tekrar reddederse gerekli işlemleri yaparız dediler n11 destekten, tekrar 2.kez iade işlemi başlattım bu kez kabul etti mağaza, bu küçük sorun dışında hiç sıkıntı yaşamadım 10 numara bir site.

Ürünü alalı 13 gün oldu satı ıya geri kargolasam değişim vs yapar mı acaba nasıl bir yol izlemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 22 Ekim 2016; 23:51:16 >
  • N11 de a fiyatlı bi ürünü distributorunde a - 100 liraya buldum direk ordan aldım. Güya n11 60 70 tl puan veriyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

N11 den bir çok mağazadan bir çok ürün aldım, 2 kez de iade gerçekleştirdim sadece 1 mağazada kısa süreli sorun yaşadım oda şöyle ; ürünü iade olarak kargoladım hatta takipliyodum sürekli, ürün ellerine ulaştığı gün içinde ürün elimize ulaşmadı diyerek reddetti mağaza iademi, canlı yardıma bağlandım tekrar açın eğer ki tekrar reddederse gerekli işlemleri yaparız dediler n11 destekten, tekrar 2.kez iade işlemi başlattım bu kez kabul etti mağaza, bu küçük sorun dışında hiç sıkıntı yaşamadım 10 numara bir site.

Ürünü alalı 13 gün oldu satı ıya geri kargolasam değişim vs yapar mı acaba nasıl bir yol izlemek gerek

Tabi ki yapar koşulsuz keyfi iade bile yapabilirsin n11 de, ancak kaç gün içinde olduğunu unuttum 15 gün içindeyse hala siparişlerim kısmında iade et butonu olmalı ona tıkla varsa zaten yönlendirecek tıkladığın anda yapman gerekenleri görürsün, çok geçirmişsin ama bu tür durumlarda ben geldiği gün gidip iadeye kargoluyorum ürünü hata sende bu saatten sonra iade olmazsada

• quote:

viral mi yapıyosun ne yapıyosun anlamadım bu konu sakat direk silinmeli. İletişim ve puan sistemi en iyi site şu anda N11.

Senin gibiler yüzünden insanlar kalıplaşmış firmalara olumsuz yorum yapamıyor hele ki donanım bölümünde senin gibiler dolu..

• Bazi saticilari gercekten ilgili bir monitor satin alcaktim en uygunu n11 deydi magaza puani yuksek olan bir magazadan siparis verdim magaza beni telefonla aradi adres teyidi aldi urunu gun icinde yollacaklarini soylediler ve yolladilar

Ama n11 ilginc bir sekilde asiri derecede itici geliyor bana belkide tasarimindan oturudur bilemem ama hicbir zaman kendileri ilk tercihim olmayacak o itici imaji ativeriniz ustunuzden bir zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

quote:

Senin gibiler yüzünden insanlar kalıplaşmış firmalara olumsuz yorum yapamıyor hele ki donanım bölümünde senin gibiler dolu..

O kadar basit hakaret etmişsin ki bunu savunurum tabi ki.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hakaret etmiyorsam edebimdendir dostum. Sen sana hakaret edilmesinden hoşlanıyorsun gibi geldi bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.