Şimdi Ara

n11 parayla sattığı kuponu kullandırmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • N11'den farklı mail adresleri ile 3 hesabım daha vardı. Bu konuda sıkıntı yok. N11 kuralları gereği farklı hesaplarınız olabilir ama aynı kampanyadan farklı hesaplarla yararlanamazsınız. Bu hesapları 5 yıl civarı kullandım 10 binlerce liralık alışverişim oldu. Hem kendim hem yakınlarım ve arkadaşlarım için. 11 11 kupon kampanyalarında kupon satışına o kadar çok rağbet oluyor ki almaya çalışırken mobil uygulama hata veriyor. Tekrar almaya çalışınca bu hesapla tekrar alım yapamazsınız diyor (almadığınız halde) Ben de doğal olarak farklı hesaplarla giriş yaparak almaya çalıştım ve ısrarlı denemelerim sonucu aldığım alt limitsiz pek çok kupon oldu; fakat N11 çalışanları sağ olsunlar benim bu hesapları askıya almışlar. Şimdi Kasım'ın 11'inde ben bu kuponları kullanamayacağım. Müşteri hizmetleri ile yazıştım derdimi anlatamadım. Kayıt açtırdım aradılar söyledikleri şey aynı siz farklı hesaplarla aynı kampanyadan kupon almışsınız. Bu yüzden hesaplarınızı kullanıma açamayız. Ama benim para ile aldığım kuponlar var diyorum. Siz bu kuponu satmışsınız ama kullandırmıyorsunuz. O zaman iade edin ücretini diyorum. Edemeyiz diyorlar. Bu yaptığınız çalmaktır diyorum. Tekrar aynı şeyleri söylüyorlar. N11den para ile kupon alırsanız sizin de hesabınız askıya alınabilir ve kullanamayabilirsiniz. Yani paranız N11 tarafından çalınabilir hatta daha da ileri gidiyorum gasp edilebilir. Çünkü bu zorla almak yani gasp etmektir. Bu hesaplarım yıllardır var ve bu şekilde kullanıyorum. Şimdi mi aklınıza geldi askıya almak. Bu sorun düzelmezse askıya alınmamış olan hesabımı da ben kapatacağım. Çalıştığım lisede onlarca öğretmen arkadaşa İnternet alışverişini bilmedikleri için 10 binlerce liralık alışverişim oldu. Aileme de aynı şekilde. Sen kaybedeceksin N11 güven kazanmak kolay değil kaybetmek 1 saniyedir. Zaten 11 kasım dışında son yıllarda bir caziben kalmamıştı.







  • Adam o kadar hesapla kupon satın alabiliyor siz tek hesapla bir tane satın alamiyorsunuz bence adamı tebrik ediniz. Bizim milletin en büyük hatası da bu hiç ayna bakmıyor hata bende mi diye sormuyor. Günde binlerce insan ile muhatap oluyorum hepside armut piş ağzıma düş havasindalar forumdakiler de öyle. Bir konu açılıyor beyefendiler konuyu okumadan direk soru şunda geçerli mi diye
  • Merhaba kemalmustan,

    Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir. Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

    n11.com
  • Merhaba kemalmustan,

    Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

    n11.com
  • Evet ekibiniz aynı lakırtıları tekrar etmek için beni aradı ama değişen bir şey olmadı.
  • N11 ya da türevi sitelerin gerçekten hataları olabiliyor amenna, ama sizinkinde bir hata göremiyorum. Eğer n11 sözleşmesinde böyle bir şey varsa ve başka hesaplarla yapmamanız gereken bir şeyse hesabınızın askıya alınması kadar doğal bir durum yok. Bu her yerde böyledir. Online oyunlarda oyuna binlerce lira para harcarsınız ve sözleşmeye uygun davranmazsanız. (3. Parti yazılım vs.) hesabınız kapatılır ve ben bu oyuna binlerce lira harcadım iade edin diyemezsiniz. “Farklı hesaplarla” deneme yapıp hepsine alıp sistem hatası deyip sıyrılmak pek de olası durmuyor bence. Yıllardır kapatmadıklarına sayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba n11,



    Adamın para vererek satın aldığı kuponları kullanmasını neden engelliyorsumuz acaba?



    Sevgiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş burda biraz masumane bir ifade takılmış ama bot atıp çek alış satış yapan biri galiba , sistemi suistimalini tespit ettiği için sahte hesapları kapatmışlardır.


    quote:



    4.9.3. Yanlış bilgiler veya başka bir kişinin bilgileri kullanılarak işlem yapılması, yanlış veya yanıltıcı ikametgâh adresi, elektronik posta adresi, iletişim, ödeme veya hesap bilgileri de dahil yanlış veya yanıltıcı kişisel veriler kullanmak suretiyle gerçek olmayan Üyelik hesapları oluşturulması ve bu hesapların Üyelik Sözleşmesi'ne veya yürürlükte mevzuata aykırı şekilde kullanılması, başka bir Üye'nin hesabının izinsiz kullanılması, başka birinin yerine geçilerek ya da yanlış bir isimle işlemlere taraf ya da katılımcı olunması;



    DP, Üye’nin işbu Üyelik Sözleşmesi'nin herhangi bir maddesini ihlal ettiğini tespit etmesi veya buna ilişkin makul bir şüphe duyması halinde üyeliği askıya alma, sonlandırma, dava ve takip haklarına sahiptir.


    DP: Doğuş planet




    Asıl hesabının açılması talep et o konuda uzlaş en azından şikayet edeyim vs 11.11 i kaçırırsın uzlaşmaya bak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 13 Ekim 2018; 13:48:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba kemalmustan,

    Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

    n11.com
    Elinize sağlık n11 yetkilisi bunlar yüzünden kupon alamıyoruz. Daha bulursanız hepsini engelleyin bunların. Botlarla kuponları alıyorlar sonra gelip ağlıyorlar.
    Kardeşim biz enayimiyiz tek hesapla almaya çalışıyoruz ? Botçuların aklı başına gelir umarım bundan sonra.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Bot kullandıysam yarına çıkmak nasip olmasın. Bilip bilmeden itham etmeyi ne çok seviyorsunuz. Bot nedir nasıl kullanılır bilmem. N11 burada onlarca fake hesap açıp aldığı kuponları satarak kendine gelir etmek ve bu suretle kampanyalarını sabote eden kullanıcılara karşı yapmak istediği edimde kaş yapayım derken göz çıkarmıştır. Benim yıllardır kullandığım 3 hesabım var ve hiçbirini başkasına devretmedim. Para ile kullandırmadım. Kendim ailem ve dostlarıma da kuponları kullandırtmak için açtığım hesaplardı. Bugüne kadar da böyle oldu. Çünkü n11 bir kampanya ya da kupon tanımladığı zaman her hesap bir kere faydalanabiliyor. İnternetten alışveriş yapmayı beceremediği için çarşı esnafına kazıklanmak zorunda kalan çok insan var çevremde. Ben zaten kurallara uymadığımı kabul ediyorum. Ama satılan kuponu kullandırmıyorsa n11 ücretini iade etmek zorunda. 500 liraya 1000 liralık kupon sattılar. Şimdi ben bu hesabı askıya aldım deme haklarına sahiplerse adamın ödediği para ne olacak. Bu işte bir mantık hatası var. Kaldı ki ben genellikle kullandığım maile ait hesaptan alışveriş yaparım. Fakat kupon satışında öyle bir yükleniliyor ki aldığını kuponun ödemesini yaptığınız halde hata veriyor ücret de iade ediliyor. Alışveriş tamamlanamıyor. Tekrar almak istiyorsunuz bu sefer bir daha alamazsınız uyarısı (almadığınız halde) Böyle bir durumda ne yapacaksınız. Tabi ki hızlı bir şekilde çıkış yapıp diğer hesaptan deneyeceksiniz. Yani kendi sistemlerindeki hatanın da bu durumda payı var ve bunu kullanıcılara yüklemeleri çok doğru değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CMB34

    Elinize sağlık n11 yetkilisi bunlar yüzünden kupon alamıyoruz. Daha bulursanız hepsini engelleyin bunların. Botlarla kuponları alıyorlar sonra gelip ağlıyorlar.
    Kardeşim biz enayimiyiz tek hesapla almaya çalışıyoruz ? Botçuların aklı başına gelir umarım bundan sonra.

    Alıntıları Göster
    İftira edip ahımı alarak beni çok sayıda günahımdan kurtardığın için sana da teşekkür ederim.
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Tamam seni mi kırıcam. Yıllardır kapatmadıklarına sayıyorum.
  • N11 ekibini tebrik ediyorum. Bu şekilde birden fazla hesabı olanlar yüzünden ben bu sene hiç kupon alamadım. Sayfayı yenile yapıyoruz bitti yazıyor. Bu ne hız yaw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatin

    N11 ekibini tebrik ediyorum. Bu şekilde birden fazla hesabı olanlar yüzünden ben bu sene hiç kupon alamadım. Sayfayı yenile yapıyoruz bitti yazıyor. Bu ne hız yaw
    Adam o kadar hesapla kupon satın alabiliyor siz tek hesapla bir tane satın alamiyorsunuz bence adamı tebrik ediniz. Bizim milletin en büyük hatası da bu hiç ayna bakmıyor hata bende mi diye sormuyor. Günde binlerce insan ile muhatap oluyorum hepside armut piş ağzıma düş havasindalar forumdakiler de öyle. Bir konu açılıyor beyefendiler konuyu okumadan direk soru şunda geçerli mi diye
  • emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bir tane kupon neyinize yetmez diyenlerin çoğu ellerinden gelse kendileri de daha fazla alabilir. Çok hesabı olanlar birden çok kupon alabiliyorken tek hesabı olan bir tane alamıyorsa dönüp hatayı kendinde arasınlar ama yok biz kendimize bakmayı sevmeyiz ve gerçekten haksızlık olduğu için değil bu haksızlığı kendimiz başkalarına yapamadığımız için haset duygusu ile ona buna çatarız. Oh olsun hesapları kapanmış diyor adamlar. Ben de o zaman kupon alamayanlara oh canıma değsin siz alamadınız ya ben aldım ya oh oh hesabım kapansa da yeniden açarım tekrar alırım ben de bu yetenek var. Sizde yooook. Oh olsuuuuun diye mesaj atayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.