Şimdi Ara

▓N11 n11_Bonus Kampanyası (16 Ekim-15 Kasım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
4.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arası alışverişlerde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL bonus kazanıyor. Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile yapan üyeler ise 500-999,99 TL arası alışverişlerinde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL bonus kazanıyor.

Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 21 Kasım-29 Kasım 2017 tarihleri arasında, n11.com’da aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 30 Kasım 2017 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya Garanti Bonus Card, Garanti Bonus Business Card, Easy, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç dahildir. Kampanyaya Garanti Paracard Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti, Paracard Sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileri hariç diğer tüm kategorilerden yapılan alışverişler kampanya kapsamındadır.

• 100 verseler iyiydi gg de 1-15 ekimde 100 vermişti nasıl olsa millet alacak diye çakallık yapmış garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb gecerli degil, bu bonus olmasinin hicbir onemi kalmadi arkadas..Bonus diye world diye iteliyorlar ama bankalar sadece kendi kartlarini dahil ediyor.Baslarim boyle bonusuna..

• Boş yere millet heba etti gününü kupon peşinde. Bir de kazanılan puan sadece n11 de kullanılacakmış. Bir de oradan gol attılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11 defteri benim için kapanmıştır. Telefon almayı düşünüyordum, yurtdışından alacağım. Alacağım telefonun fiyatları da günden güne artırılıyor zaten. Güle güle canım.

• Tam çakal bunlar.

• Paracard niye geçerli olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz çöp deseniz de 11.11 ile güzel oldu. Hic olmasa daha mi iyidi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Paracard niye geçerli olmaz

flaş a dusunce katılım alırsa gelır ona da puan

gg de bu kampanya da aynı şartlar vardı ama flaş dan katılım aldı ve kazandın mesajı geldı
  • 100 verememiş pintiler nyse iyi oldu telefon alacaktim 75 de ordan gelir

• Bonus vurdu

• İNADINA 11 KASIMDA ALIŞVERİŞ YAPMAYACAĞIM.

• Geçen yıl 11.11 de 100tl bonus veriyordu ve puanları her yerde kullanabilirdiniz o da gitti şimdi. Ben şunu anlamıyorum bir kampanya genellikle 15 gün sürer bunlar içine etmiş

• CwLk kullanıcısına yanıt
    hocam gg de 300/30 da var bugun garantipay ile birlesince 130 tl bonus alirsin. ben biraz once aldim telefonu gg den

kazanilan puanlari da gg haricinde harcayabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 15 Ekim 2017; 22:40:3 >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    peki gittigidiyor kampanyasından 100 TL bonus kazandınız mesajı geldi mi. çünkü az önce ben de az önce aldım, ama 50 TL bonus kazandınız mesajı geldi. niye öyle oldu anlamadım.
  • Diğer bonus kartlar çöp olmuş hiçbiri kampanyaya dahil edilmemiş TEB,deniz,ing ve diğer bankalar kendi kampanyalarını yapmali

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz her yerde harcandığına ? Ben n11de harcama şartı vardı diye hatırlıyorum , alışveriş yapmıştım da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

peki gittigidiyor kampanyasından 100 TL bonus kazandınız mesajı geldi mi. çünkü az önce ben de az önce aldım, ama 50 TL bonus kazandınız mesajı geldi. niye öyle oldu anlamadım.

bana da geldi 100

siz gpay ile yapmadınız mı
  • Hem 1000'e 75 veriyon, hem de diyon ki bu 75 sadece n11'de geçerli.

Gel de sövme!

• Beyler ne bekliyodunuz ben anlamadım.benim bildiğim adamlar kampanyayı 3 yıldır bu şekilde yapmışlardı.sürpriz olmadı yani

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.