Şimdi Ara

n11 Maximum Kampanyası (n11 de geçerli 111 maxipuan) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
20
Favori
23.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kank07

Maksimum kartım var ama alacak bi şey göremedim

bu boş mesajını neden yazdın şimdi buraya
  • Ziraat için önce 4747 te mesaj attım. Kampanyaya başvurunuz alındı. Diye mesaj geldi. Sonra 4757 ye mesaj attım "Kampanyamiza Bankamiza ait kredi kartlarinizdan biri ile basvuruda bulunmaniz yeterlidir. Daha onceki basvurunuz degerlendirmeye alinmistir." dedi abiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl altında alışveriş yapınca puan yok değil mi arkadaşlar mesela 55 puan vs gibi..
  • Bende işlemi iptal ettim tekrar sipariş verdim insallah kabul olur

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini aradım, biraz beklettikten sonra dahil olacağı şeklinde bilgi verdi. Müşteri hizmetlerine güvenilmez biliyorum ama sonuçta ses kaydı esastır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armo07

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

kampanyaya başvuru yapıp cevap mesajı gelen var mı?

hemen gelmiyor cevap bi 20 dk sonra falan geldi bana.

4747 te mesaj atın. Yanlış yazmışlar(4757)
    N11 yaz wve kartın son 6 altı rakamınıyazın. 4747 ye mesaj atın. ZİRAAT MAXİMUM İÇİN

iş bankası maximum var bende ve kampanyada yazan numaraya yazdım kampanya onay mesajım geldi.ne alsam diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Bende işlemi iptal ettim tekrar sipariş verdim insallah kabul olur

hocam onaylanmamış siparişi iptal edince para hemen karta yatıyor ve tekrardan sipariş verilebiliyor mu? 930 liralık ürünüm var 1000liraya tamamlamak istiyorum
  • Turn Me On kullanıcısına yanıt
    Eger siparis satici tarafindan onaylanmamissa paraniz hemen iade olur.
    Taksitle aldiysaniz taksitle iade olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

7 yıllık iş bankası kullanıcısıyım 1 tane aidat ödemedim. hesap kartıma dönem sonu tutarı ödeme talimatı verdim. kredi kartınıda kesilen ay arıyorum saniyede geri yatırıyolar. askerdeyken kartımı hiç kullanmadım asker adamdan paramı alır dedim gene yatırdılar. yok abi ben diyorum ya bu millete World finans gibi rezil bankalar yarar. dürüstlük para etmiyor.

Devamlı işbankasını savunuyorsunuz, hayırdır ortaklık mı var?

• 1000 tl altında alışveriş yapınca puan yok değil mi arkadaşlar mesela 55 puan vs gibi..
  • Dahil olur mu yani benimki satici onaylamamis hemen de karta iade gelmis insallah sayarlar bende 940 tl idi 1000 e tamamlamistim

• gün sonu kesilmeden iptal edilirse hemen yatar. gece 00:00 gibi otomatik günsonu alıyorlar..
  • Puanlarla yapılacak alışverişlerin %40-45 ini iptal ettirecek n11 , görün bakın

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Akbank indirimini nasıl birleştirebiliyoruz ? Maximum Kart ile yapacağız alışverişi, parçalı ödeme de yok sanırım N11'de, nasıl yapabiliriz ?
  • 11 tl yeni üye + 100 + 111 maximum dışında ne var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben öğlen siteden katılma başvurusu yaptım hala bildirim mesajı gelmedi ve siteden tekrar katılmak istedigimde şu uyarıyı veriyor

Bu

n11 Maximum Kampanyası (n11 de geçerli 111 maxipuan)

Sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 1 Kasım 2014; 19:40:58 >
  • beytepe B kullanıcısına yanıt
    100 TL indirimi otomatik düşüyor zaten. Herhangi bir kuponu da "Kullan" seçeneği aktif geliyor.

Akbank indirimini internet şubeden alıyorsunuz.
  • Birde başvurusu yapcaz siteye .mesaj yetmiyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanılan maxi puan n11 de kullanılır bu ne saçma birşey ya tırt kampanya resmen
  • Sanal kartın son 6 hanesini mesaj attım "başvuru talebi alındı.teşekkürler" şeklinde mesaj geldi.
    Sonra asıl kartın numarasını yazıp gönderdim. "Kampanyamıza bankamıza ait kayıtlı tüm kartlarınızla 1 kere başvuruda bulunabilirsiniz. Daha önceki başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır." yazdı.
    Yani bu durumda sanal kart ile alışveriş yaparsak puan yüklemede sorun olmaz sanırım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.