Şimdi Ara

N11 Kupon Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.n11.com
    İndirim Kuponu & Kodları Satışta - n11.com
    https://www.n11.com/kampanyalar/indirim-kuponu

Kupon satışı nedir? n11.com üyeleri, kampanya sayfasında yer alan kuponlara tıklayarak satın aldıkları kuponları, 29 Eylül 2017 tarihinde saat 10.00- 14.29 saatleri arasında tek seferde yapacakları alışverişte kullanabilirler.
    Kampanyaya katılmak için üye olmak zorunda mıyım? Kampanya kapsamında sadece n11.com üyelerine kupon veriyoruz. Misafir girişiyle yapılan alışverişleri tamamlamadan önce üye olunduğunda kupon kazanma hakkı elde edilir.
    Kampanyaya katılmak ve kuponları kullanmak için son tarih nedir? Kampanyadan faydalanmak için kupon satışı yapıldığı günlerde istediğiniz kuponu satın alarak, 29 Eylül 2017 tarihinde 23:59’a kadar kullanılabilmektedir
    Kuponları nasıl kullanacağım? Kupon kullanımı için gerekli alışveriş tutarı, ödenen tutar olarak kabul edilir. Kredi kartı vade farkı, kredi kartı puanı, kargo bedeli ve diğer tüm indirimler düşüldükten sonra ödenen tutara göre kupon kullanılır.
    Kupon tutarlarına göre alışveriş limitleri aşağıdaki gibidir:
    11 TL’lik kupon 75 TL ve üstü alışverişlerde,
    33 TL’lik kupon 250 TL ve üstü alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyaya kaç kez katılabilirim? Bir kişi, bir kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Bir kişinin aynı kupon tutarı için birden fazla n11.com hesabı açarak kupon kazanmaya çalışmasının veya ticari alımların tespiti durumunda kupon yüklemesi yapılmayacaktır ve yüklenen kuponlar iptal edilecektir.
    Kuponlar hangi kategorilerde geçerlidir? Kuponlar, Altın & Gümüş, Süpermarket, Bebek Bezi & Islak Mendil, Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.
    Bu kuponu başka bir kuponla birlikte kullanabilir miyim? Bu kampanya, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
    Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur? Kupon kullandığınız alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinizde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabınıza tekrar yüklenir. Alışverişte kısmi iptal veya iade yaptığınız durumlarda kupon hesabınıza tekrar yüklenmez.
    Mağaza, kupon kullandığım alışverişi iptal ettiğinde ne olur? Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.
    Kampanya ticari alımlar için geçerli midir? Kampanya tüketicilere yöneliktir. Kampanyadan ticari gaye ile yararlanıldığı ve ticari alımların tespiti halinde kupon yüklemesi yapılmayacaktır, yüklenen kuponlar iptal edilecektir.
    Kupon satışında taksit ile alım olmayacaktır.
    Kupon satışında İptal/İade/Değişim olmayacaktır.
    3D ödeme zorunludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tırt, alacaksın birde para verdim diye sıkıntıyla mal almaya çalışacaksın.

tam kapitalist oyunu,

Çifte sıkıştırma

tırtttt

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Jet hızıyla cüzdana saldırdım bu arada ne göreyim alt limit var..koydum usulca kartı geriye...))

tırtttt

55 liralık kupon daha gelmemiş gelince onuda 10.000 euroluk alışverişte geçerlidir yazarlar

Gözüküyor fiyatları.
    Edit:
    Şimdi baktım fiyatları gizlemişler , 55TL olanın fiyatı 22TL idi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerD. -- 29 Eylül 2017; 12:17:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n11 kupon satışı
    9 yıl önce açıldı
    MediaMarkt kupon **Verildi**
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N11 in DonanımHaber çek satış bölümünden birini işe alması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erencan Demirtaşyoutube
    Entel Köy Efe Köye Karşı Bekçi Hasan Küfür :D
    https://www.youtube.com/watch?v=ky41px0HoEw&feature=share

Orijinalden alıntı: fozal

11.11 kampanyasida boyle olmaz umarim

bu kuponların satışı ne zaman başlıyordu ve ne kadar sürecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 29 Eylül 2017; 14:35:30 >

Orijinalden alıntı: TylerD.

Haftaya başlıyor sanırım, 11 Kasım'a kadar alınıp, 11 Kasım'da harcandı geçen sene.

geçen sene bu kuponları kapmak sıkıntımıydı çünkü şansıma bu ay genelde görevde olacağım anca akşam bilgisayara bakarım

• alt limitsiz olmasa da 75/25, 100/30 gibi kuponları 5 liraya filan satsa keşke ihtiyacı olanlar alır, bedavadan kupon verdiğinde millet 10-15 tane hesabına yükleyip sonra kuponları satmaya çalışıyor.

n11'in kupon satışını destekliyorum, gönül ister ki daha avantajlı kupon satışları yapsınlar; ama yine de hiç yoktan iyidir, millet çek satış bölümünde 75/10 kuponu 2-3 liraya satıyor, n11 75/11 kuponu 1 liraya satacağına 75/10 kuponu bedavaya verebilir; ama bence bu şekilde daha iyi, sadece ihtiyacı olan kuponu alıp kullanır, ihtiyacı olmadığı halde kuponları hesaplarına yükleyip millete satmaya çalışanları düşündüğümüzde, bedavadan kupon dağıtacağına sembolik bir ücret karşılığında kupon satışları bence daha mantıklı.

Ah sanalpazar ah,

Bu senede bol indirim olacakmış. Yaşasın 11.11

N11 Kupon Satışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weltew35d -- 30 Eylül 2017; 8:4:55 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.