Şimdi Ara

n11'in aptalca 'kargo bedava' sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

n11'in aptalca 'kargo bedava' sistemi

Bakın bu rezalet başka sitelerde yok. Seperrte aynı mağazadan zaten kargo bedava bir ürün var, yanına küçük bir şey alıyorum; altı üstü aynı kutunun kenarına sıkışacak küçük bir şey, ve karşıma kargo ücreti çıkıyor. Durumun saçmalığı gayet net yazıyı uzatmıyorum.

Bu sebeple birkaç senedir n11'den doğru düzgün alışveriş yapmıyorum. Diğer sitelerde böyle bir durum yok. Burayı takip eden site yetkilisi varsa bu saçmalığı ilgili yerlere iletip düzeltsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 6 Mayıs 2020; 10:15:21 >

• Mağaza içi arama da düzgün çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza ile ilgili sanırım. N11 de genelde kargo çıkmaz bu durumda.

• n11in kargo işinde sıkıntımı var ne var bilmiyom ,bunlar kargo diye fazla para almak için mi yapıyolar
    hangi satıcıya girsem bütün ürünler ücretsiz kargo ,aynı satıcıdan 3 parça ürün alsak diğer ürünlerin kargo parası satıcıya mı kalıyor ne oluyo
  • Bunlar o satıcıların uyanıklığı bazı mağazalar ne kadar ürün alırsanız tek kargo ücreti alıyor veya ürünlerden biri ücretsiz kargo ise kargo ücreti almıyor ama bazı uyanıklar da adet başına veya farklı ürün başına kargo ücreti çıkarıyor ben öylesi mağazaları mümkün olduğunca tercih etmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.