Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
113
Favori
824.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10931094109510961097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ray2

Avantajix için bir şikayet mesajı oluşturdum N11 üzerinde aşağıdaki gibi. Yardım'dan n11 soru cevap kısmından yolladım ama en iyi fiyat bölümüne değil, orası aşırı yoğun. Kampanyalar bölümüne salladım şikayeti. Birkaç kişi daha benzer şikayetler sallarsa, açar bunlar beyler, bastıralım. Hakkımızı n11'e yedirmeyelim. Ama herkes "başkaları yapıversin şimdi kim uğraşacak" diyerek hımbıl hımbıl oturmasın. Together we strong, divided we fall !

---------------- Şikayet mesajı -------------------

Avantajix kampanyasını neden durdurdunuz ?

Daha önce de durdurmuş, sonra yeniden açmıştınız. Biraz haksızlık olmuyor mu bu durum ? Sürekli kampanya koşullarını değiştirmeniz, biz müşterilerin kafasını karıştırıyor doğrusu.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar...

Siz neyi neye şikayet ediyorsunuz hocam. Bir de hangi haktan bahsediyorsunuz. Sanki n11 sizin cebinizden para aldı.

N11 gibi büyük firmaların cashback siteleri için ayırmış olduğu bir bütçe vardır. Yani reklam bütçesi gibi. N11 ise bu ay ki bütçesini doldurmuş olmalı ki kaldirmislar.

Sen gidip bunu kime şikayet edebilirsin ki. N11 bu parayı sana vermek zorunda değil. Istese hiç vermez. Bekleyin yakın zamanda tekrar açılır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27/12'de aldığımız 195'lik kabana hala cevap vermemiş n11. Normalde 3 günde cevaplıyordu tüm taleplerimi.
    Aslında hala alsammı almasammı tereddütteyim.
    Satıcıyı aradım. Onaylıyorsanız gönderelim diyor. Dur bekle dedim. Çek onayı gelsin. Bakarız.
  • Çeki kullanmaya doğru düzgün ürün kalmamış hangi ürüne baksam beden yok sinir oldum emphasis denen mağaza 1 haftayı geçti kargo yapcak diye mesaj atıyorum perşembe mesaj attım kargolandı dedi, bu gün emin misiniz kargoladığınza dedim tedarik edilemedğini için kargolanamadı diyor iptal ettim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Kargolamayın diye yazmıştım. Şimdi gönderebilirsiniz diye yazacağım.

bende aynısını demiştim. Kargolar yeni yıla kaldı. Firmanın elinde süpürge yok. Tedarik edince gönderecekler. Kargo gönderi nosu girilen diğer arkadaşlarında kupon kazansınlar diye sisteme sipariş numaraları girilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Değerli Üyemiz,
    Kampanya kapsamında 328,00 TL karşılığı kupon kazandınız.
    Kazandığınız kupon tutarları, söz konusu ürün Alışveriş Tamamlandı statüsüne geçtikten 7 gün sonra toplu olarak yüklenecektir. 100 TL üstü kuponlar 100'er TL'lik kuponlar olarak tanımlanır. Örneğin 240 TL kupon kazandığınızda hesabınıza 2 adet 100 TL ve 1 adet 40 TL kupon olarak tanımlanır. İlk kupon yükleme tarihi 05 Aralık 2013’tür.
    Kazanılan kuponların kullanılabilmesi için sepet tutarının, Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde kupon tutarının minimum 10 katı, diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde ise minimum 2 katı tutarında olması gerekmektedir
    n11.com Müşteri Hizmetleri

Columbia tişört için geldi.

yaw kamiller bana 273 tanımlamışlar demekki msj ları okuyanların insafına kaldık (50 tl üstü kargo bedava sitede )
    tabi itiraz ettim düzeltirler sıkıntı çıkmaz ama biraz elemanlarını kalifiye seçmeleri lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

http://www.n11.com/uzaktan-kumandali-4-ceker-buyuk-beton-mikseri-P17051049
    http://www.cancanoyuncak.com/Uzaktan-Kumandali-4-ceker-Buyuk-Beton-Mikseri_26023.html#0

54 tl-------

Ya logolar saniyesinde kalkıyor yada arkadaşların kafa iyi

• facebook çekleri tükenmiş, elektrik süpürgesi alacağım, ücretsiz çeklerinden kullandırabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

kim çöktü tengalara

wayy ızdırabınıı yaw aynen logolar kalkmış gerçi ben başka bişe aldım ama bu da delta gibi oldu kenara ayırdık elimizde patladı o 250 tl olanlar(black hole) referans sitede 200 tl ydi 550 çek veriyodu birisi almış ki mevzuyu çakıp logoyu kaldırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

http://www.n11.com/uzaktan-kumandali-4-ceker-buyuk-beton-mikseri-P17051049
    http://www.cancanoyuncak.com/Uzaktan-Kumandali-4-ceker-Buyuk-Beton-Mikseri_26023.html#0

54 tl-------

Ya logolar saniyesinde kalkıyor yada arkadaşların kafa iyi

sekme açık logo duruyor.
    adamlar sağlam çalışıyo.

• beyler siparişi verdim. kuponu kazandım. daha sonra iptal edebilir miyim veya geri gönderebilir miyim satın aldığım ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abmux

quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

kim çöktü tengalara

wayy ızdırabınıı yaw aynen logolar kalkmış gerçi ben başka bişe aldım ama bu da delta gibi oldu kenara ayırdık elimizde patladı o 250 tl olanlar(black hole) referans sitede 200 tl ydi 550 çek veriyodu birisi almış ki mevzuyu çakıp logoyu kaldırmışlar

http://www.dermanevi.com/tenga-flip-hole-masturbasyon-cihazi-pmu342

yumurtada da vardı o da gitmiş ref;
    http://www.afrodizyaksepeti.com/tenga_egg_yumurta_masturbator_6_li_paket.html
    http://www.botanikecza.com/Tenga-Egg-6-li-Paket_8453.html#0

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

beyler siparişi verdim. kuponu kazandım. daha sonra iptal edebilir miyim veya geri gönderebilir miyim satın aldığım ürünü?

sence ne olur?
  • Haciz takibi başlatırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katama

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Kargolamayın diye yazmıştım. Şimdi gönderebilirsiniz diye yazacağım.

bende aynısını demiştim. Kargolar yeni yıla kaldı. Firmanın elinde süpürge yok. Tedarik edince gönderecekler. Kargo gönderi nosu girilen diğer arkadaşlarında kupon kazansınlar diye sisteme sipariş numaraları girilmiş.

az önce görüştüm 1 hafta 10 güne kadar kargolanır dedi, bekleriz artık ne yapalım?
    bu arada kargo girilmemiş benim siparişte..
  • Tenga Egg Yumurta Mastürbatör 6 lı Paket 

TENGA EGG 6 COLORS PACKAGE

Tenga egg mastürbatörler kullandıktan sonra böyle bir şey ancak Japonların aklına gelebilirdi dedirtecek 6 farklı dokluya sahip yumurta mastürbatörden oluşuyor. Esnek yapısı sayesinde tüm penisi kaplayacak ve uyaracak kadar uzayabilen tenga egg’i kullandığınızda hem çok zevk alacak hem de çok eğleneceksiniz. Japonyadan ithal olan ve her birinin farklı duygusu olan tenga egg’lerin isimleri aşağıdaki gibi:

Tenga Egg Wavy

Tenga Egg Clicker

Tenga Egg Spider

Tenga Egg Silky

Tenga Egg Stepper

Tenga Egg Twister

İçindekiler: Su Gliserin, Hidroksietil selüloz, Sadyum poliakrilat, Metilparaben.

Kullanım: Kullanmak istediğiniz tenga egg’i ambalajından çıkartarak içine iliştirilmiş olan kayganlaştırıcı jeli tenga egg’in içine dökün. Tenga egg’i penise yerleştirdikten sonra mastürbasyona başlayın.

bu nedir arkadaş tövbe tövbe..

• Protein Barlar kargoda beyler.
  • arkadaşlar 100 liralık çek kazandıracak ucuz bir şey yok mu
  • 
Sayfa: önceki 10931094109510961097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.