Şimdi Ara

.:: N11 Dükkanları İletişim Bilgileri ::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle admin - mod arkadaşların konuya duyarlı olarak yaklaşmasını rica ediyorum. Sıcak fırsatlar kategorisinde yüzlerce n11 üyesi var ve alışveriş yapanlar/yapacaklar için bir rehber ve hızlı iletişim kurmak açısından n11'deki dükkan isimleri, telefon ve mail adresleri dahil olmak üzere bu başlık altında toplamayı düşündüm.

Konu silinmezse ve her gönderen üyenin mesajı dikkate alınarak konuya eklenerek burada sağlam bir rehber oluşturmayı düşünüyorum.

Hiç yoktan, insanlar bir ürün alırken, aldıktan sonra vs gibi durumlarda mağazaya soru sorupta günlerce cevap gelmesini beklemez.

Mail yada telefon ile iletişim kurup sorunlarını daha hızlı çözebilirler.

Konuya emek vermiyorum, silinme ihtimaline karşılık benim nasıl inceleme yada konu açtığıma bilen bilir o yüzden şimdilik iskelet haliyle üç beş örnekle geçiştiriyorum.

Şayet konu silinmeze ilaveler düzenli olarak yapılacaktır.

HUDORA
    SATICI

Ticari Ünvanı : ROKET OYUN VE SPOR GEREÇLERİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.
    Adresi : DERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, ALSANCAK SK. NO:10, I-6 ÖZEL PARSEL
    Telefon : 2163942124
    E-mail : info@roketoyun.com.tr

KayraEgitim
    SATICI

Ticari Ünvanı : Kayra Mühendislik Endüstriyel İmalat ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi
    Adresi : Ceyhun Atıf Kansu Cad. Bayraktar Center No:114 A-Blk. Kat:7 No:24 Balgat Çankaya ANKARA
    Telefon : 3124727213
    E-mail : info@kayraegitim.com

abckonsept

SATICI

Ticari Ünvanı : SEYHAN SÖZER
    Adresi : kurtköy mah.rize sokak no:8-b
    Telefon : 5302747741
    E-mail : hizmet@abchamile.com

pradomobilya
    SATICI

Ticari Ünvanı : PRADO ETİCARET MOBİLYA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.
    Adresi : DOĞU SANAYİ BÖLGESİ KAYABAŞI MAH. KERESTECİLER SİTESİ 6387 SK. NO: 4/A KOCASİNAN / KAYSERİ
    Telefon : 3522323299
    E-mail : satis@prado.com.tr

Delta_Store

SATICI

Ticari Ünvanı : Delta Spor Dış Ticaret Limited Şirketi
    Adresi : Hobyar Mah. Yalıköşkü cad. No:23 Nuhbir Han Kat:4 Sirkeci / Fatih / İstanbul
    Telefon : 2125123344
    E-mail : info@deltaspor.com.tr

• Yanlış bilmiyorsam mağazaların bilgileri alışveriş sırasında sözleşmede yazıyor genelde okumadan direkt o kutucuğu doldurdugumuzdan çoğu kişi bunu bilmiyor burada ekstradan boyle tek tek tel vs vermektense sözleşmenin anlamını öğretmek lazim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boxor kullanıcısına yanıt
    kural dışı konu olduğunu biliyorsunuz,
    biten fırsatlar kısmına alındı oradan devam edersiniz....
    yeterince duyarlı olduk sanırım....
  • hocam yöntemini söyleseydiniz daha iyi olurdu.

alacağınız ürünü sepete ekleyip satın al diyeceksiniz.

ödeme ekranında MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞESİNE Tıklayınca orada yazıyor zaten

böyle yazsaydın daha makbule geçerdi. ki bu sıcak fırsatlarda bunu bilmeyen kişi çok azdır diye düşünüyorum.

Esenlikler...
  • hemşo amaç genel rehber tarzı bırsey olusturmak ama dedıgın daha mantıklı aslında :)

ayrıca kocaballı iglinize ve hassasiyetinize teşekkür ederim

iskenderce katılıyorum sanada hocam
  • N11.com beş para etmez, 20 ekimde sipariş verdim, sipariş verirken altta yazan 21 ekim kargoya verilir yazıyordu, bilirsiniz kargoların geleceği saat belli olmadığından tüm gün evde kargo beklemek sıkıcı oluyor, bu yüzden satıcıya mesaj attım aman kargoyu geciktirmeyin diye adalar cevap bile vermediler 2 gündür kargoya verilmiş değil, n11.com ile görüşüyorum bugün de bekleyin bugün görüştüm yine aynı bugünde bekleyin, satıcının telefonunu verin diyorum veremeyiz diyorlar siz arayıp bilgi alın diyorum arayamayız diyorlar. böyle ilgisiz alakasız beş para etmeyen bir yer n11.com hiç kimseyede n11.com tavsiye etmediğim gibi aşağıdaki satıcıyıda tavsiye etmiyorum, D.H. forumu sayesinde satıcının telefonuna ulaştım görüştüm adamlar daha kargoya vermemişler, kesinlikle bu satıcıdan da uzak durun derim, zaten ürün elime geçtiğinde de gerekeni ürün sayfasında yorum olarak yazacağım.

SATICI

Ticari Ünvanı : Delta Spor Dış Ticaret Limited Şirketi
    Adresi : Hobyar Mah. Yalıköşkü cad. No:23 Nuhbir Han Kat:4 Sirkeci / Fatih / İstanbul
    Telefon : 2125123344
    E-mail : info@deltaspor.com.tr

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba engin_er_26,

entry'nizde değindiğiniz konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba engin_er_26,

entry'nizde değindiğiniz konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi

ne görüşeceksiniz çok merak ettim, 2-3 kez canlı destek ile görüştüm 2-3 kez telefonla aradım aldığım yanıtların tamamı olumsuz oldu, şimdi buraya foruma yazınca kıymete mi bindi. daha durun bakın şikayetvar.com da da yazacağım rezalet resmen.
    kargonun birisi bursaya gitmiş 24 saatte teslim diyen kargo firması maalesef 48 saat oldu hala bulunduğum şehre gelmedi, diğeri zaten meçhul satıcı geç kargo yaptı onuda sizden telefonunu istedim vermediniz araştırdım ön bilgilendirme forumunda yazıyor telefonları adresi, aradım da öylelikle ancak kargoya verildi onda da yine kargo firması yanlış adrese ve yanlış şubeye yönlendirmiş sanırım 3 günde ancak elime geçer bir de hafta sonu tatili 5 günde gelir istanbuldan eskişehire 24 saatte teslim dedikleri halde sözlerinde durmuyorlar. (ARAS KARGO) rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 23 Ekim 2015; 9:14:04 >

• açıkcası ben deltadan 1 milyara yakın ürün aldım en fazla dambıllarda iki üçü tane yıldız eksik çıktı onlarıda fazlasıyla delta spor n11 sorumlusu Emre bey hemen tedarik edip gönderdi.

Ben bir sorun yaşamadım bazen fırmaları kargoya verıyor ama kargo fırmaları bıraz embesıl oldukları ıcın fatura/irsaliye uzerınde yazan adres bılgılerı yerıne sıstemlerını otomatık olarak buldukları adresınıze gonderıyorlar. Mesela bende cok basıma geldı. Adım dıyelımkı ahmet can umranıye ıstanbul ama sürat kargo beyınsızlerı fatura adresı degılde adres programlarından ılk cıkan ahmet can umranıye kımse ona gonderıyorlar. defalarca farklı adrese gıttı artık surat kargo mng kargo ıle yollayan fırmalardan urun almıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

açıkcası ben deltadan 1 milyara yakın ürün aldım en fazla dambıllarda iki üçü tane yıldız eksik çıktı onlarıda fazlasıyla delta spor n11 sorumlusu Emre bey hemen tedarik edip gönderdi.

Ben bir sorun yaşamadım bazen fırmaları kargoya verıyor ama kargo fırmaları bıraz embesıl oldukları ıcın fatura/irsaliye uzerınde yazan adres bılgılerı yerıne sıstemlerını otomatık olarak buldukları adresınıze gonderıyorlar. Mesela bende cok basıma geldı. Adım dıyelımkı ahmet can umranıye ıstanbul ama sürat kargo beyınsızlerı fatura adresı degılde adres programlarından ılk cıkan ahmet can umranıye kımse ona gonderıyorlar. defalarca farklı adrese gıttı artık surat kargo mng kargo ıle yollayan fırmalardan urun almıyorum .

kargoların hepsi aynı aras kargoda aynı iki gün oldu kargo İstanbuldan Eskişehire gelmedi diğer kargomda Eskişehirde başka bir adrese ve başka bir şubeye gönderilmiş şimdi hafta sonu girecek ve salı güne sarkacak teslimat 24 saatte teslim dedikleri halde 5-6 günde ancak teslim edilecek çinden ürün alıyorum 15-20 günde elimde oluyor ama şurdan şuraya 5-6 gün aras kargo ile gönderenlerden de slmak istemiyorum diğer bir ürün aldığım satıcı yurt içi yazmış ama aras kargo ile göndermiş 3 gündür teslim edilemedi maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 den ürün aldım satıcı belittiği günden 2 gün sonra ürünü kargoya verdi üstelik yurt içi kargo yazmasına rağmen aras kargoya vermiş, Beykent şubesindeki sözüm ona ahmak adrese bakmadan isim benzerliğinden dolayı başka bir adrese ve şubeye yönlendirmiş 3 ay öncede aynısını yaptılar ve İstanbul dan Eskişehire 24 saatte teslim edilmesi gereken kargo maalesef 5 gündür ortalarda yok, canlı destek m.h.leri kaç kez aradım kargo başka şubeye gitmiş size mutlaka gelecektir diyorla başka bir şey demiyorlar m.h. leri bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor şubeleri arıyorum şubeler telefonlara bakmıyor, .. ve bu gün oldu kargo ortada yok, diğer kargomu başka adreste hiç tanımadığım başka birisine teslim etmişler, Allah'dan kargoyu alan insanlar sonradan durumu fark edip, iyi birisi çıktılarda yakın olduğu için akşam üzeri kendileri evime getirdiler.
    KESİNLİKLE ARAS KARGOYU KINIYOR VE TAVSİYE ETMİYORUM, ÜRÜN ALACAKLAR VEYA GÖNDERECEKLER KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ARAS KARGO İLE İŞ YAPMASINLAR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.