Bildirim
N11 'de güvenilir telefon satıcısı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nerden aldığın önemli değil bence önemli olan aldığın telefonun garantisi sonuç olarak hepsi sana aldığın telefonu yollarlar ama herhangi bir arızada muhattap olucak kimseyi bulamazsın.Paralel ithaalat alıcaksan Delta olmasına dikkat et. -
gelbial kullanıcısı var hatta siteleride mevcut. gelbial.com sony türkiye garantili ürün satıyorlar havale ile 1610 TL geliyor kargo dahil -
Açıkçası Sony-eurosia garantili ürün 200 tl daha pahalı. Bu telefon zaten 1800 tl fiyatı ile pahalı satılıyor. 1579 tl gibi bir fiyata intellicell garantisiyle alıp n11den indirim kuponu 111 tl maximum kullanıp 1400 tl gibi fiyatlara almak mümkün olabilir. Ama satıcı iade yada kusurlu ürün satmamalı.O yüzden güvenilir bir satıcı arıyorum. -
O site ile bende iletişime geçtim. O fiyatı nasıl veriyor şüphe ettim. -
ben Z3 aldım sony center adlı mağazadan büüyük bir şirketin mağazası ankarada sony centerı var bu mağazanın. bunun dışında hepsisony ve bt sony isimli mağazalarında sonycenterleri var bence buralardan bi sıkıntı çıkacağını sanmam.
not: aldığım z3 görüşmede karşı tarafa ses gitmiyordu hiç bir şekilde ama mikrofonunda sıkıntı yoktu. bugun gönderdim değişim istedim bakalım ne olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: sertacsertbas
Merhaba N11 'den Z3 compact alacağım ancak hangi satıcıdan almalıyım tereddüt geçiriyorum .Bilhassa düşük fiyatlı yıldızlı satıcılardan Besken elektronik ,Capslock Bilişim , Elektro foreverdan alışveriş yapan oldu mu ?
Kendi hesabımdan iki kez z3 compact aldım bu satıcıdan. HEr hangi bir problem yaşamadım ve iş yerlerinin yerini biliyorum. Ayrıca delta servis garantili. Z3 compact linki aşağıda.
http://www.n11.com/sony-xperia-z3-compact-cep-telefonu-P34014760
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X