Şimdi Ara

N11 de Erkek Giyimde Anında %30 İndirim.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ayrıca develi gömleklerde 3 al 2 ödeyle birleşiyor. baya yanıyor sanki bu kampanya

http://www.n11.com/magaza/develipiramit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 10 Eylül 2015; 12:22:28 >
  • Şu Nuvo'yu açtırayım artık
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    referans lazımsa olayım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 10 Eylül 2015; 1:14:57 >
  • Kiğılı mağazasına bakayım dedim. 5 parça ürün koydum. Kiğılı'nın 175/25 uygulandı ama %30 uygulanmadı.

Kart var ama askere gidecem diye açtırmamıştım. Açtırayım onu ben @fairstars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 10 Eylül 2015; 1:16:15 >
    ona bakmadım da develi de fena indirim oluyor. 6 parça gömlek 90 liraya geliyor. renkler falanda süper zor tutuyorum kendimi bu arada bence de açtır artıkişe yarıyor böyle ufak tefek şeylerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 10 Eylül 2015; 1:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

ona bakmadım da develi de fena indirim oluyor. 6 parça gömlek 90 liraya geliyor. renkler falanda süper zor tutuyorum kendimi bu arada bence de açtır artıkişe yarıyor böyle ufak tefek şeylerde

Enpara gibi eve gelip açsalardı iyiydi. Çok üşeniyorum böyle

Spor gömlekler var sanki orda. Alayım diyorum da annem oğlum üniversite mezunu adamsın artık işe girecen biraz klasik şeyler al diyor Geçen bir tanıdığın oğlunu üniversite için tebrik etmeye gittik. Bisiklet yaka giymeme karıştılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    iş dışında da hayat var :) iş için ayrı sonrası için ayrı almak en güzeli. Kaldı ki hizmet sektöründe çalışmayacaksan çok da bir önemi yok gömlek spor mu klasik mi ne bulursan giyersin işte
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    15 tane gömlek var dolapta spor kesim Kadın da haksız sayılmaz şimdi. Biraz iş için toparlamak lazım dolabı. İş görüşmelerine bile kıyafetim pek yokmuş yeni farkettim.
  • Develi gömlekler nasıl kalite v.s olarak? Polo, Mavi gibi markalara göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Develi gömlekler nasıl kalite v.s olarak? Polo, Mavi gibi markalara göre?

Bu soruyu bende merak ediyorum

• quote:

150 liralık alışverişi nuvo + 11 lira hoşgeldin çekiyle 70 liraya alabiliriz. gayet güzel duruyor kampanya

ayrıca develi gömleklerde 3 al 2 ödeyle birleşiyor. baya yanıyor sanki bu kampanya

http://www.n11.com/magaza/develipiramit

Hocam ben develi de urun ekledim 3 tane 99.8 Tl tutuyor diger %30 u nasil ekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    150 lirayı geçmeli tavsiyem 3 ürün daha ekleyin yada bir tane 59 liralık ürün ekleyin
  • quote:

150 lirayı geçmeli tavsiyem 3 ürün daha ekleyin yada bir tane 59 liralık ürün ekleyin

Simdi soyle ki ilk bastaki keten gomlekler 49.9, bundan 6 tane ekledim toplam sepet 250 tl yapti ( yani 1 tane hediye gomlek ekledi) 250 tl den %30 indirim yapinca toplam 175 tl ye tekamul etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu develi gömleklerin bedeni nasıl? Jack jones veya levi's hangisine yakındır.

• 3 gömlek ile 150tl'yi geçmek imkansız, dolayısı ile 4 gömlek almak gerekiyor, hatta bazı durumlarda 4 gömlek ile bile 150tl'yi geçmek imkansız. Yolunu bulan var ise hemen yazsın sömürelim yoksa develi gömlekler resimlerdeki gibi değil arkadaşlar tanesine 30tl'den fazlasını vermeyin ki o kadar gömlek ihtiyacınızda yoktur zaten.

6 tane gömlek alıp sonra 1-2 tanesini giyer diğerlerini askıda eskitirsiniz benden söylemesi.

Önemli not:(develi gömlekler bayağı bir transparandır, hele hele kıllı bir adamsanız sakın atletsiz giymeyiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 10 Eylül 2015; 2:30:58 >
  • mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    mmuhtemelen sepette aynı üründen 2 şer tane var. farklı ürünler olmak zorunda. az önce denedim 6 ürün 130 civarı tuttu %30 indirimle birlikte.

edit : değiştirmişler sanırım. şu anda bir sepette sadece tek bedava ürün oluyor. az önce iki tane oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 10 Eylül 2015; 2:37:08 >
  • develi disinda magaza-marka onerecek var mi? cazador sisirmis biraz sanki fiyatlari

• fairstars kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin çeki veriliyor mu? yeni üyelik açtım kupon felan yok.
  • Develi gömlek kullanılan birisi olarak bir daha hayatta almam. Malzemesi çok kötü. Ütüsü zor ve ütüledikten hemen sonra kırışıyor. İlginç bir şekilde yakası çok çabuk kirleniyor. Yazın iki defa üst üste giyemedim. Gına geldi yıkamaktan. Attım bir kenara duruyor. Son olarak resimlerdeki kadar güzel değiller.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.