Şimdi Ara

N11.COM MAGDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yaşadıgım sıkıntı ilk önce sizinle paylaşmak istiyorum.

Sıkıntım çözülmesini sabırla bekliyorum....204376648890 nolu siparişi 14 aralıkta verdim. 1 saat sonra satıcı ürün elinde olmadıgından veya tedarik edemediginden kafasına göre iptal etti.

10 gündür halkbank paraf kredi kartıma ürünü iadesini bekliyorum. N11 Müşteri hizmetlerine talep oluşturdum fakat 5 gündür çözemediler.Ve her aramam da bekleyin diyorlar.

Ben şuan da Almadıgım ürünün 1. taksitini ödedim.Eger ödeme durumum olmasa faizini kim ödeyecek anlamış degilim.

Magdur durumdayım artık alışveriş yapmaya korkuyorum...

• bu stoklarını güncelleyemeyen satıcıların malesef alıcıların kupon, puan ve gecici limitlerini magdur etmeleri büyük bir sıkıntı haline geldi buna bir çözüm bulmaları gerekir mesela önerim bu magduriyeti iptal eden tarafa yükleyecek bir sistem uygulasalar süper olur
  • Özellikle "Son 1 adet" yazan ilanlarda satıcıya stok sormadan sipariş vermiyorum. Ve çoğunlukla da ürünün stokta olmadığı söyleniyor satıcılar tarafından. Bankayla alakalı bir durum da olabilir yaşadığınız sıkıntı.
  • N11'de koton mağazasından 11.11'de 3 kıyafet sipariş vermiştim, en geç 14 kasımda kargolanır ifadesi vardı. 14 kasım geçince defalarca şikayet kaydı açtırdım, 1 hafta sonra N11'den aradılar ve ürünlerin 2 tanesi tedarik edilemiyor stoklarda problem varmış bunları iptal edelim dediler. Aradıkları saat da tam mesai bitimi 16:50, haliyle kafam karışık işleri toparlamaya çalışıyorum, üstünde çok durmadım tamam dedim. İade ücreti anında geri yattı. Kalan tek ürünü de becerip kargolayamadılar. Yine defalarca şikayet kaydından sonra arayıp yine aynı teraneyi okudular bu sefer sinirlendim. Bu sürede çeşitli mağazalarını dolaştım koton'un, biri hariç hepsinde aradığım ürün ve bedeni mevcuttu. Telefonda da bunu belirttim, ne tedarik edilemiyor ne stok problemi var adam mı kandırıyorsunuz diye. Bu sefer iptal etmedim, 1 ay sonra hala kargolanmamış olursa zaten otomatik iptal olacak dediler. Bu süreçe koton mağazası ile de yazıştım. Kesinlikle çözüm odaklı çalışmayan bir firma, nasıl müşteri memnuniyeti anlayışları var anlamak imkansız. Şikayet kaydınızla ilgili bilgi almak için müşteri hizmetlerimizi arayın dediler aradım, ortada oluşturulmuş bir şikayet kaydı bile yok derdimi tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldım, baktım dinlemekten başka yaptıkları bir şey yok, bu sefer kotonda çalışan üst yönetim dahilinde ne kadar mail varsa tüm yazışmaları gönderdim. Altına da "müşteriyi arayıp bilgi verecek kadar paranız mı yok, bilgi almak için bizi arayın ne biçim rezalettir?" yazdım. O kadar maili okuyup okuyup döndükleri cevap "iletişim bilgilerinizi verin sizi arayalım" oldu. Sanki attığım onlarca mailde iletişim bilgim yokmuş gibi. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Sonuç olarak N11 süre dolunca kalan siparişi de iptal etti, olan benim bozulan sinirlerime oldu...

Uzun lafın kısası, N11 müşteri için kılını dahi kıpırdatmıyor. Koton gibi sözde büyük, bilindik bir firmadan alışveriş yapmanın da artık bir anlamı kalmadı benim gözümde.

• bu n11 hepsiburada neden insanlara satış sonrasındaki desteğini kesiyor?yok kolay ulaşılabilen sorulan diye kısayollar açmışlar ulan onları bizde biliyoruz mağduriyetimiz var dangalak!!reklamlarda yok şöyle yok böyle demeyi biliyorsunuz ya?elin çinlisi ürün bozuk çıkınca veya bir sıkıntı olunca ya parayı hemen iade ediyor yada bozuk kırız vs ürünü geri istemeden aynısını yolluyor.
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.halkbank.com.tr/images/misc/adk/form/Harcama%20itiraz%20formu.pdf

5. Yukarıda belirtilen harcama başarısız olmasına ve işyerinden mal/hizmet alınmamasına rağmen, işlem tutarı hesabıma
    borç olarak kaydedilmiştir.
    The transaction above was not succesful and merchandise/service was not received by me but the amount was charged on my account.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.