Şimdi Ara

N11.com'da satıcı siparişi iptal edebilir mi? (kutupayısı içerir) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N11 üzerinden erdoğanlar bisikletten shimano wh-rs10 jant siparişi verdim. Ben siparişi verirken stok drumu 10 adet görünüyordu ve siparişi verdikten sonra 9'a düştü. Fakat bir süre sonra siparişim stokta olmadığı gerekçesiyle satıcı tarafından reddedildi.
    Ben ürünü 737 tl ve 9 taksitle aldım ve bu tutarın tamamı kredi kartı limitinden düştü ve benim kart limtim doldu. Bu durumda bana ücret iadesi yapılsa bile bu iade aylık taksitler halinde yapılacak ve ben yeni bir ürünü kredi kartımı kullanarak alamayacağım.
    N11 ile yaptığım görüşmede bana 11tl tutarında çek teklif ettiler ve mağaza puanının düşürüleceğini belirttiler. Msğaza puanının düşürülmesi beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben ürünümü N11'den aldım ve şu anda ihtiyacım olan ürünü alamıyorum.( Büyük ihtimalle internet üzerinden yeniden sipariş verebilmek için 737 tl yi kredi kartı hesabıma yatıracağım) Ama olsun kafam ve gönlüm rahat çünkü N11 satıcının puanını düşürecek(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 N kullanıcısına yanıt
    Valla yanlış anlamayın ama açıkçası ben herhangi bir konuda yardımcı olabileceğiniz kanaatinde değilim. Zira daha önce başıma gelen olaylarda da pek yardımınızı göremedim. Genelde sizin üzerinizden sipariş verip, karşılaştığım problemlerde kendi problemimi kanunlar çerçevesinde kendim çözüyorum. Yani benim için sadece ödememi anında satıcıya geçirmeyen bir aracısınız. Geri kalan kısımda bir yaptırımınız olmadığı gibi bir çözümünüz de yok. O yüzden sağolun ben "yardımınızı" almayayım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11.'de N11 üzerinden FAYmücevher adli saticidan oglumun dogum günü hediyesi olarak bir kol saati aldim. Stokta 1 adet vardi, fiyati 245,00 TL idi. Adamlar ertesi gün siparisimi reddettiler (onaylamadilar). Tamam, olabilir dedim ama takipte kaldim 1-2 gün. Siparisimi reddettiklerinin ertesi günü ayni ürün - bu sefer 392,00 TL'ye - tekrar satisa sunuldu. FAYmücevher hakkinda gelin yorumu siz verin:)

Haa, bir de N11 KEMALTANCA saticisi var. 11.11.'de verdigim ve ödedigim botlari hala bekliyorum. Adamlar onaylamis ama hala daha kargoya vermediler. Soru soruyorum magazaya cevap da yok. Daha havalar güzel, hemen giyip eskitmeyeyim diye göndermiyorlar sanirim:)
  • N11 üzerinden fibabank kredisi ile Corsair Vengeance RGB PRO RAM'i AkelBilisim adlı mağazadan satın aldım. Herifler 1 haftadır kargoya vermediler ve ürüne geciken kargolama ibaresi geldi. Mağaza ile görüştüm ve ürünün stokta olmadığını, ya benim alternatif bir ürün seçeceğimi, ya da iptal edeceklerini söylediler. Ee şimdi ben kredi çektim bu kredi ne olucak? Fibabank direk kredimden düşürecek. Üstelik bu kredi ile hem ram hem işlemci hem ekran kartı aldım. Pc çalışmıyor şu an. Zaten karantinadayız sıkılıyoruz, bi de bu saçmalıkla uğraşıyoruz.
    Edit:
    Sipariş No: 203722338675

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acrimanious -- 5 Nisan 2020; 17:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den satıs yapan bırısı olarak bu konulara acıklık getıreyım hepınız adına ve sızde konu hakkında bılgı sahıbı olun.

Satıcı onaylamadan sıparısı RED edebılır.

Satıcı onayladıktan sonra sıparısı IPTAL ya da RED edemez.(onaylamak zorundadır cunku aksı takdırde sıze ulasamaz)

Sıze ulasabılmek ıcın satıcı sıparısı onaylamak zorundadır yoksa n11 bılgılerınızı paylasmaz ve bır cok satıcı sızınle ıletısıme gecebılmek adına zorunda oldugu onaylama ıslemını yapmak zorunda.
    takdir edersınız bınlerce urunun stok ve fıyatından sorumluyuz ve zaman zaman stok ya da fıyatta aksılıkler cıkabılıyor ve bu durumdan cogu zaman magazalar zararlı cıkıyor.
    Lutfen satıcılara da bıraz anlayıs gosterın , bır arkadasın yazdıgı gıbı bedava cek alma durumuna kadar dusmeyın.
    sadtıcıların bır cogu elınden gelenı zaten yapıp zamanında kargo ve ya hedıyeler ıletıyor musterılerıne.

3-5 vurdumduymaz satıcı yuzunden ıyı ınsanlara zarar ettırmeyın.

Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.