Şimdi Ara

n11.com 200 TL'de 100 TL İndirim Kuponları (Referans ilanıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

200 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL indirim sağlayan n11.com kuponları (Elektronik'te 1000 TL ve üzerinde 100 TL indirim sağlar) mevcuttur.

İlgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.

Mevcut Kuponlar:

1 adet 50 TL kupon ---> 27 TL (Avantajix'im kullanıldığında)

Not: Haftasonu markette 100 TL'de 10 TL indirimi ile 50 TL'lik kupon alışverişi çok daha avantajlı olacaktır.

Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 8 Şubat 2014; 21:33:25 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

pm

pm yanıtlandı hocam
  • Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan__86

Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

pm atıldı.
  • 30 liraya 1 adet 100 luk qlabilirim

• fiyat pm lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

30 liraya 1 adet 100 luk qlabilirim

Mümkün değil hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzalpturk

fiyat pm lütfen

Pm atıldı hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Mümkün değil hocam.

Ozaman fiyat belirtsene hocam 100 tl cek su kadar diye isine gelen alsin boyle pm olunca nerden kestirelim kaca verceni hic guven veren bi satis yontemi degil seninki

• quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

quote:

Mümkün değil hocam.

Ozaman fiyat belirtsene hocam 100 tl cek su kadar diye isine gelen alsin boyle pm olunca nerden kestirelim kaca verceni hic guven veren bi satis yontemi degil seninki

Hocam alım adedine, alınacak ürüne vs vs bir sürü kıstas sorup ona göre fiyat belirliyorum.

Tek tek belli ürünler olsa dediğin mantıklı.

30 TL'den bul, alnından öpeceğim.

İnan az önce bir arkadaş 30'lu alımda (100 TL'lik) adede 33 TL teklif etti. Düşün artık senin teklifi...

Böyle konulara girip böyle şeyler yazıp insanların satışını baltalamayın lütfen.

Kalın sağlıcakla.

• Ben 30 tl teklif etmedim kupona ihtiyacim varki ilanina girdim baktim tutumunu gorunce dusuncemi yazdim ki burasi forum dusuncelerini yazabilirsin dusunce yazilsin istemiyosa bi satici ilani baska yerde acmali

Gelelim senin aciklamana benim dusuncem ilani baltalamak degil aksine seffaf kilmak kim bilir benim gibi kac kisi daha igreti olup vazgecmistir kimse senin elinde kac cek var nasil elde ediyon muneccim degil bilemez 10 taneye kadar su fiyat 100 taneye kadar bu fiyat diye belirtirsen alacaka adam yine sana teklif sunarsa ona gore pazarlik edersin ha 100 tl ceke 80 tl isteyip 5 tl ye vermekte senin insiyatifinde isine gelen alir
    Oyuzden bence konuyu uzatmak yerine fiyat belirtsen senin lehine olur yoksa ben zaten senden almaktan mesajlari okuyunca vazgectim

• quote:

Ben 30 tl teklif etmedim kupona ihtiyacim varki ilanina girdim baktim tutumunu gorunce dusuncemi yazdim ki burasi forum dusuncelerini yazabilirsin dusunce yazilsin istemiyosa bi satici ilani baska yerde acmali

Gelelim senin aciklamana benim dusuncem ilani baltalamak degil aksine seffaf kilmak kim bilir benim gibi kac kisi daha igreti olup vazgecmistir kimse senin elinde kac cek var nasil elde ediyon muneccim degil bilemez 10 taneye kadar su fiyat 100 taneye kadar bu fiyat diye belirtirsen alacaka adam yine sana teklif sunarsa ona gore pazarlik edersin ha 100 tl ceke 80 tl isteyip 5 tl ye vermekte senin insiyatifinde isine gelen alir
    Oyuzden bence konuyu uzatmak yerine fiyat belirtsen senin lehine olur yoksa ben zaten senden almaktan mesajlari okuyunca vazgectim

Çok haklısınız hocam.

Dediğiniz gibi,fikir beyanı.

Siz 30 TL dediniz, bende mümkün değil dedim.

Tutumu beğenmedi iseniz başka satan arkadaşlardan alabilirsiniz.

Benim referanslarım var hocam. Kaç tane kupon sattım, bilen bilir. Forum profilimde açık. 2005'te üye oldum, 8 senelik üyeyim.

Ben şahsen bu kadar bilginin/şeffaflığın yeteceğini düşünüyorum.

Kupon satışları da genellikle pm üzerinden oluyor. Ben böyle konuda satış yapan da görmedim.

İyi akşamlar.

• quote:

quote:

Ben 30 tl teklif etmedim kupona ihtiyacim varki ilanina girdim baktim tutumunu gorunce dusuncemi yazdim ki burasi forum dusuncelerini yazabilirsin dusunce yazilsin istemiyosa bi satici ilani baska yerde acmali

Çok haklısınız hocam.

Benim referanslarım var hocam. Kaç tane kupon sattım, bilen bilir. Forum profilimde açık. 2005'te üye oldum, 8 senelik üyeyim.

Kupon satışları da genellikle pm üzerinden oluyor. Ben böyle konuda satış yapan da görmedim.

İyi akşamlar.

Hocam ben 30 tl teklif etmedim baska arkadas teklif etmis ben onu alintiladim neyse konuyu kirletmeyim hayirli isler dilerim

• quote:

quote:

quote:

Çok haklısınız hocam.

İyi akşamlar.

Hocam ben 30 tl teklif etmedim baska arkadas teklif etmis ben onu alintiladim neyse konuyu kirletmeyim hayirli isler dilerim

Çok haklısınız. başkası sormuş, cevaplamışım, siz gidip onu alıntı'lamışsınız.

Başkası adına avukatlık yapmışsınız be hocam. O arkadaşla zaten pm'den görüştük biz.

Size kaç adet lazım ise yazın pm'den. Beğenmez iseniz başka satıcıya sorarsınız.

Neyse, vaktinizi aldım, hakkınızı helal ediniz.

iyi akşamlar.

• ben bu arkadaştan şu anda 6*100 çek aldım ve arkadaş oldukça sağlam herhangi bir sııntı yok kendisine anlayışı için teşekkür ederim.
    halen alışverişimiz devam edicek umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySteRioUsMeN

ben bu arkadaştan şu anda 6*100 çek aldım ve arkadaş oldukça sağlam herhangi bir sııntı yok kendisine anlayışı için teşekkür ederim.
    halen alışverişimiz devam edicek umarım.

Hocam çok teşekkürler.

Tabi ki, ben sizden memnunum. Siz de memnun iseniz gelecek kuponlar için de alışverişe devam ederiz
  • Arkadaştan 8 adet çek aldım.Alım ve alım sonrası gayet yardımcı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rommy6719

Arkadaştan 8 adet çek aldım.Alım ve alım sonrası gayet yardımcı oldu.

Alışverişimiz ile ilgili düşüncelerinizden ötürü çok teşekkür ederim
  • pm atar misiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.