Şimdi Ara

n11 Colgate 3 Al 1 Öde kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11de geçerli Colgate 3 Al 1 Öde kampanyası mevcut güzel ürünler var değerlendirilebilir
    Palmolive 2 Al 1 Öde ve Palmolive&Hacı Şakir&Protex 2.Ürüne %70 İndirim bu kampanyalarda mevcut ancak fiyatları pahalı geldi

Papara %5 indirimi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba1993 -- 1 Ekim 2020; 8:6:35 >

• Takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • urun.n11.com
    Colgate Max White Kalıcı Beyazlık Diş Macunu 75 ml Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dis-macunu/colgate-max-white-kalici-beyazlik-dis-macunu-75-ml-P431821142

şu ürünün fiyatı bence çok iyi tanesi 6 tlye kargo bedava olarak alınabiliyor

• Colgate fiyatları tavan fiyattan..
    3'e 1 olmasa da 2 al 1 öde diyebiliriz..
    Yine de ihtiyacı olanlar için güzel..
    Hassasiyete Pro çözüm diş macunu yok, olsaydı düşünürdüm..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatları güzel şişirmişler. Nerdeyse direk 3 le çarpacaklarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link anasayfaya yönlendiriyor

• baba1993 kullanıcısına yanıt
    Teşekürler en mantikli olan buydu aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n11.com'dan Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Diş Macunu 75 ml seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Diş Macunu 75 ml Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dis-macunu/colgate-optic-white-parildayan-beyazlik-dis-macunu-75-ml-P451093896

Bende bundan aldım 3 tane fiyat çok iyi 8-9 lira arası tanesi teşekkürler @baba1993

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırsatavcısı -- 30 Eylül 2020; 22:35:17 >

• nasıl alırsan al her yönüyle kazık.biz sıcak fırsatçılara gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

https://urun.n11.com/dis-macunu/colgate-max-white-kalici-beyazlik-dis-macunu-75-ml-P431821142

şu ürünün fiyatı bence çok iyi tanesi 6 tlye kargo bedava olarak alınabiliyor
    Papara kart ile 17 tl ye geliyor 3 tanesi

• 3 tane colgate optic white anında beyazlık kaptım. vallahi şöyle 3lü 4lü paketler bulmasam liste fiyatından alınacak gibi değil. hatta sene başında bulgaristanda ucuza gördüm de topladım geldim hala onları kullanıyoruz

bilgilendirme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 30 Eylül 2020; 23:43:0 >
  • Diş ipi ve fırça aldım haber veren arkadaşa teşekkürler

• Kırmızı paket olan colgatelerin tamamı rağbet görmeyen, elde kalmış düz macun.satılmamasının sebebide diş minesini aşındırması.

Bence alınacak vasıfta kalifiye tek ürün bu.
    Evde yeterli diş macunu stoğu olmasa alırdım.
    urun.n11.com
    Colgate Total Nane Temizliği Diş Macunu 150 ml Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dis-macunu/colgate-total-nane-temizligi-dis-macunu-150-ml-P431808309

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 30 Eylül 2020; 23:51:37 >

• Diş ipleri iyi oldu, eyvallah...

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Hocam trendyoldan sipariş geciktiği için 50 liralık kuponum vardı, bu kampanyayı görmeden hassasiyete Pro çözüm diş fırçasını ve macununu toplam -55'ti- 5 liraya aldım..
    Şimdi diyorum orayı iptal edip başka üründe kullansam da buradan mı alsam diye lakin burada diş fırçası 11 lira daha pahalı onu geçtim hassasiyete Pro çözüm diş macunları kampanyaya dahil değil..
    Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.. 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

Hocam trendyoldan sipariş geciktiği için 50 liralık kuponum vardı, bu kampanyayı görmeden hassasiyete Pro çözüm diş fırçasını ve macununu toplam -55'ti- 5 liraya aldım..
    Şimdi diyorum orayı iptal edip başka üründe kullansam da buradan mı alsam diye lakin burada diş fırçası 11 lira daha pahalı onu geçtim hassasiyete Pro çözüm diş macunları kampanyaya dahil değil..
    Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.. 🤔
    Bana 1 tüp macun yeter diyorsan iptal etme.Ama bizde tüketim fazla olur diyorsan n11 dekini al..Çünkü 1 tarafta 1 tüp (75ml) macun alıyorsun, diger tarafta 3x150= 450 ml alıyorsun

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaktaki amaç nedir tam olarak?
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Hangi taraftaki daha avantajlı olur diye fikir almak istedim hocam..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    quote:

buradan mı alsam diye lakin burada diş fırçası 11 lira daha pahalı onu geçtim hassasiyete Pro çözüm diş macunları kampanyaya dahil değil..

Cevaplamışsın zaten.. Bu neyin kararsızlığı anlayamadım.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Hocam +11 lira farkla +150 ml diş macunu almak söz konusu.. Tamam istediğim diş macunu yok ama arkadaşın attığı diş macunu da çok kötü olmasa gerek.. Yani işin ucunda +11 liraya +150 ml bedava diş macunu gelecek ve trendyolda 50 liralık kuponu başka bir üründe kullanabileceğim..
    Kararsız kalmakta çok mu haksızım anlamadım ki?
    Bir de siz sanki n11'i tercih etmemi mantıksız bulmuşsunuz diye anlıyorum..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.