Şimdi Ara

n11 çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

100 tl lik n11 çeki satılıktır.

eniyifiyat çekleridir. altlimit elektronikde x10 diğer kategorilerde x2 katıdır.

hesabı kargoyu alıncaya kadar kullanabilirsiniz.

N11 sevgililer günü kampanyasıyla birleşebiliyor. (Her hesaptan bir kere kullanılan kampanya)
    yani Parfüm, Kozmetik, Bakım, Mücevher, Gümüş,Çelik, Bijuteri Takı, Gözlük, Saat ve Aksesuar kategorilerinden yapılacak 150 tl alışverişe 30 tl ekstradan indirim alınabiliyor.

fiyatı 60 TL dir.
    Benim avantajiximi kullanana 55 TL.

lütfen pazarlık ya da takas teklif etmeyin.

ödeme yapıkredi bankasına havale ya da eft.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmemory -- 10 Şubat 2014; 16:01:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 55TL'ye satmaya çalışıp beceremeyenler varken 60tl fazla değil mi?

50tl verebilirim... sizin avantajix'inizi kullanabilirim...
  • feyt180 F kullanıcısına yanıt
    fazla olduğunu düşünmüyorum.

sevgililer günü kampanyası her hesap için 1 kere geçerli.

şartlarında şöyle yazıyor:
    "Bir kullanıcı hesabı ile bu kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir. İlk 150 TL ve üstü alışverişte indirim kazanıldığı takdirde sonraki alışverişlerde toplam sipariş tutarı 150 TL ve üstü olsa dahi indirim kazanılamaz."

çek ile birlikte bu hakkımı da vermiş oluyorum.

onu da hesaplayınca 25 tlye maletmiş oluyorsunuz çeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmemory -- 7 Şubat 2014; 17:54:25 >

• 55 tlye satmayı beceremeyenler mi var? sanmıyorum toplu fiyattan bile 55 e satan bulamazsınız bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

55 tlye satmayı beceremeyenler mi var? sanmıyorum toplu fiyattan bile 55 e satan bulamazsınız bence...

50 ve 55 tl.lik fiyatlardan satan var. 1,5 ay önce bu çekler ilk çıktığında 35-40 tl.den gidiyordu. şu anda fiyat neye göre arttı bilmiyorum. neyse, hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 7 Şubat 2014; 21:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

55 tlye satmayı beceremeyenler mi var? sanmıyorum toplu fiyattan bile 55 e satan bulamazsınız bence...

50 ve 55 tl.lik fiyatlardan satan var. 1,5 ay önce bu çekler ilk çıktığında 35-40 tl.den gidiyordu. şu anda fiyat neye göre arttı bilmiyorum. neyse, hayırlı satışlar.

bence hep ederinin altında satılıyordu... sonuçta bedavadan kazanılan kupon değil hem emek var, hem risk. buna rağmen %55 fiyatlarında satılması çok ucuz sayılır.
  • quote:

satıcılar zaten hep dah fazla kazanmak ister... bundan once 35-40tl'ye satılırken hiç kimsenin sesi çıkmıyordu...

satıcılar belli oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEPSİBURADA indirim kuponları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hakkı 55TL değil... madem hakkı 55TL 2ay önce neden bu fiyatlara satamadınız

şimdi piyasada 100tl çek kalmadı diye BAZILARI FIRSATÇILIK yapıyor.

İŞİN ÖZÜ BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyt180

quote:

satıcılar zaten hep dah fazla kazanmak ister... bundan once 35-40tl'ye satılırken hiç kimsenin sesi çıkmıyordu...

satıcılar belli oluyor

alıcılar da hep daha ucuza almak ister
    ben hiç bir zaman 35 e satmadım. hatta 40 a satmadım. ucuz satışlarımda da avantajix kullanıyordum zaten. bir süre sonra çok ucuza gittiğini farkettim ve satışını kaldırdım. benim saatlerce araştırıp çek kazanmak için uğraşıma karşılık alıcılar 2 dkde alıyorlardı ve benden daha çok kar etmiş oluyorlardı.

çek üretildiği zaman daha ucuz, üretilemediği zaman daha pahalı olması kadar normal bir durum var mı?

tüm sitelerin 100lük çekleri 70-80 civarlarında dolaşıyor.
    hb 50 tllik çeklere 30 tl isteyen var.

her sitenin bu kadar pahalıyken, n11 in ucuz olma sebebi arzın fazla olmasıydı. şimdi pahalanmasının sebebi arzın azalmasıa veya satıcıların çekin gerçek değerini görmesi.

örnek vereyim: kindle paperwhite 360 tlye satılıyor n11 de. çekle alıp 325 tlye satıyorum. bir çekin değeri 65 tl + avantajix oluyor benim için.
    köşedeki marketçiyle anlaşsam, sıvı yağ bez vs. alsam, 200 tllik mala 40 tl indirim sunsam, tüm çeklerimi anında bitirir. yani 60 tl + avantajix olur.(tabi ticariye girdiği için sonuç ne olur bilinmez)

en iyi fiyat konusunda da çok konuşuldu bunlar. son günleri gelince 15-20 ye satamayacaksınız demişlerdi. 50 den satılırken bile ilerde ucuzlar demişler. gördüğünüz gibi hep arttı. daha ucuzlamaz arkadaşlar boşuna beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 7 Şubat 2014; 21:40:29 >

• quote:

quote:

İŞİN ÖZÜ BU

kardeş sana soracağım tek soru hakkı 55 değilse, kaç paradır kim karar veriyor?
    55 çoksa neden çok? neyi refere ediyorsun

• quote:

quote:

quote:

İŞİN ÖZÜ BU

işte seninde dediğin gibi
    quote:

benim saatlerce araştırıp çek kazanmak için uğraşıma karşılık alıcılar 2 dkde alıyorlardı ve benden daha çok kar etmiş oluyorlardı.
    yapılan işlem çok fazla çaba gerektirmiyor...

saatlerce araştırmak

buna karşılık %60'ı benim olsun deniyor. Çok şey var daha söylenecek aslında ama... Neyse...

sen 100TL'lik malını %25 zararına satabilirsin ve 75tl-80tl isteyebilirisin.

Ama hiçbir maddi kaybın olmadan sırf hediye /araştırma vs. ile gelen bir ürüne ben %50den fazlasını vermem... yani 100tl için en fazla 50tl veririm

şahsi görüşüm; Ben 50tl'den yukarı almam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

İŞİN ÖZÜ BU

işte seninde dediğin gibi
    quote:

benim saatlerce araştırıp çek kazanmak için uğraşıma karşılık alıcılar 2 dkde alıyorlardı ve benden daha çok kar etmiş oluyorlardı.
    yapılan işlem çok fazla çaba gerektirmiyor...

saatlerce araştırmak

buna karşılık %60'ı benim olsun deniyor. Çok şey var daha söylenecek aslında ama... Neyse...

sen 100TL'lik malını %25 zararına satabilirsin ve 75tl-80tl isteyebilirisin.

Ama hiçbir maddi kaybın olmadan sırf hediye /araştırma vs. ile gelen bir ürüne ben %50den fazlasını vermem... yani 100tl için en fazla 50tl veririm

şahsi görüşüm; Ben 50tl'den yukarı almam...

benim 60-65 tl derken referans aldığım nokta şu: daha ucuza satarsam, kendim kullanmak yerine zarar ederim

senin noktan şu: ben 2 dk siparişimi veririm. 50 tl indirimimi alırım. içgüdülerim 50 tl olmasını söylüyor.

bu arada maddi kayıp da var. araştırma da zaman da.. belli bir maliyeti var ve 60 tlye satıldığında bile %50 %50 paylaşılmış olmuyor bilesin

• uğraşıyı hesap etmesek bile zaten ortalama 20-25 tl maliyeti var çekin.
    60 tlye bile verince çeki eşit olmuyor ki kazanç.
    celalcaner2 gayet güzel açıklamış.

arz talep meselesidir bu. alıcı az satıcı fazlaysa fiyat düşer.alıcı fazla satıcı azsa fiyat yükselir.
    piyasada olduğu gibi.
    senden ucuza satan var bu durumda fırsatçısın demeye de kimsenin hakkı yok.
    fiyat kafana yatmıyorsa almazsın olur biter.

• Peki 14 şubat son günü çeklerin bu güne kadar satamazsan uğraşına yazık olmayacak mı ?
    Elinizdeki her çek için 200 TL alışveriş mi yapacaksınız :)

Ben söylüyorum bakın 10.02.2014 tarihinde 40'dan başlanır satılmaya 35,30,20 hatta sonunda avantajix karşılığında bedava bile verilir.
    Ayrıca öyle bir yazışmısınız ki bedavaya alınmadı diyor kaç para verdiniz çekleri alırken ?
    Ne emeği var tıkla kazan doğru zamanda doğru yerde zamanında tıkladınız aldınız akşama kadar taş mı taşınız ?

Son güne kadar bekleyeceğim eğer ki ne sana ne bana yarasın mantığında olanlar varsa 200'e alırım yine fırsatçılara yedirtmem paramı.
    Herkes öyle yapsın almayın çekleri mecburlar düşürmeye başka çareleri yok. Çeklerin son günü 14 şubat yani 6 gün sonra çekleri ellerinde patlayacak.
    Şimdi 40'dan 45 den (oda en fazla) satmak varken 10 15 liraya satacaksınız bence bu kadar aç gözlü olunmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Peki 14 şubat son günü çeklerin bu güne kadar satamazsan uğraşına yazık olmayacak mı ?

Ben söylüyorum bakın 10.02.2014 tarihinde 40'dan başlanır satılmaya 35,30,20 hatta sonunda avantajix karşılığında bedava bile verilir.
    Ayrıca öyle bir yazışmısınız ki bedavaya alınmadı diyor kaç para verdiniz çekleri alırken ?
    Ne emeği var tıkla kazan doğru zamanda doğru yerde zamanında tıkladınız aldınız akşama kadar taş mı taşınız ?

Son güne kadar bekleyeceğim eğer ki ne sana ne bana yarasın mantığında olanlar varsa 200'e alırım yine fırsatçılara yedirtmem paramı.
    Herkes öyle yapsın almayın çekleri mecburlar düşürmeye başka çareleri yok. Çeklerin son günü 14 şubat yani 6 gün sonra çekleri ellerinde patlayacak.
    Şimdi 40'dan 45 den (oda en fazla) satmak varken 10 15 liraya satacaksınız bence bu kadar aç gözlü olunmamalı.

düşmez imkânı yok.

zaten 30-40 düşen olsa ben 100 tane daha alirim(çeklerin son günü bile olsa)
    geçen kampanyada da.öyle diyenler olmustu. 70.tlye 100lük çek bulamadik.

bir suru toptancı 45-50 tlye dunden razi.

sahsen hiç cek.satamasam da dusmem. kimse düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Peki 14 şubat son günü çeklerin bu güne kadar satamazsan uğraşına yazık olmayacak mı ?

siz çok yanlış gelmissiniz. bunlar tikla.kazan degil.kardes. ürün arastirip basvuru yaptik. maliyet ort 25tl(+ emek ve risk)

dedigimi tekrarliyorum 50 tlye satan varsa bile 100 tane satmasini saglayabilirim. 40 düşen olursa hepsini kendim peşin alirim

bence fiyatlar daha da artacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 tl ye çek soran dükkan sahipleri var. veren olursa sınırsız alıyorlar.
    fiyat nasıl düşer 10-20 tlye? hayal görmeyin.

• Birkaçgün önce 40tl den sattım çeklerimi bence ederi budur. Yaptığım alışverişleri bedavaya getirmiş oldum. Azıcık emek verdiğim birşeyden daha fazla kar etmek için kendimi yırtmam ama herkein keyfi bilir
  • ben de zamanında en iyi fiyat kampanyasından 300tl lik çek kazandım hepsini kendi ihtiyaçlarım için harcadım. ancak dediğiniz gibi maaliyet risk emek içermiyor. zira en iyi fiyat konusu vardı forumda orada paylaşan arkadaşlar vardı. oradan görüp alıyorsun başvurup kazanıyorsun. ayrıca biraz uyanık olursan maaliyet bile kalmıyor. zira ben hafıza kartı aldım. avantajixten gelen 5tlyi düşüp elden hafıza kartınız sattım. ne oldu çekler bedavaya geldi. bu sayede 600tllik alışverişi 300tlye yaptım. bence 55-60tlye bu çekleri satmak insafsızlıktır. ya kendin kullan ya da biraz uyguna ver ki alan kişi de faydalansın. zaten n11.comda çoğu ürün piyasanın %15-%20 üzerinde.60tlye 100lük çek alan kişi 200 liralık mala 160tl vermiş olur. zaten başka sitelerden alsaydı alacağı ürün 160-170tl olacaktı bu fiyatlardan çek almanın bir indirimi avantajı yok. tabi serbest piyasa isteyen istediğini alır ne diyelim. çeklerin son günü ne olacak merak içindeyim

• Zaten piyasada çek kalmadı son 100 lük çekler satılıyor. alıcı olduğu sürece fiyatı 65-70 lere çıkıyor.
    Alan arkadaş herhalde hesabını yapıp ona göre alıyordur. Bir avantajını görüyor ki çekler satılıyor.
    satılmazsa diye birşey yok ya kendi kullanır ya da 50-55 tlye almak için ilan verenlerden birine verir gider.
    Bazıları da fiyat 15 tlye düşecek diye halen bekliyor , biri çeklerin bittiğini söylesin onlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.