Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 222 cek icin kac paralik alisveris yapmak gerekiyor, anlayamadim bir turlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 lira ve üstü pesin
    Fiyatina altin alsak 222 tl kazanabiliyormuyuz arkadaslar

• 222 liralık kuponu kazanmak için önce 1500 liralık alışveriş yapıyorsunuz. ancak sonrası var..
    kupon yüklendikten sonra belli tarih aralığında eğer hava sıcaklığı 6 ila 8 derece arasında ise, münşengladbah kendi evinde oynamıyor ise, üzerinizde pijama varsa ve katolik gay bir taşfırın ustası iseniz, 1000 liralık daha harcama yaptıysanız aha işte o zaman kullanabiliyorsunuz. Bu kadar basit!
  • quote:

Orijinalden alıntı: teasers

222 liralık kuponu kazanmak için önce 1500 liralık alışveriş yapıyorsunuz. ancak sonrası var..
    kupon yüklendikten sonra belli tarih aralığında eğer hava sıcaklığı 6 ila 8 derece arasında ise, münşengladbah kendi evinde oynamıyor ise, üzerinizde pijama varsa ve katolik gay bir taşfırın ustası iseniz, 1000 liralık daha harcama yaptıysanız aha işte o zaman kullanabiliyorsunuz. Bu kadar basit!

• normal alisveris yapiyoruz degilmi mobildende normal alisveris yapsak veriyor degil mj?

• alisveris yaptim ama kopun vermedi ?
    mobil app ile aldim nasil gelicek sonrami gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: teasers

222 liralık kuponu kazanmak için önce 1500 liralık alışveriş yapıyorsunuz. ancak sonrası var..

süper özet

• By___Muzzy kullanıcısına yanıt

• Tık hızında indirim kuponu kullanarak alışveriş yapmıştım, mağaza ürünü temin edemediği için siparişi iptal etti. Tık hızında kupon tekrar yüklendi, ancak kalan kullanım süresi 0 olarak görünüyor ve kuponu kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerine 4 defa mesaj attım, papağan gibi kuponunuz yüklenmiştir bugün 23.59 a kadar kullanabilirsiniz diyor. Yarın olduğunda ise 23.59 geçti artık kullanamazsınız diyecek eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponlar ne zaman yukleniyor.

• Bana mesaj geldi 222 tl lik kupon kazandiniz diye.
    Edit: alisverisinizi tamamlayin hesabiniza yuklensin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 1 Aralık 2014; 23:25:34 >
  • Şİrkete 4 adet telefon aldım çok düşeş oldu, kuponu kazandım yüklendiğinde kendimede note 4 alacağım, tık hızı beklerken bu çok iyi oldu :)
  • 1500tl lik altın alımında zarar ne kadar oluyor çekten ne kadar kar elde edilebilir ?

• Bugun 7'li eski Ceyrek Altinin fiyatini size ozel 1.034 TL'ye sabitledik. 4 taksit ve Ucretsiz Kargo ile bu firsati kacirmayin. n11.com/7li-altin

Beyler şimdi bu altından alsak bonus 111 tl ve 111 tlde kupon kazanırmıyım
    Hatta 500 tllik daha altın eklesem 1500 küsür olcağı için 222 kupon kazanabilirmyim
    Yani tek seppette 1500 tllik altın altın alınca 222 kupon kazanılırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Kuponlar ne zaman yukleniyor.

sanırım alışverişi tamamladıktan sonra ki 15 gün içersinde aktif oluyor hocam .
  • N11 30 tl alışveriş altına taksiti kaldırmış bulunmakta. bu durum n11 de işlerin iyi gitmediğinin habercisi.
  • Valla "diğer banka bonus kartları kampanyaya dahil değildir" diyor.
  • Arkadaşlar, alışveriş sonrası kupon kazandığımıza dair mesaj cep telefonumuza mı geliyor email'imize mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegunesim

Ben onu hiç okumadim bu çok kötü oldu hatta mesaj attım katiliminiz alınmıştır diyince tamam herhalde demiştim ama meğer mesaj garanti den gelmiş kredi kartı olmamasina rağmen oda ayrı bisey teşekürler bilgi veren arkadaş için

ben de geçen hafta flexi kart için mesaj atıp onay gelince sipariş vermiştim. sonradan gördüm ki flexinin katılım mesajı farklı imiş. ne garantiye ne n11e güvenmediğim için siparişi iptal ettim.
    bi kart kontrolü bile yapamıyor yani garanti!
  • 1000 TL üstüne 222 TL indirim kazandım ama neredeyse bütün kategorilerde geçerli değilmiş Nerede kullanacağız bu kuponu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.