Şimdi Ara

N11 - 150 TL DE 25 TL ANINDA İNDİRİM (MOBİL ALIŞVERİŞLERDE - HAFTASONUNA ÖZEL) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
13
Favori
14.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Arkadaşlar n11 de bazı aydınlatma ürünlerinde 150 üstü anında 15 TL indirim çıkıyor. Bu ürünlerin toplu bir sayfası yok mu ?
    Örnek
    http://www.n11.com/yaprak-besli-ledli-kumandali-avize-P17944562
    http://www.n11.com/sedef-krom-3-lu-avize-P22404293

http://www.n11.com/mark.../aydinlatma-ve-elektrik

• Arkadaşlar hesabımda işbank kodu var. 200 üzerine 40 lira indirimle yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

25+22+14 tl lik toplam indirimim var alacak birşey bulamıyorum. iyi mi

Ben de aynı bu durumdayım. Ama xiaomi 10400 mah batarya alacağım satarım 100 tl ye tanesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

25+22+14 tl lik toplam indirimim var alacak birşey bulamıyorum. iyi mi

Ben de aynı bu durumdayım. Ama xiaomi 10400 mah batarya alacağım satarım 100 tl ye tanesini.

http://m.n11.com/xiaomi-10400mah-tasinabilir-sarj-aleti-P31067210?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_term=&source=mobil&v=1.24,2&utm_content=102_213_3097&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

• işbankası kodunu kullanacak ürün bulamaazsanız kodu bana yollayabilirsiniz :) yazıcı buldum yazıcı almakta kullancağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: c_cihan

Aradaşlar bu lastikten 4 tane alacağım. Ama kafamdaki fiyatı bi türlü ayarlayamadım.

LİNK

300 tl'ye halletmek istiyorum, bir yol lütfen, önereceğiniz çekleri alabilirim.

Toplam fiyatı 108x4=432 TL olan lastikler nasıl 300 TL'ye alınır hocam. Benim arabamdaki lastikler 15 janta uyumlu. Varsa bir yolu ben bile alırım bu lastikleri :)

hocam öncelikle 2 tane iş bankası 200 / 33 kupon bulun
    108 x 2 = 216 tl ( 33 tl iş bankası + 25 tl mobil = 58 tl ) 158 tl bu işlemi 2 kere yaparanız lastikleri 316 tl e almış olursunuz.
    bu işlemi 1 gün aralıkla bonus kartla yaparsanız 10 + 10 tl de bonus gelir. 296 tl e düşer.
    4 liraylada cocuklaırnıza benden çikolata alıp onları sevindirsiniz. size 300 tl e gelir.
    kalın saglıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzluq -- 28 Aralık 2014; 21:38:50 >

• beyler 516 puanım vardı onu ekledim 25 mobil indirim 111 peki bu Pepsi kodu nereye giriliyor

ben Pepsi kodunu uygulayacağım halen

• quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

quote:

Orijinalden alıntı: TurkGrubu

quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

quote:

quote:

200/44 TL lik cek ve 25 TL mobil indirimi kullanaak 207 TL lik alisveris yaptim. Daha sonra siparisteki bir kalemi iptal ettim utun bedeli 80 TL ye kadar dusmustu fakat gereksiz olcagi icin iptal ettim. Odemeyi bkm express e tanimli bankamatik kartim ile yaptim. Urun onaylanmadan iptal ettim fakat ilgili tutar kartima yansimadi. Surec nasil isiliyor ne zaman kartima iade olur sizce.

Guncel

Ayni sorun bende de var, persembe iptal ettim dort gun oldu hesaba iade gelmedi

Bankamatik karti miydi sizinkide

Evet hocam

Bkm icin cok sikyaet okudum demekki dogruymus

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Aradaşlar bu lastikten 4 tane alacağım. Ama kafamdaki fiyatı bi türlü ayarlayamadım.

LİNK

Toplam fiyatı 108x4=432 TL olan lastikler nasıl 300 TL'ye alınır hocam. Benim arabamdaki lastikler 15 janta uyumlu. Varsa bir yolu ben bile alırım bu lastikleri :)

hocam öncelikle 2 tane iş bankası 200 / 33 kupon bulun
    108 x 2 = 216 tl ( 33 tl iş bankası + 25 tl mobil = 58 tl ) 158 tl bu işlemi 2 kere yaparanız lastikleri 316 tl e almış olursunuz.

Bu şekilde olmaz maalesef. 216 TL'den önce 25 TL anında indirim düşer. 216-25=191 TL. 200 TL'nin altında kaldığı için de İşbank kodunu kullandırmaz

• Pepsiyle tik hizi birlesirmi?

• elegance_84 kullanıcısına yanıt
    paşam araya 9 tl bişey ekleyin sonra iptal edin bunuda bizim öğretmemize gerek yok ama dimi.
  • elegance_84 kullanıcısına yanıt
    O zaman 200ü geçecek şekilde bir ürün eklenip lastikle beraber alınır ve siparişi geçtikten hemen sonra o ürün iptal edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

paşam araya 9 tl bişey ekleyin sonra iptal edin bunuda bizim öğretmemize gerek yok ama dimi.

Ürün iptal edilerek alışveriş yapılacak olursa 4 lastiği ayrı ayrı almak daha karlı olacaktır. Öncelikle 4 adet 100/22 kuponun bulunduğu hesap satın alınır. Şöyle ki; tek lastik 108 TL. Şimdi 42 TL'lik bir ürün eklenir sepete. 150/25 anında indirim ve 100/22 indirimle beraber 103 TL ödenir. Sonra 42 TL'lik ürün iptal edilir. 103-42=61 TL. Ürün iptalinden yaklaşık 7 TL bize yansır. Tek lastik 68 TL'ye gelir. 68x4=272 TL. Hesaplara da 8 TL ödense 4x8=32 TL. 272+32=304 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance_84 -- 28 Aralık 2014; 21:44:36 >
  • mobil uygulamada garanti paracard kullandırmıyor. 3d özellikli kartlar mobilde kullanılmaz diyor. bonus kampanyasından faydalanmak için garantiyi kullanmam gerek benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • hayırlı olsun demekki alınabiliyomuş :D
  • işbank kodunu kullanmayıp verebilecek kimse var mı?
  • quote:

hayırlı olsun demekki alınabiliyomuş :D

Bu vakitte 4 tane 200/22 kod bulunacak. Herkese ayrı ayrı ödeme yapılacak. Her hesapta ayrı ayrı adres girilecek. Yine de 300 TL olmayacak karşılığı. En uygun kombo bu olmasına rağmen 304 oldu rakam...

• "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." uyarısı alıyorum. Nedenini bilen var mı?

Edit:Musteri hizmetlerine mesaj attim, limit yetersizmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 30 Aralık 2014; 10:16:04 >
  • mobil 25, 200/30 iş bank, 5 tl puan ile combo yaparak güzel bir indirim oldu.

ayrıca 700/111 kuponum mevcut isteyen dükkanıma bakabilir.
  • quote:

LİNK

Çek bölümünden 200/44 bulursan 2 tanesi 108x2 = 216 - 25 haftasonu mobil indirimi bir de çekten 25 kar etsen anca denk gelir 4 tanesi 300 küsürlere
    2şer 2şer alırsın ama 1.5 saati kaldı 25 tl indirimin sanırım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.