Şimdi Ara

N11 11.11 Satıcı Değerlendirmeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu güne kadar bir çoğumuz satıcıları ve alacağımız ürünlere ait fiyatları takip ettik.

Burada hangi satıcılar Fiyatlarını arttırdı ise belirtelim ve sıcak fırsatçılar olarak 1 gün değil 1 yıl süreyle boykot edip bizim beklediğimiz fırsatı kendilerine fırsat yapmalarına izin vermeyelim (Tabi ki döviz artışında ki makul artışları bizler de göz önünde bulunduralım)

Diğer yandan 11.11 de kendisine çıkar sağlamayan fiyatlarını değiştirmeyen satıcıları da burada belirtelim ki herkes alacağı ürünleri bu satıcılardan alsın.

Böylece bizde dürüst satıcılardan ürünlerimizi almış olurken diğer satıcılara da ders vermiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgess -- 7 Kasım 2017; 11:49:55 >

• Sorun yaşadığım bir satıcı N11 11.11 Satıcı Değerlendirmeleri N11 11.11 Satıcı Değerlendirmeleri
    Konuşma nerede bitecek merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Takip...
  • arkadaşlar bi tane mağaza buldum çok ucuza satıyor diğer satıcılara göre. ama puanı da %100 sorun çıkmaz değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebrarbilgisayar satışa kapattı ürünleri
  • Adam sözde çıkar sağlamayı bilmiyormuş. Yok kampanyalı ürünü bitmişmiş.

Şimdi takip ediyorum Kademe kademe fiyatı düşürüyor. 4580 den 4200 ,4100 derken 4050 ye kadar düştü. Adamın ne kadar samimi olduğunu gördük..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.