Şimdi Ara

N'olacak Bu Sözelcilerin Hali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar resmen yetim gibiyiz öksüsüz bu ... dünyada
    Türkçe desen çelişki barındıran birçok soru o kadar dil bilgisi kas çıkmasın
    sosyal desen tarihten bir tanesi sırf bilgiydi felsefe okurken beyin camışlaması geçirdim
    coğ. ile din eh işte.
    Yine mattan 17-18 tane soru yaparak ümidimi koruyorum
    yemin ediyorum sözelcilere acıdım..
    Hadi türkçe kısa yoğun ordan vurmuşsun sosyalden vurup garibanlardan ne istiyosun
    bu arada sene boyunca zaman denemelerinden 1 saat kala çıkıyodum sözel olmama rağmen süre zor yetti.
    ulan bi de zamana üye olduk bi tane benzer soruya rastlamadım

• dil bilgisi çok basitt, paragraflardanda 2 tane zor vardı abartma hocam
  • Hocam koca çatılardan soru gelmedi. Sacmalik bu sene dil bilgisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öyle de sonuçta kimse sosyali o kadar zor beklemiyodu
    sözel adam mat yapmaz fen yapmaz
    türkçe ortak alan herkes yapıyor
    sözelcileri eğitim sisteminden silip atmak adına yapılmış bi sınav kimse istemiyo bizi
  • la zaten yapacağınız bi türkçe ve sosyal var daha çene yapıyosunuz bırakta onuda çalışın
  • Benim sadece din çözmem gerekiyordu felsefede çözdüm (din soruları az hazırlanmış diye) ne olacak şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgitec

la zaten yapacağınız bi türkçe ve sosyal var daha çene yapıyosunuz bırakta onuda çalışın

tabi canım.
    coğrafyaya dönem başından beri çalışıyorum çıkan sorulara baksana ?
    Bilmiyorum bizim sınavımız olduğu için mi
    Ama geçmiş sorularla yakından uzaktan alakası yok
    Türkçeden en azından bi 7-8 dil bilgisi çıkarak sözelciler burdan ayrılmalıydı diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Benim sadece din çözmem gerekiyordu felsefede çözdüm (din soruları az hazırlanmış diye) ne olacak şimdi ?

o çozdugun 5 soru gecersiz sayılacak giris belgende din kulturu ve ahlak bılgısı sorularını cevaplayacaktır dıyosa felsefe soruları iptal hepsı degıl o extra 5 soru
  • AnarşistKeko A kullanıcısına yanıt
    tabi canım ne lan dandik.
    ne fizik ne biyoloji var la mattan bıle 20 net yapmaya üşeniyosunuz daha laf yapıyorsun
    3 derse çalışıcaksın adam gibi tr-cog-tarih onada çalışamıyosanzı okumayın
  • Sözelciyim iyiydi bilgi sorusunu yap kardeşim sen de ne yapalım artık paragraf soruları kapasitene kalmış ona bir şey diyemem.

Hiç bakmadığım halde biyolojiden 7 tane yaptım genel kültür soruları vardı sırf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Benim sadece din çözmem gerekiyordu felsefede çözdüm (din soruları az hazırlanmış diye) ne olacak şimdi ?

o çozdugun 5 soru gecersiz sayılacak giris belgende din kulturu ve ahlak bılgısı sorularını cevaplayacaktır dıyosa felsefe soruları iptal hepsı degıl o extra 5 soru

Teşekkürler içim rahatladı.

• ya aslında keşke kimse kimsenin alanından soru çözmese de böyle saçma sapan tartışmalar olmasa forumda. sayısalcı sadece matematik fen, sözelci sadece türkçe sosyal çözse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 23 Mart 2014; 17:33:13 >
  • arkadaşlar tm ciyim 17 net gelicek mattan sizce nası lys de ilk 25 bin olur muyum
  • hocam zaman yine iyi güvender çözyorum yakın soru bile çıkmadı o derece
  • İnsan biraz sıfat zarf sorardı. Adam sayısalcı türkçeden full bekliyor. Ben mattan gram anlamıyorum bari türkçeden full çekelim diyoruz sabah akşam dil bilgisi anlatım bozukluğu çalışıyoruz onlarda çıkmıyor. Mattan 2 soru yapabildim onlarda şüpheli. Valla ayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

İnsan biraz sıfat zarf sorardı. Adam sayısalcı türkçeden full bekliyor. Ben mattan gram anlamıyorum bari türkçeden full çekelim diyoruz sabah akşam dil bilgisi anlatım bozukluğu çalışıyoruz onlarda çıkmıyor. Mattan 2 soru yapabildim onlarda şüpheli. Valla ayıptır.

sonunda anlayan biri çıktı.
    aynen öyle
    sene başından beri okuldaki hoca dil bilgisi yüklenmeyin o kadar dedi pişman oldum
    2 soru bankası bitti
    insan seçici dil bilgisi sorar , tamlama sorar , çatı sorar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.