Şimdi Ara

N NTV'YE SORUN'DA BUGÜN 'ADSL TARİFELERİ' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doktor ünvanına sahip birisiniz. Dr. ünvanı almak için ne akdar çalışılması gerektiğini biliyorsunuz sanırım. Dört tane sorum olacak size.

1 -) Kotalı internet ile internet üzerinden verimli şekilde eğitim alınabilinir mi? Alınabilir derseniz, nasıl alınacağını açıklayınız.

2-) İnternet üzerinden satın aldğım (KORSAN DEĞİL) dvd filmi kotalı internet ile nasıl indirebilirim? 256 Kbit limitsiz internet ile nasıl indirebilirim ? Kaç gün sürer. (DVD filmler genellikle 6-7 Gbyte olur.)

3-) Kotalı internette max ücret o hızın limitsiz tarifesinin %25 fazlasıdır. (Sitenizden öğrendim.) Peki 3 ay çnce kotasını aşan bir kişi en fazla 65 Ytl öderken , bir önceki size göre hız arttırımı ile 125 Ytl ye yükseldi, şu anda ise 175 Ytl ye yükseldi. Bu indirim mi? Bunuda açıklamnızı istiyorum.

4-) Son sorun ise bundan önceki hız Telekoma göre arttrımında tutarsızlıklarını şimdi düzeltmeye gitmişlerdir. İki tane 256 Kbitlik hat 1 tane 512 den daha ucuzdu, bu anlamsız fiyatı şimdi düzeltmişler, galiba herkes 2*256 kullandı! ondandır.

Son olarakta isteklermi iletiyim, hala en düşük bağlantı hızınız 256 Kbit tir bunu kabul etmenizi ve basın önünde duyurularınızda bunu açık şekilde söylemizi istiyorum. Limitli tarifenin daha uygun bir fiyata indirilmesini istiyorum. En düşük limitli tarife olarak 512 Kbit ve 3 Gbyte kotalı tarifenin korunup fiyatının 15 YTL olamsını istiyorum, hizmet ve fiyat indirimi diyorsanız böyle yapmanızı öneririm. Limitsiz tarifenin ise en düşük hızın 256 dan 512 ye çıakrtılamsını istiyorum. Yada 256 hızın ucuzlamısını?

• arkadaslar benim tv izleme imkanım yok izleyen arkadaslar neler anlatıldıgını yazsın buraya bi zahmet
  • hadi hayırlısı başladı
  • başladı
  • buraya anlatın olayları, benim gibi tv izleyemeyenler var
  • Dakika bir gol bir, soruyu geçirdiler
    Niçin türkiyede internet bu kadar kazık?

Herif diyor ki Türkiyede Internet 18$, Yabancı ülkelerde de 15$ fazla bir fark yok diyor. Tek hız farkımız vardı onu da düzeltiyoruz diyor.. Kotadan sözetmedi.

İkinci soru, niçin kotalar artmadı? diye sormuş biri.

Çok güzel soru sormuş diyor, bugünkü kotalara bakarsak ilginç olacak. Müşterilerin %90'ına kotalar yetiyor. Doğru hızı ve kapasiteyi sunmak istiyoruz diyor.

Fiyatlarda indirim yaptınız, niçin limitlilerde indirim yok?
    Aslına bakarsanız bundan daha önce bahsettim, 29YTLyi düşündüğümüz zaman bunun üzerinden çok daha fazla indirim yapamayız bunun altına düşemeyiz. Yurtdışıyla benzer fiyat, yapmak istediğimiz bu fiyatla müşteriye daha fazla hız sunmak ileride fazla kapasite sunabiliriz.

DEVAMINI YAZACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 20 Temmuz 2006; 14:19:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: greenman58

arkadaslar benim tv izleme imkanım yok izleyen arkadaslar neler anlatıldıgını yazsın buraya bi zahmet

a:hoşgeldiniz
    b:thank u very much...

ilk soru:
    Türkiyede ADSL hizmeti neden bu kadar pahalı!!!
    Doany:18$mış fiyat uygunmuş. Avrupada 15$mış
    Sadece hız farkı varmış, hız dahada artacakmış
  • Türk Telekom neden sadece kotalı tarifelerde indirime gitmekte? Yeni tarifeyle en ucuz sınırsız hizmetin yarı fiyatına sınırlı ancak 4katı hızlı bağlantı sunulacak, bu adaletli bir sistem mi?
    ---
    Birisi benim adıma sorabilir mi??
    18 Yaşından küçük olduğum için ismimi vermek istemedim...

DaVinci; olabildiğince kısa tutsaydın, çünkü çok uzun soruları kısaltıp yazıyorlar ve senin verdiğin adres gözükmeyecek adam da okumaz haliyle
  • beyler bizlerden birisi arasa duruumu anlatırsa cok iyi olur. 0212 335 40 35
  • Ve adam "İnternet Türkiye'de pahalı değil. En düşük tarife hala 29 YTL, İngiltere, İtalya, Fransa'ya da bakıldığında da en düşük tarifenin 15$ civarında olduğunu görüyoruz. Türkiye fiyatından KDV de çıkarıldığında çok da pahalı olmadığı ortaya çıkıyor." gibi bir cevap verdi.
  • beylert arasın birisi arayınca kadar efendi olun konuşmaya başlayınca anlatın arayın lütfen
  • Fiyat indirimi çok sağlıklı olmuş diyor, bunun altında verirsek daha fazla müşteri sahibi olmamız lazım..

Türk telekomun port ücretleri daha pahalı bunun doğruluk payı var mı?
    TT ihaleleri belirli adımlarda yapıldı, belirli noktalara 1000000 port açıldı sonra 500000 port açıldı ileride açılacak portlarla 3500000 port açacağız, fiyatlar 2 yıl öncesine göre çok daha azaldı. Fiyatlar nasıl azalır- bir seferde çok port alırsak diyor..

2 genç izleyicinin sorusu:
    Bağlantı hızlarında artış olduğunu söylüyorsunuz ne kadar arttı? Ve bunun için başvuru yapmamız gerekiyor mu demiş.
  • yahu ne saçma sapan sorular soruyorlar yaaaaaaaaaaaaa
  • NTV ye sormuslar.."neren egri"
    nerem dogruki demis...

anlayana....
  • yahuu bu celal pir .. kızların sorduğu soruları yöneltiyorr
  • yaw ekinalan ne dediyse bu da onu diyecek , verdiğimizle yetinin
  • cok berbat sorular geliyor..

konuyla yakından ilgilenmeyen seyretse, "way be telekom helal olsun" diyecek neredeyse !!!
  • Başvuruya gerek yok dedi. 49YTLliklerde başvuru yapmaları gerekiyor. Müşterilerin zorla 4 kat hızlı internet kullanmalarını istemiyoruz dedi!!!!! Başvuru lazımmış

Aynı veriyi bu kadar hızlı indirince kotalar yetmeyecek, indirim başlığı altında çok büyük zamla karşılaşacağız sorusu geldi!!!!!!!

Müşterilerimizin kolaylık için uğraşıyorz dedi başka bişi demedi.
  • "Türk" Telekom başkanı konuşuyor. adam yabancı. :(

ne hallere düşmüsüz

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu durumu görse hepimizi falakadan geçirirdi.

bağımsızlık uğruna can veren dedlerimizin torunları en stratejik şirketini yabancılara parayla sattı.
  • Gelen gideni aratırmış, bu adam resmen mason, eski türk genel müdür daha doyurucu konuşuyordu!!!
    Bu arada program sırasında boşuna yollamayın baksanıza sorular önceden verilmiş adamın önüne!!! Adam sornun başında ve sonun kalemle işaretliyor önündeki kağıda!!! Hazır cevap veriyor böylece sıkışmıyor YALAKA NTV!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.