Extra'dan gelen 500 TL ödulu hesaba cekmeyi engellemişler sanırım İlk 2 ay çekebilmiştim fakat bu sefer şöyle bir hata alıyorum ![]() |
NKolay Extra ile 1500 TL (77. sayfa)

-
-
Nkolay sanal karttaki parayi baska bir uygulamaya para olarak nasil yükleniyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Extra görevlerde fatura ödemeyi otomatik fatura olarak değiştirmişler!!
Extradan gelmese, başka karttan yüklemiş olsan bile, bana da bu uyarı çıkıyor. Kartı kapat dedim, bakiyeyi belki o zaman aktarır hesaba dedim yok, ona da müşteri hizmetlerini arayın dedi. Aradım kayıt açtılar. 1 haftadır dönüş yok.
nkolay ile olayım bitmiştir
bundan sonra bi işe yaramaz
ön ödemeli ve banka kredi kartlarımı azar azar azaltıyorum
nadasa çekmek yok
sararan kararan yaprak dökümü başladı
-
5. Görevi tamamlayamadım elveda nkolay ekstra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Extralı olmayıp faizsiz 5000 tl çekmeyi deneyen oldu mu hiç? Son görevi yapmayı unutmuşum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Extrali olunca görüşürüz diyor
Otomatik ödeme fatura talimatı vs geldiyse elveda diyebiliriz o zaman
sırasıyla masadan ayrılıyor dostlar; nays, mono, nkolay
-
Rezalet karar, giderek her şeyi zorlaştırıyorlar. Zaten verilenler de çok bir işe yaramıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzdü 😅 gidip Zakkum dinleyeyim
Mart ayında fatura kampanyası varmıydı bu bankanın 5 faturaya 250 lira ? ya ben halüsinasyon gördüm de katıldım yada bu banka fena yalancı.
-
Nkolay sanal karttan diger önodemeli kartlara bakiye limiti eskinden 1000 tl idi. Şuan bir değisiklik var mi bilgisi olan var mi arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Toressss
Nkolay sanal karttan diger önodemeli kartlara bakiye limiti eskinden 1000 tl idi. Şuan bir değisiklik var mi bilgisi olan var mi arkadaşlarHala 1000
bu kampanya devam ediyor mu ? yoksa 3 kere faydalanan için dosya kapandı mı
-
500 iade vermiyor sadece.Ben 500/100 restoran ve 1000/200 carrefour için kullanıyorum.
-
toplamda 3 ay 500 (3x500=1500) almadiysaniz devam ediyor, alabilirsiniz. 500 haricindekiler herkese devam ediyor. kolay nakit icin kullaniyordum 5. madde imkansiz gibi bir hale geldi benim icin o yuzden bu ay vaz gectim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 22 Nisan 2025; 17:53:47 > -
Faizsiz 5000tl ödemem yarın görünüyor uygulamadan bakınca. Sms geldi ve ptesi saat 22ye kadar faizsiz ödeyebilirsiniz diyor. Sms'e güvensem mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X