Şimdi Ara

Nâked challenger riven montage ( script miyim xd )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Silindi ya da ben bulamıyorum niye siliniyor

Stotte nickli hesaptaki riven clibi snow mapinden. Announceri kapatmayı bilmeden önceydi lol daha sağlam şeylerle gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 6 Nisan 2017; 22:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Ben niye bulamıyorum mobilim diye mi acaba neyse saol kanka ama silmicem prim yapaq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 6 Nisan 2017; 9:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Ben niye bulamıyorum mobilim diye mi acaba saol kanka silmicem ama prim yapaq

• Güzelmiş olmuş bayağı, komboların falan çok akıcı ve temiz görünüyor. Özellikle E-R-Auto-W-Q doublecastini çok rahat yapıyor görünüyorsun, o otoyu atarken çok zorlanıyorum ben bufferlanmadığı için normal e-aa-w-q gibi

• Nasıl bi video yükledin mobilden açılmıyor mr kibir :D

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Açılıyo la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nâked challenger riven montage ( script miyim xd )

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Flash ile e anim cast time ı tamamen sıfırlayabiliyorsun. Yani anında e flash yapmak.Anında e flash aa doublecast yaparsan aa baya gecikir veya hiç atmaz. E anim cast time ın tamamen bitmesini bekliyip yaparsan hatasız oluyor. Daha kolay alışmak için de jungle riven pickleyip trinity çıkabilirsin. Daha çok ekşın daha çok as

• E flash AA değil e-r-flash aa sonra doublecast. Adama tıklayıp e basarsan otoyu input bufferlamış sayılırsın ve adam menzile girdiğinde direk vurur. Ama e-r yaparsan 2. Kez tıklamadığın sürece otoyu atmıyor

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Düzgün okusana qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 6 Nisan 2017; 20:23:23 >
  • quote:

Düzgün okusana qnq

Sen yanlış okudun en başta bence. Farklı bir şeyden bahsediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Düzgün okusana qnq

E flash aa , e r flash aa ikiside doublecast olarak geçiyor lig nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Düzgün okusana qnq

E flash aa , e r flash aa ikiside doublecast olarak geçiyor lig nedir

Bak şimdi okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Doublecasti nasıl yaparsın? Sağ tık atarsın target'a, daha sonra e basıp w-q yaparsın. Buna oto atak bufferlamak denir, kombo E-AA-W-Q şeklinde görülür ama önce AA basıp sonra E--W-Q yapmışsındır. Aynısını önce sağ tık atıp sonra E-R W-Q yapınca aradaki oto atak kayboluyor. Yani ultisiz yaptığın sağ tık-e-w-q(e-aa-w-q) kombosu, araya ulti koyup sağ tık-e-r-w-q şeklinde yapınca E-R-AA-W-Q olmuyor, çünkü R basınca oto atağın input bufferını kaldırmış sayılıyorsun. Bu yüzden ulti açarak yaptığın doublecast kombolarında E-R-F yaptıktan sonra W-Q'dan önce oto atak spamlamak gerekli, bir kere tıklayıp bırakınca yavaş oluyor. Bu yüzden ulti ile yapılan kombolar daha zor.

Ligim şu an p1 eu westte, pek oynadığım söylenemez. Geçen sezon 60 oyunla trde d3 bitirmiştim.

• Bişey sorucam, lee oynarken script kullanıyo musun? Gözüme çarpan 3-4 tane aşırıya kaçmış hareketin var da ondan soruyorum. Ve banlandığını söylemişsin bikaç ay önce, sebebi küfür değildir diye tahmin ediyorum.
  • https://tr.op.gg/summoner/userName=Stotte

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-history/TR1/200514693?champion=92&map=1

Başlıkta challenger riven montage yazıyor ama montaj tamamen gold 5 oyuncularına karşı yapılmış bir montaj.Böyle bir başlık olunca insan challenger eloda oynayan oyunlardan kesit bekliyor.

Nâked challenger riven montage ( script miyim xd ) Zaten buradan görüldüğü gibi hesap bi arkadaşının arada eğlenmek için öylesine giriyorsun.

Sonuna kadar izledim montajı ve söylemek gerekirse,sen ya hayatımda gördüğüm en clean rivensin ya da script kullanıyorsun.Komboları hem çok hızlı yapıyorsun hem de hatasız yapıyorsun bir tane oto bile kaçırmıyorsun,hele o ziggse yaptığın.Anı şanı duyulmuş bir sürü riven oyuncusu var,adrian,viper,rüven,şu an o kadar iyi olmasada zamanında çok popüler olan boxbox,ve senin yaptığın montajdaki hareketlerin bu oyuncuların oynadıkları rivenden kat kat daha iyi,resmen hepsini gölgede bıraktı şu an.Açıkçası bu kadar iyi riven oynayıpta goldları ezmek için arkadaşının hesabına girmen beni şaşırttı.Şu yaptığın hareketler ile tr de rahat top 5 görmen lazım.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Küfürden 15 küsür hesap banlattım qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

https://tr.op.gg/summoner/userName=Stotte

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-history/TR1/200514693?champion=92&map=1

Başlıkta challenger riven montage yazıyor ama montaj tamamen gold 5 oyuncularına karşı yapılmış bir montaj.Böyle bir başlık olunca insan challenger eloda oynayan oyunlardan kesit bekliyor.

Nâked challenger riven montage ( script miyim xd ) Zaten buradan görüldüğü gibi hesap bi arkadaşının arada eğlenmek için öylesine giriyorsun.

Sonuna kadar izledim montajı ve söylemek gerekirse,sen ya hayatımda gördüğüm en clean rivensin ya da script kullanıyorsun.Komboları hem çok hızlı yapıyorsun hem de hatasız yapıyorsun bir tane oto bile kaçırmıyorsun,hele o ziggse yaptığın.Anı şanı duyulmuş bir sürü riven oyuncusu var,adrian,viper,rüven,şu an o kadar iyi olmasada zamanında çok popüler olan boxbox,ve senin yaptığın montajdaki hareketlerin bu oyuncuların oynadıkları rivenden kat kat daha iyi,resmen hepsini gölgede bıraktı şu an.Açıkçası bu kadar iyi riven oynayıpta goldları ezmek için arkadaşının hesabına girmen beni şaşırttı.Şu yaptığın hareketler ile tr de rahat top 5 görmen lazım.

Hocam lee sin montajını da izler misin ben script olduğuna eminim açıkçası.

@Peder '; Tamam hadi küfürden 15ten fazla hesabın banlandı. Peki script soruma neden cevap vermedin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

https://tr.op.gg/summoner/userName=Stotte

Arkadaşların hesabında oynamamın sebebi main acc permalı. Montajda autoyu hiç kaçırmamamın veya bazı yerlerde çok hızlı gözükmesi sebebiyse trinity çıktığımdan . Ayrıca ehü ehü 3 senedir chayım. Forumdan da çoğu kişi tanır ve ne kadar toxic olduğumu bilir. Ayrıca s6 ranked picklerime bakarsan 1 tane script tarzı bişey olmadığını görebilirsin. Ve montajda 5-6 tane hesap var kim offline olursa onunkine girdiğim için. Dediğin gibi low elo genelde en yükseği dia5 elo falan.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Tabiki değilim gir oyuna chal top 200deki herkese Nâked sc mi diye sor lol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.