Şimdi Ara

Nâked challenger riven montage ( script miyim xd ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

https://tr.op.gg/summoner/userName=Stotte

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-history/TR1/200514693?champion=92&map=1

Başlıkta challenger riven montage yazıyor ama montaj tamamen gold 5 oyuncularına karşı yapılmış bir montaj.Böyle bir başlık olunca insan challenger eloda oynayan oyunlardan kesit bekliyor.

Nâked challenger riven montage ( script miyim xd ) Zaten buradan görüldüğü gibi hesap bi arkadaşının arada eğlenmek için öylesine giriyorsun.

Sonuna kadar izledim montajı ve söylemek gerekirse,sen ya hayatımda gördüğüm en clean rivensin ya da script kullanıyorsun.Komboları hem çok hızlı yapıyorsun hem de hatasız yapıyorsun bir tane oto bile kaçırmıyorsun,hele o ziggse yaptığın.Anı şanı duyulmuş bir sürü riven oyuncusu var,adrian,viper,rüven,şu an o kadar iyi olmasada zamanında çok popüler olan boxbox,ve senin yaptığın montajdaki hareketlerin bu oyuncuların oynadıkları rivenden kat kat daha iyi,resmen hepsini gölgede bıraktı şu an.Açıkçası bu kadar iyi riven oynayıpta goldları ezmek için arkadaşının hesabına girmen beni şaşırttı.Şu yaptığın hareketler ile tr de rahat top 5 görmen lazım.

Arkadaşların hesabında oynamamın sebebi main acc permalı. Montajda autoyu hiç kaçırmamamın veya bazı yerlerde çok hızlı gözükmesi sebebiyse trinity çıktığımdan . Ayrıca ehü ehü 3 senedir chayım. Forumdan da çoğu kişi tanır ve ne kadar toxic olduğumu bilir. Ayrıca s6 ranked picklerime bakarsan 1 tane script tarzı bişey olmadığını görebilirsin. Ve montajda 5-6 tane hesap var kim offline olursa onunkine girdiğim için. Dediğin gibi low elo genelde en yükseği dia5 elo falan.

Nâked challenger riven montage ( script miyim xd )

Pek trinity almışsın gibi gözükmüyor ama?

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Edit : lol ya bu bu hesaptan montajda sadece 1 play var o da snow mapinden bile önceydi oyunların tarihine bak o oyunlar benim bile değil . Montajdaki nerdeyse tüm oyunlar jungle riven + trinity ile oynandı. random oyuncuların *ok atmaya çalışması üzücü

Dikkatli izle montajı , her clipte smite attığımı görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 7 Nisan 2017; 13:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çelincır olabilirsin ben ona bir şey demedim.

Script hareketlere sahipsin lee oynarken özellikle viktora yaptığın L hareketi viktorun W alanı sınırlarında oluyo yani ya pingin 0 ve slow motionda oynuyosun ya da script sana bir güzel ayarlıyor her şeyi. Bu sadece tek örnek bu arada daha var.

Bu kadar iyi lee ve riven oynayıp kendini ifşa etmemen/edememen ilginç geliyor. Forum ortamlarında başkalarının hesaplarıyla oynadığın oyunları paylaşman da söylediklerimi kanıtlar nitelikte.
  • quote:

Bunlar montaj bittikten sonra oynanan , yarısının benim oynamadığım oyunlar . Montajdaki nerdeyse tüm oyunlar jungle riven + trinity ile oynandı. random oyuncuların *ok atmaya çalışması üzücü

Millete random oyuncu deyip etrafta gezen insanın da donanımda konuyu 2. kez paylaştıktan sonra bile 120 view'ı geçememesi de güzel ironi . Biraz adından şanından bahset de tanıyalım seni yiğidim.

Gören de sanır Eu'da 500 puan challenger falan ya, çıkıp millete random falan diyor GL in e-sports diyeceğim de pek oluru yok gibi, dünyanın en iyi mekaniklerine sahip Riven'ı TR goldunda arkadaşının hesabında eğlencesine oynuyorsa pek planların yok galiba. GL in McDonalds demek daha doğru olur sanırım

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Lee montajındaki oyunların yarısı benim hesabımdan. Diğerlerinin farklı ve low elo hesapların olması montajlık hareketleri daha kolay sergileyebilmemdi mayk. i Illegal diyebiliceğiniz tek şey , ward makrom var

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Bunlar montaj bittikten sonra oynanan , yarısının benim oynamadığım oyunlar . Montajdaki nerdeyse tüm oyunlar jungle riven + trinity ile oynandı. random oyuncuların *ok atmaya çalışması üzücü

Millete random oyuncu deyip etrafta gezen insanın da donanımda konuyu 2. kez paylaştıktan sonra bile 120 view'ı geçememesi de güzel ironi . Biraz adından şanından bahset de tanıyalım seni yiğidim.

Gören de sanır Eu'da 500 puan challenger falan ya, çıkıp millete random falan diyor GL in e-sports diyeceğim de pek oluru yok gibi, dünyanın en iyi mekaniklerine sahip Riven'ı TR goldunda arkadaşının hesabında eğlencesine oynuyorsa pek planların yok galiba. GL in McDonalds demek daha doğru olur sanırım

Randomdan kastım sıradan bir oyuncu olman. Benimse 3 yıldır top 200 de olmam yani

• Beni inandırmak zorunda elbette değilsin ancak bu söylediklerin piksellik hareketlerini açıklamaya yetmiyor ne yazık ki. Hadi bir tane olsa tamam derim de, videonun %80inde durum böyle.

Dünyanın en iyi lee ve riven oyuncularına kafa tutabilirsin dediğin gibi script değilsen. Kendini bir şekilde gösterebilirsin ve reklamını da çok rahat yaparsın bu oyunculukla. Ama pek umursamıyo gibisin. Bu da bir olasılık ancak yine de buram buram script kokusu alıyorum.
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Bi scmiz eksikti xd

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Raos02

Buhal529123

Script olduğum için ban yemişimdir bir de gir bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 6 Nisan 2017; 23:14:32 >
  • Forumda uzun zamandır script dedikodusu dönmüyordu özlediniz galiba :) Neyse kapışın hem pirim olur :D

Not: script değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Olm dislike atıyorlar 33 like 1 dislike vardı şimdi 32 like 3 dislike böle prime soxam

• Ortada emek var diğeri onu gazlıyor sonra öbürü başka birşey diyor

Haksız yere bu kadar laf attınız bence

Bu arada script falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 6 Nisan 2017; 23:33:7 >
  • Olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz şimdi hemen gold eloda bir vayne yada cass montajı yapıp tartışmaları alevlendirmen lazım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.