Şimdi Ara

n 73 çalındı ne olucak şimdi yardım bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece taksimde telefonum çalındı yada düştü otoparka giderken 5 dakkalık yürüme mesafesinde oldu ve profsyonel bi iş oldu diye düşünüyorum. arkdaşımdan 2nci el almıştım faturaları onda diye akşam polise gitmedim birazdan gidicem nasip olursa haber bekliyorum. ürün bana kaskolu dedi bunun bana ne gibi yararı olur bi yardım ederseniz bana buna benzer olay yaşamış arkdaşlar içim rahatlasın. ALLAH daha beter bi bela vermesinde genede insanın içi acıyor ne şartlarda çalışıp alıyoruz o telefonları umarım sizlerin başınada gelmez

• Eğer ürünün kaskolu ise bu büyük avantaj. Belli bir bedel ödeyerek (150 ytl sanırım) telefonunun yenisine sahip oluyorsun. Fakat bunun tam detayları nedir bilemiyorum.
    Sen telefonunun faturasını alınca direk karakola başvurmayı unutma yine de.
    Büyük geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 6 Ocak 2007; 9:57:04 >
  • 200 de veririm ya umarım bu şekildedir
  • Bu kasko olayı da çok ilginç. Bir arkadaşın evine akşam hırsız girmiş. nasıl girmiş hatırlamıyorum. adamın baş ucuna gelmişler çekmecelerini karıştırmışlar falan. neyse uzun lafın kısası N73'ünü çalmışlar. iyiki de uyanmamış. uyansa kim bilir neler olacak! Telefon kaskoluydu. Cep kask. Sigorta, arkadaşın parasını ödememiş. Neden de kapıda zorlama olmamasıymış. Saçmalığa bakın. Adamlar belki pencereden girdiler!!
  • Ne yazık ki sigorta şartlarını çok iyi okumak gerekiyor.

@ burakthy

Geçmiş olsun...
  • cepkask ta öle garantex te veriyolar mesela kapkaç ise veriyo senin haberin olmadan çalınırsa vermiyolarmış
    çcouk umarm garantex kapsamında almıştır yoksa bende alamaycam ama imei sini kilitleticem nasip olursa

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ne yazık ki sigorta şartlarını çok iyi okumak gerekiyor.

@ burakthy

Geçmiş olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada me yapım şekillerinin açıklamaları için sana çok teşekkür ederim kardeş ama yararını göremeden gitti teelfon
  • valla çok geçmiş olsun. mala gelsin cana gelmesin. o dediğim arkadaş gece uyansaydı belki de çok kötü şeyler olacaktı. şansına çok derin uyuyormuş da uyanmamış. iyiki de....
  • bizde kalabalıktık ben bi anlasam kimbilir ne kavgalar olucaktı o adamlar boş gezmez kalablaıktırdı bizden daha kötü olucaktı göz çıksın ya milletin gözü kalıyo ne yapsam arabama işiy takarım gider kıyafet alırım sigara düşer yıldızım biraz alçak sanırım bi kurban kesiyim ben
  • geçmiş olsun ama sigortalar hep bi bahane çıkartıolar
  • sen her ihtimale karşı ifadeni gasp olarak ver yankesicilige ödemiyorlar sanırım zorla alması lazım senden
  • geçmiş olsun kasko varsa kurtarırsın 220 ye arkadas öle yaptı
  • Geçmiş olsunnn !

Sigortada tanıdık yoksa işin zorrr

Mesela tanıdık sigorta şirketi war ne çalınsa 2 katını ödüyo
  • geçmiş olsun
    tel bulunamaz büyük ihtimal arkadaşım sen en iyisi imei ni kapattır onada yar olmasın telefon .:. geçmiş olsun cana gelmesin mala gelsin üzülme .
  • sabahta konuştum ama tekrar geçmiş olsun kardeşim uamrım verirler yenisini yoksa ne şeyime yarıo bu kaskoyu yaptırmak
  • ya kardeş öle dersek de haram oluyo hakkım olmayan bi parayı almış oluyorum diye düşünüyorum ama bakalım ne naaspip olucak bu full kaskoymuş galiba çalınmada dahil
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

sen her ihtimale karşı ifadeni gasp olarak ver yankesicilige ödemiyorlar sanırım zorla alması lazım senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakthy

ya kardeş öle dersek de haram oluyo hakkım olmayan bi parayı almış oluyorum diye düşünüyorum ama bakalım ne naaspip olucak bu full kaskoymuş galiba çalınmada dahil
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

sen her ihtimale karşı ifadeni gasp olarak ver yankesicilige ödemiyorlar sanırım zorla alması lazım senden

ben kasko şartlarını okumuştum çalındığında üzerinde bir darp izi olması gerekiyormuş
    saçmalığa bakar mısınız illa bıçaklayacak adamlar

• dostum geçmiş olsun eğer darp şartsa hallederiz o surun değil artık kusura bakma diyip girişçez

ya saka maka bi yana gercekten cok gecmiş olsun ama imei kapattırmakla pek bişe değişmiyo ben kapattırdım sonra savcıloğa verdim tel bulundu ama o da çalınan tel 6630 du bulunan tel 2100 klonlanmış yani hatta nerdeyse ben suclu cıkacaktım ne yazık ki ulkemde hyiç bişe dogru yurumuyo
  • telefonu vermiyo arkadaşlar eğer telefonunuzu kasko yaptıracaksanız ii okuyun ve grantex her türlü kasşılıyo full yaparsanız kaskosunu haberiniz olsun bakalım naspi bulunabşilecekmi telefonumuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.