Şimdi Ara

MYO' CULER İÇERİ ALALIM SİZLERİ '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • end meslek lisesli mezunuyum metal işleri bölümü ( kaynakcılık ) ygs den calısmadıgım düşük puan aldım. 1 sene hazırlanıyım diyorum fakat alt yapım tamamen 0

2 senelık metal urjı veya makine okumak ıstıyorum onerırmısınız unıversitede zorlanırmıyım ayrıca 2 senelık açıktan tamamlayıp 4 sene olma durumu varmı

ve ayrı bi konuda var

Mercedes benz türk te işe alınma ihtimalım % 90 temmuzda arıyıcaklar stajımı orada yaptım

sizce ne yapayım hayat boyu oradamı calısayım. yoksa okuyayımmı çok kararısızım

ve birde aklımı çelen bi konu okumayana adam gözüyle bakmayanlar ne bileyim bi ortamda neycın necısın deyınce küçük düşme söz konusu ve OKUMAYANA KIZ YOK psikolojisi

zaten pederde yok. ayrı bi eziklik var diyorum okuyum barı bu yonden ustunluk saglayayım ne dersınız beyler

Ne yapayım beyler. BABAMDA YOK YANİ HAZIRA KONUCAK Bİ MAL SERVETIMDE YOK

NE ÖNERİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 18 Haziran 2012; 20:09:46 >

• 2 sene uzakdan oku
    boylece hem calısmıs hemde 2 sene okumus olursun

benm düşüncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

2 sene uzakdan oku

benm düşüncem

dostum metal işleri bölümü oldugundan uygulamalı ders sayılıyormus yanı okulunda okumak şartmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

2 sene uzakdan oku

benm düşüncem

dostum metal işleri bölümü oldugundan uygulamalı ders sayılıyormus yanı okulunda okumak şartmış.

2 sene uzakdan egitiminin olduguna emin misin
  • Okula kaydını yaptır, çalışmaya da devam et. Okul başladığı zaman hocalarınla konuş ve onlara çalıştığından bahset. Bu durumda devam zorunluluğunu senin için esnetirler. Sınav öncesinde sağlam bir ders notu toparlayıp sadece sınavlara girersin. Böylelikle 2 işi de bir arada yapmış olursun.

Edit: Metalurji ve makine bölümü demişsin orayı sonradan farkettim. Metalurji ve makine bölümü çok da kolay bir bölüm değildir. Eğer meslek derslerinde başarılı isen yaparsın gerçi. Çünkü üretim dersinde baştan sona cnc makine kodları var. Bilgisayar destekli tasarımda autocad gibi programlarla projeler var.
    Makine resmi dersinde 2D perspektif, yandan, üstten görünüm, 3D görünüm çizimleri var. Kimi dersleri de geçebilmen için illaki o derse girmen gerek diye düşünüyorum. Bunlardan biri mukavemet birisi de fizik.

Malzeme teknolojisi dersini yapabileceğini düşünüyorum. Ha bir diğer zorlayabilecek ders de hidrolik-pnömatik sistemler dersi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mialonde -- 18 Haziran 2012; 20:18:07 >

• Zaten çoğu dersden yoklama alınmıyor o yüzden 2.öğretim dersine yazılabilirsin senelik harç 800 TL civarı olması lazım.Böylece sadece sınav zamanları derse devam eden öğrencilerden fotokobi çektirip derslere çalışabilirsin ama 2 yıllık Makine bölümünden bi cacık olmayacağını bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mialonde

Okula kaydını yaptır, çalışmaya da devam et. Okul başladığı zaman hocalarınla konuş ve onlara çalıştığından bahset. Bu durumda devam zorunluluğunu senin için esnetirler. Sınav öncesinde sağlam bir ders notu toparlayıp sadece sınavlara girersin. Böylelikle 2 işi de bir arada yapmış olursun.

Edit: Metalurji ve makine bölümü demişsin orayı sonradan farkettim. Metalurji ve makine bölümü çok da kolay bir bölüm değildir. Eğer meslek derslerinde başarılı isen yaparsın gerçi. Çünkü üretim dersinde baştan sona cnc makine kodları var. Bilgisayar destekli tasarımda autocad gibi programlarla projeler var.
    Makine resmi dersinde 2D perspektif, yandan, üstten görünüm, 3D görünüm çizimleri var. Kimi dersleri de geçebilmen için illaki o derse girmen gerek diye düşünüyorum. Bunlardan biri mukavemet birisi de fizik.

Malzeme teknolojisi dersini yapabileceğini düşünüyorum. Ha bir diğer zorlayabilecek ders de hidrolik-pnömatik sistemler dersi olabilir.

bilmiyorumki dostum son 2 aydır kısır dongu içindeyim yedıgım yemekten içtigim sudan bi tat alamıyorum. 4 sene boyunce end meslek lisesi yuzunden bişey goremedik bilgi 0. mercedes benz e ite kakalaya torpille girdim su an orada calısabilirim 1100 lira maaş sabah 8 aksam 3.5 fakat omur boyu kaynak atarakmı gecıcek okumayan adam olucam 2 ıncı sınıf ınsan olucam kız bile vermeyecekler belkıde ( istedigim ) Annemde git çalış diyor 800 lıra emekli maaslı ile geciniyoruz bilmiyorumki çok kararısızım birde su makine teknikeri olsam ne olur yanı piyasada iş bulabilirmiyim. ÇOK KARISIK KAFAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski bir Myo'lu olaraktan tek tavsiyem DGS ' ye çok iyi hazırlanıp okul puanını yüksek tut ve Fakülteye geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Eski bir Myo'lu olaraktan tek tavsiyem DGS ' ye çok iyi hazırlanıp okul puanını yüksek tut ve Fakülteye geç.

bende birşey soracagım sınavsın 4 yılla tamamlamanın imkanı var mı askerlık ıcın
  • Öncelikle şu okumamış adam profilini kafandan at.Yok insanlar şöyle der falan.Çok çocukça düşünüyosun başkalarının dediğini neden umursuyorsun.

"Başkalarının hakkımda söylediklerini umursamayı yıllar önce bıraktım ben" - Sylvester Stallone Rocky 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

Öncelikle şu okumamış adam profilini kafandan at.Yok insanlar şöyle der falan.Çok çocukça düşünüyosun başkalarının dediğini neden umursuyorsun.

"Başkalarının hakkımda söylediklerini umursamayı yıllar önce bıraktım ben" - Sylvester Stallone Rocky 6

haklısında dostum ne biliyim destek olan yok ayrıca gelecke kaygısı ve babamın olmama durumu dedigin gibi cocukca düşüncelere, takıntılara yol açıyor bilmiyorum kafam karısık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Eski bir Myo'lu olaraktan tek tavsiyem DGS ' ye çok iyi hazırlanıp okul puanını yüksek tut ve Fakülteye geç.

bende birşey soracagım sınavsın 4 yılla tamamlamanın imkanı var mı askerlık ıcın

Sınavsız mesela şöyle yapabilirsiniz. Açıköğretim'e kaydolup intibak 3. 4. sınıfı okuyup bu şekilde askerliği bir kaç sene erteleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.