Şimdi Ara

MYNET TE SOLUCAN VİRUS SALDIRISI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün bi 10 tane geliyo bu maillerden, mynet i hackledilermi noldu. Varmı benim gibi olanlar. Bikaç kez açtım yanlışlıkla, Allah tan avast var, kitledi direk sistemi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 15 Ekim 2005, 12:36:15 >

• bende sorun yok zuğa
  • ya bitek beni mi buldu bu solucanlar. Yokmu başka kimsede
  • Sen ne şanssız adamsın kardeşim ya... Heralde bu mail de gitti... En iyisi mynetten vazgeç... Bak bu 2. mail... Hadi İlk adrese ney, neden oldu biliyoruz... Ama 2. ye kim neden böyle yaptı anlamadım...
    Bana da gelmiyo... Benim mynette 2 tane mail var ama böyle birşey hiç olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A

Sen ne şanssız adamsın kardeşim ya... Heralde bu mail de gitti... En iyisi mynetten vazgeç... Bak bu 2. mail... Hadi İlk adrese ney, neden oldu biliyoruz... Ama 2. ye kim neden böyle yaptı anlamadım...

haklsın abicim google talk a geç daha iii we en iii yönü güwenli (şimdilik)
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

quote:

Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A

Sen ne şanssız adamsın kardeşim ya... Heralde bu mail de gitti... En iyisi mynetten vazgeç... Bak bu 2. mail... Hadi İlk adrese ney, neden oldu biliyoruz... Ama 2. ye kim neden böyle yaptı anlamadım...

haklsın abicim google talk a geç daha iii we en iii yönü güwenli (şimdilik)

var abi, hotmail de var gmail de var. Daha ne olsun, mail kirliliği yaratmayalım değilmi

• banada geldi "mailer-deamon" bende hangi mailim gitmemiş diye açtım fakat mynetten değil,yabancı bir siteden geldi. avast ÖTTÜ ve KURTARDI. şu ana kadar 7 -8 defa oldu. dikkatli ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.