Şimdi Ara

Mynet Email servisi hakkında (Sorun Çözüldü) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 1) Eğer maillerinizi gönderdiğiniz halde yerine ulaşmamasını,

2) Durduk yere sizden habersiz maillinizdeki tüm mesajların silinmesini,

3) Size gönderilen birçok mailin size ulaşmamasını,

4) Yavaş açılan bir mail adresi kullanmayı,

5) Asla müşteriye önem vermeyen ,iletişimi SIFIR olan ve vurdum duymaz bir mail adresiniz olsun istiyorsanız

buyurun Mynet sizi bekliyor..
  • quote:

Böyle konuşmamanı öneririm!Burda kimsenin kimseye hakaret etme hakkı YOK!!!!!

ban ladın da ne oldu? beni haksız mı çıkarttın?
    hakaret etmedim, yarası olan gocunur. konuyu öncelikle okuyun, sonra yazı yazın. böyle bir sorun var, düzeltmeniz önerilmiş. kimseden mail adresi yorumu istenmemiş.
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar my neti bırakın diyorsunuz ama ben mynet kullanıyorum. Ben Adresimi birçok kişiye verdim ve değiştirirsem hemen hemen bütün işlerim aksar.Myneti kötülemek yerine neden bir çözüm yolu üretmiyoruz ki bence mynet hiçde söylenen kadar kötü bir site değil. Lütfen el birliğiyle bu sorunu çözmeye çalışalım.

• olur gün bey
    insanlar başka konularda biryerlerini yırtıp sizden bir yaptırım beklesinler siz kılınızı kıpırdatmayın
    şimdi mynet kullanıcılarına yöneticilere baskı yapsın dye duyuru yapın....
    aklınızdan zorunuz var bunu anladım...
  • sevgili arkadaşlar bende mynet mail kullanıyorum ama donanımhaberden gelen tüm mailleri alıyorum ufak bir ayarlama yapmak gerekiyor e_mail ayarlarından güvenli liste adında bir bölüm var oraya donanım haber servisini kaydetmek yeterli olacaktır.
  • gmail kullanıyorum hala almayan varsa davetiye gönderebilirim
  • benim ilk mailim yahoo idi, ozamanlar lise talebesiyiz, grup murup yahoogroupstan hikayesi yani. msn messengerla ilk tanıstığımda bilmiodum yahoo ile kayıt olabileceğimi, bi tane hot edindik! sonra üniversiteli olduk adsl bağlattık, canımız yalnız kalınca batak oynamak cekti, elin yabancısı yerine türkle oynayalım dedik, bi de mynet edindik! ha arada bir-iki gmail davetiyesi geldi, geri çevirmedik! lakin g-mail beta olayı bitmeden kullanmam herhalde, bişey saklayıp etmedikçe nette!
    gerçi bu problemi yahoo storageını 250mb'a cıkararak çözdü, g-mailin pek esprisi kalmadı. hotmailde 250 mb yaptı ama her zaman hot'ı yavas bulmuşumdur. bulmaya da devam edicem anlasılan çünkü bazen harbici çileden şıkarıyo adamı! microsoft yapısı olmasıda diğer bir dezavantajı, windowsa, dolayısıyla virüslere çok açık.
    neyse harbici ya konu ne ne yazıyoz biz!
    sayın mynet kullanıcıları lütfen değiştirelim mailleri! GÜN abi kızıyo! :)

• walla benim bildiğim iki tane adam gibi mail var biri gmail diğeri gawab
  • gmail
  • Wolfs Touch ;
    İşte yurdumun insanı bilip bilmeden araştırma yapıp yapmadan konuşur ama sonuçta ne olur boş konuşur.

Buraya yazmamın nedeni sorunun bizim tarafımızdan çözülemeyeceği belki kullanıcıların sayesinde çözülebileceği inancım idi.

Bizde Mynet kapılarında sürünmek yerine en azından site için geliştirme yapabiliyoruz. Forumu sevenler ise forum için yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Bazı güzel gelişmelerde olmadı değil işte güvenli liste diye bir kısım ile geçici olarak çözebiliyorsunuz fakat istediğimiz bu değil.

Bizi rahatsız eden yeni nete girmiş bir kullanıcının Mynet tarafından forum yolunun kapatılması. Mynet'in ne hakkı var insanların nereye girip giremeyeceğini bildirmeye.

Kim ne derse desin bu forum herkese kapılarını açabilmek için Mynet sorununu aşmalıdır.

Lütfen geçici olarak güvenli listeye bizide ekleyiniz.

• Ben yahoo hotmail ve mynet hesaplarını kullanmıyorum

kullansam bile yahoo kullantım

nedeni 3 free adresi de devamlı hacliyorlar

nedeni ise public olarak herkes tarafından kullanılıp açıklarının ise çok çauk bi şekilde ayılmasıdır...

bu arada gmail kullanıyorum ama onda da bi açıklar falan vardı bi progaml ile hackleme olayları olmuştu
    yalnız şimdi o açık kapandı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliter -- 9 Ocak 2005, 16:08:01 >
  • arkadaşlar ben mynet ana sayfaya biraz baktım ama mynet e nasıl eleştiri msj atacağız bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenger -- 10 Ocak 2005, 16:13:06 >
  • Site Yönetimine
    Bence bi kontrol edin gerçekten spam olarak mı gösteriyor mynet donanimhaber.com'u. Benim sitemden de mynet'e mail gitmiyordu. Sonra bi kaç deneme yaptım, anladım ki nedeni mynetin ek bilgileri kabul etmemesi. Mail hakkındaki ip falan gibi detayları yani. Sadece "from" bölümünde mail adresi olunca düzgün çalışıyor ama. Tabii ki bu durum da mynetin dandikliğindendir ama onlarla muhatap olmaktansa bi kaç değişiklik yapmak daha iyi. bir deneyin derim.
  • Şunu, bunu, önerenleri geçiyorum, sadece somut yorumda bulunan, bir kaç kişi.
    Düşünüyorum da, gerçekten daha çok zamanımız var bazı şeyler için. Ayrıca şunuda merak ediyorum, birşeyler üretmeye meraklı değiseniz, neden buradasınız? Forum burası.

Mynet'in bu konudaki tutumunu değiştirmesi için şahsi olarak en az bir mail atabilirsiniz diye düşünüyorum. Birçok sitenin bu konudan müzdarip olduğunu düşünürsek, yapacağınız katkının büyüklüğü varın siz düşünün.

Mynet'i de umarsızca eleştirmek yerine, Türkiye'mizin bayağı popüler olan bu servisine, eksiklerini göstermek ve daha iyi yere gelmesini sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız diye düşünüyorum.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 17 Haziran 2008; 0:49:28 >
  • evet benimde yönettiğim bir site var , mynet üylerine kesinlikle cevap veremiyoruz, ve bunu zaman zaman sitemizde söylüyoruz üyeler anlamıyor ve sorunlar çıkıyor, mynetede defalarca bildirdik ve ayar yaptınızmı diyorlar hiç kendi üstlerine alınmıyorlar !!! burada görmsem sırf bizim başımızda sanıyordum olayı ....
  • Her forumun kayıt forumunda yazıyordu bi aralar. mynet kullanıcısı iseniz başka mail alın diye ...
  • Mynet ilgi gösterdi ve bizi tekrar yeşil listeye aldı kendilerine teşekkürler.
  • ben mynet kullanıyorum hiç bi sorunumm yokh ama hotmaill daha ii tabikiiii yahoo ya daha kanımm ısınmadıııı ama ısınncakkkk
  • Yıl 2010, birçok sistem hala Mynet'e mail göndermede sıkıntı yaşıyor. 5 yıl geçti bir şey değişmedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.