Üzülüyorüm nedense bu konuda..Telsimle iyi kötü günlerimiz oldu emeğimiz oldu bazen kızdık bazen sevindik kampanyalarla..Ama artık o marka yavaş yavaş siliniyor..
Vodafonenin önündeki isimde kalkınca beraber el sallarız artık :(
ben telsim isminin tamamen kaldırılmasını gerekli bulmuyorum. bence ismi telsim-vodafone olmalı. vodafone türkiye olması şart değil bence.
gönül ister ki telsim olarak kalsın ama şirket politikasına yapabilecek birşey yok
Az önce bir konuda gördüm. Arkadaş telefonunu çekip koymuş foruma. Vodafone TR yazıyordu ekranda..
arkadaşlar telsim-vodafone ismi 1 mart 2007 ye kadar kullanılacak.bu tarihtan sonra telsim ismi tarihin tozlu sayfalarına gidiyor.sadece Vodafone Türkiye olacak
Artık hattın ne diye sorarlarsa vodafone dicez yani..Hey gidi Telsim..Telsim Vodafone olmalı..
sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum bu gidişle gelen gideni aratacak
aynı şekilde starcep te 23 ocaktan sonra kaldırılıyor, kontörlü telsim abonesi sayılacaklar.
wadofane iş başında artık.
değişiklik iyidir bence
Zamanla nimetleri zararlarını görücez
Telsime bu konuda mesaj atsak yani TELSİM isminin markadan çıkarılmaması için olur mu sizce? yani mesaj atalım
Vodafone daha ilk başta aldıklarında telsim ismini kaldırcaz demişlerdi.Zaten fransa hariç her ülkede vodafone + ülke ismi olarak geçiyor.Entegrasyon sebebiyle böle yapıyorlar
Sanırım Telsim ismi de unutulacak, sadece MyCep değil. Satılan satıldı bir kere, artık Vodafone kullanıyoruz..
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac Sanırım Telsim ismi de unutulacak, sadece MyCep değil. Satılan satıldı bir kere, artık Vodafone kullanıyoruz..
Geçiş evresinden sonra unutulacaktır, zaten kullanılmayacak...
MYCEP İSMİ DEVAM EDİYOR. bu konudaki soruma siteyle ilgili bir açıklama yapılmadı fakat kontörlü hatlar için mycep isminin halen devam ettiğini bu konuda bir değişikliğin olmadığını söylediler.
quote:
Orjinalden alıntı: mihl MYCEP İSMİ DEVAM EDİYOR. bu konudaki soruma siteyle ilgili bir açıklama yapılmadı fakat kontörlü hatlar için mycep isminin halen devam ettiğini bu konuda bir değişikliğin olmadığını söylediler.
Sitelerinde tamamen yer verilmiyor sanırım...
bence telsimin kalkması son derece güzel..iyi kötü günler yerine genelde bi çekmeyen hat imajı var..en azından onu ortadan kaldırmak için telsim ismini kaldıryorlar..cep öğrencideki sınırı kaldırsında başka bişi istemiom