Şimdi Ara

NEXT 2005 DCİ SKY HAKKINDA HERŞEY BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
10.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • next 2005 DCİ SKY MODEL RECEİVER ALANLAR YADA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR KAFALARINA TAKILANI BURAYA YAZSINLAR.

• fta nedir..........???
  • Bildiğim kadarıyla fta bir şifreleme sisteminin adı
  • Selam,
    Alalı 1 ay oldu , şimdilik memnunum.Ama bu elle frekans girme
    olayını çözemedim.Mesela kanal6 yı izleyemiyorum.nasıl elle bu kanalın
    frekansını gireceğim?
  • Merhaba arkadaşım nasılsın benim iki sorunum var.Ben bayramdan evvel yeni 2005 DCI SKI receiver aldım Bu arada yeni yazılım yüklü üzerinde nba falan açık çünkü
    Soru:1-) Yalnış hatırlamıyorsam arife gününe kadar multi'leri ve pboyu izliyordum ama bayram sırası ve
    daha sonrasında multiler ve p.boy gitti bununla ilgili bilgi istiyorum araştırdığıma göre birkaç kişiden aldığım bilgiler eski şifreleme sistemine dönmüşler galiba buda bende kayıtlı değil sonuçta cihaz yeni.
    Soru:2-) Birde ben videolink ile kayıt yapmayı başaramıyorum bir türlü programı yükledim.ama bilgisayara görüntü gelmiyor siyah ekran olarak kalıyor bana ayarlı doğru yapmam gerektiği söylendi ama ayarlar doğru göstermiyor yardımcı olursan sevinirim doktor kardeş......
    Şimdiden yardımların için çok teşekkür ederim.......
  • free to air kart girişi olmayan makinelerin genel adı
    quote:

Orjinalden alıntı: NeverS@yNever

fta nedir..........???
  • güle güle kullan, multiler gitti yakında yeni yazılım çıkar yazılım yüklüyerek seyretmek mümkün olur bilmiyorsan detaylı olarak bir anlatım yollayabilirim yazılım yükleme ile ilgili
    http://forum.donanimhaber.com/m_1101363/mpage_1/key_/tm.htm
    yukarıdaki linkte skylink ile ilgili sorularının cevabını bulabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ozancobur

Merhaba arkadaşım nasılsın benim iki sorunum var.Ben bayramdan evvel yeni 2005 DCI SKI receiver aldım Bu arada yeni yazılım yüklü üzerinde nba falan açık çünkü
    Soru:1-) Yalnış hatırlamıyorsam arife gününe kadar multi'leri ve pboyu izliyordum ama bayram sırası ve
    daha sonrasında multiler ve p.boy gitti bununla ilgili bilgi istiyorum araştırdığıma göre birkaç kişiden aldığım bilgiler eski şifreleme sistemine dönmüşler galiba buda bende kayıtlı değil sonuçta cihaz yeni.
    Soru:2-) Birde ben videolink ile kayıt yapmayı başaramıyorum bir türlü programı yükledim.ama bilgisayara görüntü gelmiyor siyah ekran olarak kalıyor bana ayarlı doğru yapmam gerektiği söylendi ama ayarlar doğru göstermiyor yardımcı olursan sevinirim doktor kardeş......
    Şimdiden yardımların için çok teşekkür ederim.......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol wpl kardeş yaromların için yükleme yapmayı biliyorum tahminen yeni yazılım ne zaman çıkar biliyormusun ve bunu nebutv.com'dan indireceğiz....
    birde özel bir soru buraya mesaj yazarken sol tarafta er çavuş yazan yerin altında resim çıkıyor buraya resim nasıl koyup aktif edeceğiz birde sizin gibi bu rütbeleri almak için ne kadar mesaj yazıp veya cevap yapılması gerekiyor...
  • valla değişir bayadır bakamadım yanlızca şifreler değiştiyse daha hızlı çıkar, şifreleme sistemi değiştiyse birazdaha uzun sürer. avatar yüklemek için profiline gir avatar ekle den hazır avatarlardan birini seç veya uygun şartlarda birtaneyi kendi bilgisayarından yükle
    quote:

Orjinalden alıntı: ozancobur

sağol wpl kardeş yaromların için yükleme yapmayı biliyorum tahminen yeni yazılım ne zaman çıkar biliyormusun ve bunu nebutv.com'dan indireceğiz....
    birde özel bir soru buraya mesaj yazarken sol tarafta er çavuş yazan yerin altında resim çıkıyor buraya resim nasıl koyup aktif edeceğiz birde sizin gibi bu rütbeleri almak için ne kadar mesaj yazıp veya cevap yapılması gerekiyor...
  • Nedense benim makine multileri açıyor ama playboyu hiç açtığını görmedim nba tv yi de seyredemiyorum bilgisayar dan izleme konusuna gelince yazılımı yükledikten sonra usb bağlantısını yaptım yeni donanımı buldu ama yazılım ını yükletirken sorun veriyor belki WPL hocam bu konuda yardımcı olabilir.
  • polsatlar sifreleme sistemini degistirmeden yani bizim cihazlarda gitmeden bi ay flan once 2005 lerde gitmisti zaten o yuzden sen playboyu hic goremedin bizde de bayramdan bi gun once falan gitmiş, multiler bende de acık insallah gitmez.. usb'den direk kayıt ozelligini kullanabilen ben duymadım daha zaten WPL hoca bile ugrsmadım vakit yoktu diyodu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almendilim -- 7 Kasım 2005, 18:31:51 >
  • Sağol Osman umarım multileri kaybetmeyiz.
  • Multilerde sorun yok. Ayrıca USB bağlantısını yapabilene de daha rastlamadım. Rastlasakta bize de anlatsa.
  • Daha önce forumda biri denk geldi ama o sırada ilgilenmediğimden nasıl yaptığını sormadım
  • Multiler bende yok diğer tps kanallarda ise sorun yok
  • multiler bendede gitti, ilginç bende sondan bir önceki yazılım var ondan herhalde, son yazılımı atıp bir bakmak lazım ama açarken gitmesi garip geldi. usbyi kullanan var, bunla ilgili bir topic var orda tüm detayları yazmışlar,
    http://forum.donanimhaber.com/m_1101363/mpage_1/key_/tm.htm
    şifreli kanallar hariç kayıt yapılıyorda uğraşmak lazım, benim pek ilgimi çekmiyo bu kayıt işi onun için bakmıyom
    quote:

Orjinalden alıntı: sofix

Multilerde sorun yok. Ayrıca USB bağlantısını yapabilene de daha rastlamadım. Rastlasakta bize de anlatsa.

• Selam arkadaşlar,
    Ben bir sitede next ile ilgili bir link buldum aam güvenilirmi bilmiyorum.
    oda böyle bir forum sitesi.sitede diyorki NEXT 2005 yazılımları 07.11.2005 yazılımlar orjinal BTM uzantılıdır.
    bu şu demek mi oluyor yazılımlar kup'lamı yükleyeceğiz ve hangi versiyonu ile ben size aşağıda linki veriyorum.

!!!!!Alıntıdır!!!!!!
    http://www.zerorelax.com/forum/t12516-next-2005-yazilimlari-07112005.html
    bilgilendirirseniz sevinirim..
  • www.nebutv.com
    www.elbirsan.com
    bu iki siteden şaşma, orda çıkmışsa bunlardada vardır, yüklüyeceğin programıda zaten yanında verriler ama kup artık kullanılmıyor, atmup103 ile yüklenir büyük ihtimalle
  • peki siz baktınızmı bu siteye..
  • selam

WPL arkadasım daha onceki yardımların ıcın tekrar tesekkur sana...ben bu nba tv yi hala cozemedım...elle key gırılıyor sanırım ...baya bi sitede zaten nba tv nın key sı var.. hepsındede aynı ama ben onu receiverda biss bolumune gelıp yazıyorum ama olmuyor... şifre toplam 16 hanelı ama basında fa falan gıbı bıseyler yazıyor onları nereye yazıcagımı bılmıyorum ..aslında her yere yazdım olmadı :) ..kabloda nbatv var zaten benım ama kablo kotu gosterıo....sunu bı halletsek WPL ....sanırım basındakı o bol 0 lı yerlerede bıseyler gırmek ferekıyor..cıne5 te oyle yapmıstım cunku....ama cozemedım...bi diger konu cıhazın ustunde next YE-2005 DCİ yazıyo sadece... sky falan yazmıyo onla ılgılıde baslık bulamadım sky olanlar farklı bır turmudur onuda bılmıyorum. ama en yakın bu baslıgı buldugum ıcın bu buraya yazdım ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.