Şimdi Ara

My Name is Khan (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hindistan’ın film sektörü Bollywood’un en meşhur simacılarından olan Shah Rukh Khan, Amerika’nın Newark Havalimanı’nda sebepsiz yere adı “Khan” ile bittiği için 2 saat sorgulandığını söyledi.

Hindistan’ın Bağımsızlık Günü kutlamaları için Chicago’ya gitmekte olan Khan, Hint Cnn IBN televizyonuna yaptığı telefon bağlantısında 2 saat gereksiz yere sorgulandığını ve bu sırada çok kötü hissettiğini dile getirdi. Uçaktan indikten sonra vize kontrolünden geçtiklerini ve sonra kendisinin göçmenlik ofisi görevlileri tarafından özel bir odaya alındığını söyledi. Eşyalarının da kontrol edileceğini söyleyen görevliler 2 saat boyunca Khan’a Amerika’ya ne için geldiğini ve kendisine kefil olacak kişileri aramasını istedi.

Bir telefon etme hakkı verilen ünlü film yıldızı evine sekreterine ve Hindistan Milletvekili Rajiv Shukla’ya mesaj göndererek New York’taki Hint konsolosluğuna haber vermelerini sağladı. Havalimanına gelen Hintli diplomatların Khan’a kefil olmaları sonrası ünlü yıldız Chicago’ya hareket edebildi.

Kendisinin Müslüman olmasından dolayı böyle bir haksızlığa uğradığına inandığını söyleyen Khan, havalimanındaki görevlilerin tavırlarının kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.

Amerika’nın Hindistan Büyükelçisi Timoty J. Roemer, Shah Rukh Khan’ın başına gelen olayın kendisini üzdüğünü ancak olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını dile getirerek kendisinin Amerika’da kendilerinin misafiri olduğunu ve her zaman ağırlamadan onur duyacaklarını söyledi.

Shah Rukh Khan’ın, Karan Johar ile yaptıkları ve baş rolünü oynadığı çekimleri biten son filmi “My name is Khan” (benim adım Khan) filminde de 11 Eylül olaylarından sonra azınlıklara uygulanan ayrımcılık konu ediliyor. FOX-Star Studios’un yapımcısı olduğu 20 milyon dolarlık film bütün dünyaya dağıtılacak. Khan Chicago’ya FOX’un davetlisi olarak gidiyordu.

http://www.mynameiskhanthefilm.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihnizinir -- 15 Şubat 2013; 17:01:52 >

• Hiç izleyen yok mu ya çok güzel bir film
  • konusu hoşuma gitti ki anladığım kadarıyla gerçek olaydan yola çıkılarak yapılmış , batı ülkelerindenki müslüman antipatisinin delinmesini sağlar umarım film
  • Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.Çok güzel bir film.
  • bu film kenarda köşede kalmış, pek fazla duyulmamış bir film. zaten türkiye'de vizyona girmiyor hint yapımı filmler. çoğumuzun bilmemesi de gayet doğal. filme dönecek olursak kesinlikle izlenmesi gereken bir film. hayatınızda izlediğiniz en güzel filmler arasına gireceğine iddaaya girerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eka01

Hiç izleyen yok mu ya çok güzel bir film

Olmaz mı? Çok çok güzel bir filmdi , kaç defa izlediğimi Allah bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.Çok güzel bir film.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Serkan is My Girl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi hiç duymamıştım iyi oldu konusunu açtığınız fırsatını bulduğumda hemen izleyeceğim.
  • İzlenecekler listemde duruyor en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum
  • Gerçekten çok iyi bir film. Amerika'da 11 eylül saldırılarından sonra Müslümanlar üzerinde kurulan baskı çok iyi yansıtılmış.
  • Filmi yeni izledim tek kelimeyle mükemmeldi kesinlikle izlemelisiniz 9.5/10
  • En kısa zamanda izleyeceğim.
  • Hiç abartmıyorum izlediğim en iyi 3 film arasında,Herşeyiyle harika bir film,ilk izledikten sonra adetim olmamasına rağmen aynı hafta 2 kere daha izledim...
  • Bu filmi sevenler Black ve 3 İdiots'u da izleyin, beğenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bu filmi sevenler Black ve 3 İdiots'u da izleyin, beğenirsiniz.

İzledim hocam diğer ikisini de. 3 idiots çok iyiydi ama Black'i pek beğenmedim. Dram ağırlıklı olduğundan bana hitap etmiyor galiba.
  • Asperger sendromlu bir gencin hayat hikayesini izleyeceğim sanırken olay daha öteye gitti. Müslümanlığı övmek için aspergerli genci bahane etmişler. Göze durmadan müslümanlık sokulmasından rahatsız oldum. 8 puanlık filme 6 puan veriyorum.

6/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Asperger sendromlu bir gencin hayat hikayesini izleyeceğim sanırken olay daha öteye gitti. Müslümanlığı övmek için aspergerli genci bahane etmişler. Göze durmadan müslümanlık sokulmasından rahatsız oldum. 8 puanlık filme 6 puan veriyorum.

6/10

Tabiki insan alışık değil vampirlerin haç la uzaklaştırılması kutsal suyla öldürülmesi papazların şeytan çıkarması vs.
  • izlenebilecek hint filmlerinden biridir My Name is Khan.
  • İzledim beğendim ama çoğu sahnede aklıma bu kısmın benzeri Forrest Gump'ta vardı ya gibisinden şeyler geldi ve cidden Forrest Gump'ı da andırıyordu çoğu yerinde.

8/10

her şeye rağmen güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Asperger sendromlu bir gencin hayat hikayesini izleyeceğim sanırken olay daha öteye gitti. Müslümanlığı övmek için aspergerli genci bahane etmişler. Göze durmadan müslümanlık sokulmasından rahatsız oldum. 8 puanlık filme 6 puan veriyorum.

6/10

İslam propagandası yapan bir film değil.Sadece insanların inançlarında özgür olmasını,baskıya maruz kalmaması gerektiğini vurguluyor.İyi okumak gerek filmi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.