Şimdi Ara

My Name is Earl (2005-2009) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
12.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben baya geri kalmışım bu yabancı dizi işine. Bi lost'u izledim

Sadece lostumu

Sen baya geri deil çağ dışı kalmışın

bende öyleyim lostu yakından takip ediyorum. o kadar :)

AurorAbeam

• quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Var ben izliyorum.

3.sezon 14-15. bölümün yayınlanmasının üzerinden bir hafta gecmesine rağmen altyazı bulamadım elinde altyazı olan var mı?

altyazıyı ben de bekliyorum altyazı sitelerinde yok şu anda,bu arada 3x16da düştü malum yerlere

©em
  • 1. Sezon DVD'sinde bulunan extra özel bölümü seyreden var mı çok hoş olmuş. Karma bu sefer kötü yönde işliyordu.

mewluth
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

1. Sezon DVD'sinde bulunan extra özel bölümü seyreden var mı çok hoş olmuş. Karma bu sefer kötü yönde işliyordu.

evet izledim Bad Karma bölümünü diyorsunuz sanırım güzeldi gercekten.

My name is Earl de en çok Earlün kardeşinin aptallıkları ve crabman in diyalogları hoşuma gidiyor.

-Hey Earl!
    -Hey crabman!

şu kadar kısa bir diyalog insanı yarabilir mi,beni yarıyor bazen

©em
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Var ben izliyorum.

3.sezon 14-15. bölümün yayınlanmasının üzerinden bir hafta gecmesine rağmen altyazı bulamadım elinde altyazı olan var mı?

altyazıyı ben de bekliyorum altyazı sitelerinde yok şu anda,bu arada 3x16da düştü malum yerlere

DP'de 14-15 altyazısı çıkmış ben izledim 1-2 saat önce.
    16'da indi onu da haftaya izleriz artık altyazı erken çıkıp bizi şaşırtmazsa tabi.

.:ER_JaNN:.
  • Bende dvd verdim arkadaşa izlicem işte çok komik diolar

Reis-i Eagles
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bende dvd verdim arkadaşa izlicem işte çok komik diolar

pişman olmazsın

Guest
  • Dizideki bayanlar çok seksi o yüzden izliyorum
    Hele hamile olan ;ulan sapık mıyım ne ?

Sıçuruk Kedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarettaKerata

Dizideki bayanlar çok seksi o yüzden izliyorum
    Hele hamile olan ;ulan sapık mıyım ne ?

Sessiz@Saglıkcı

• quote:

oo pehaş beklemezdim senden böyle... evry body loves raymnd var prison break var will & grace var monk var losttan başka izlediklerim.. benden fazla takip edende vardır ama ben biraz fazla cıvımışım ama will & graceyi daha yeni keşfettim diye bilirim.. tnt de çıkıyor ve çok hoşuma gitti.. hafta içi hergün 18.30.. bölümler bir birinden bağımsız olduğu için oturun bi gün izleyin derim ama jack ile will eşcinsel, ona göre izleyin diziyi

reos

• torrentle indiriyorum. ama ne hikmetse ilk 3. sezon indi. sonra 2. sezon %76.6 , 1.sezon ise %39 da bnde bekleyeceğim en baştan izlemek için büyüsü kaçmasın

Guest
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

quote:

oo pehaş beklemezdim senden böyle... evry body loves raymnd var prison break var will & grace var monk var losttan başka izlediklerim.. benden fazla takip edende vardır ama ben biraz fazla cıvımışım ama will & graceyi daha yeni keşfettim diye bilirim.. tnt de çıkıyor ve çok hoşuma gitti.. hafta içi hergün 18.30.. bölümler bir birinden bağımsız olduğu için oturun bi gün izleyin derim ama jack ile will eşcinsel, ona göre izleyin diziyi

İzlediklerim : Lost,Heroes,Prison Break,Chuck,Band of Brothers,Dexter,The Lost Room,My Name Is Earl,South Park,Knight Rider

New Amsterdam ( Yeni başladım )

ve Kurtlar Vadisi Pusu

EhrimeN

• @Eh®imeN havamı heroes'e başlamıştım ama sarmadı.. çok uçuk geldi.. chucku söyleyenler var..ama kesinlikle will&grace yi tavsiye ediyorum.. 18.30 hafta içi hergün tnt güzel bir güldürü dizisi..

reos
  • Bende izLiyorum.

Mr. Aster
  • quote:

@Eh®imeN havamı heroes'e başlamıştım ama sarmadı.. çok uçuk geldi.. chucku söyleyenler var..ama kesinlikle will&grace yi tavsiye ediyorum.. 18.30 hafta içi hergün tnt güzel bir güldürü dizisi..

chuck'ı tavsiye ederim özellikle ajan john casey ve morgan favorim.

Guest
  • Ben bugün başladım daha 4. bölümdeyim.

Reis-i Eagles
  • quote:

@Eh®imeN havamı heroes'e başlamıştım ama sarmadı.. çok uçuk geldi.. chucku söyleyenler var..ama kesinlikle will&grace yi tavsiye ediyorum.. 18.30 hafta içi hergün tnt güzel bir güldürü dizisi..

Evet.

Heroes sevilmezmi ya

Chuck'da güzeldir hele chuckda bir Sarah var anam anam diim ben sana

EhrimeN

• Denk gelince , izlerim.

er.dyz
  • heroes i bende beğenmedim ilk 2-3 bölümü izledim belki bir ihtimal severim diye sonra indirdiğim diğer bölümleride izlemeden sildim

Guest
  • @strykr bende arkadaşdan almıştım bütün bölümleri ama bende aynen senin gibi beğenmedim..

@Eh®imeN sevmedim işte maşallah heryerde sarah sara filan var.. fatma ayşe gibi birşey bu..

reos
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.